Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydulaXYZ

Postrzeganie brzydkich kobiet - do kobiet i mężczyzn....

Polecane posty

Gość brzydulaXYZ

Szkoda Wam ich? Litujecie się nad nimi? Uważacie, że się zaniedbały, bo każda kobieta jest ładna?

Gość brzydulaXYZ
Chodzi mi o twarz i ogólne wrażenie... Bo czasem jak kobieta jest brzydka - po prostu, taka jest, ludzie zwalają to na niedbanie o siebie, zły lub brak makijażu. A nie zawsze się da zmienić wygląd za pomocą ubrań czy fryzury. Chodzi mi o takie przypadki. Czy ładnym kobietom jest żal tych brzydkich - że natura poskąpiła im urody.

Gość brzydulaXYZ
Oczywiście facetów też proszę o wypowiedź:P

Gość brzydulaXYZ
Spokojnie, Tomek. Ja tylko pytam.

Gość brzydulaXYZ
Tylko że jak mam się nie czuć jak trędowata, skoro jestem odrzucana? Ludzie mówią - idź do kosmetyczki, kup sobie nowy ciuch, co z tego , skoro to zmieni mi twarzy. A na twarz się patrzy, chociażby człowiek nie wiem jak nie chciał. Twarz to wizytówka każdego.

chyba, ze ktos wyjatkowo o siebie nie dba... jest sie grubym a mimo to nic sie z tym nie robi... ma sie nieswiezy oddech nie dba sie o higiene... to juz przesada i dla mnie taka dziewczyna nie stanowi kogos interesujacego...

Gość brzydulaXYZ
Tomek, nie jestem takim przypadkiem:O Dbam o siebie i to bardzo.

Gość brzydulaXYZ
JPII - dzięki:O

Gość brzydulaXYZ
Już się z tym pogodziłam.

Gość mi jest po prostu zal takich
brzydkich ludzi tak po ludzku wspolczuje im ze tacy sie urodzili... co wiecej jak widze jakas pare - dwoje brzydkich ludzi to zawsze sobie mysle, ze jak beda miali dziecko to tez bedzie brzydkie

ładny brzydki ... o gustach sie nie dyskutuje :) nie to ładne co ładne .... wlasnie jest wiele przysłow ... mają w sobie duzo mądrosci ... znajomy kiedys skwitował mnie powidzeniem ,ze ładnej kobiecie mówi sie ,ze jest mądra , a mądrej ,ze ładna :) ... tym sposobem do wiekszosci mi znanych Pan musiałbym nic nie mówic ;) .. wolę zostac przy swoim bo o gustach sie nie dyskutuje .....

Gość kasiunia87
są mi obojętme takie osoby:D

Gość karinallo
Brzydasy szpecą krajobraz. Nie są zgodne z planem zagospodarowania terenu.

Gość brzydulaXYZ
Czyli podsumujmy: -obojętność -litość -pojemnik na spermę dla prawiczka?

Gość brzydulaXYZ
Tak wychodzi... Chyba ludzie piszą tu prawdę, bo po co mieliby kłamać... Czuję się jak szmata. Jak zero.

Gość brzydulaXYZ
O, następna wypowiedź, jak miło. Ktoś jeszcze chce mi do...bać?

Brzydalu czemu się tak czujesz?? A może Ci co to napisali wcale nie są tacy cudni a przez net dodają soie nieco urok, że jest ktoś gorszy od nich?? Ja tam mam kilku facetów-kumpli i o dziwo szału nie ma! Ale za to są to ludzie na którychmożna polegać bo sami wiedzą że niektórzy potrafią człowieka \"kopnąć w tyłek\"! A to co ludzie piszą w necie to czasem kompletne bzdury!

Do Pokolenie JP2: Właśnie przez takich jak ty kobiety czują się niedowartościowane bo takie zero jak ty myśli tylko o seksie i swoich przyjemnościach!

Gość brzydkie dziewczyny nie
zasługują na miłość :-(

Gość brzydulaXYZ
Jaki brzydalu? Jestem kobietą, Doris. Prosze nie wkładaj mnie do jednej szuflady z nim:) Moim zdaniem dla dziewczyny jest to wieksza tragedia byc brzydką niż dla faceta.

myślę,że to bład zwalać winę za swoje wszystkie niepowodzenia na wyląd....mało kto wygląda tak tragicznie by miał być przez to odpychany.... chyba,że się nie myje-śmierdzi....itd.... bardziej to postawa-kompleksy-człowiek zamyka sie w sobie,itd.... staje się niepewny siebie,niesy,patyczny,może nawet zazdrosny....no i efekty takie potem są.

Gość brzydcy faceci też
:-( życie jest do bani po co te nierówności?

Gość brzydulaXYZ
Nie zwalam swoich wszystkich niepowodzeń na wygląd, naprawdę. Nie jestem nieudacznikiem. Po prostu chciałabym się dowiedzieć co ludzie myślą o brzydkich kobietach. Z ich spojrzeń mogę wywnioskować, że litują się, czasem to nawet wzrok im ucieka. Dlatego założyłam ten topik.

Przepraszam Brzydulo (taka mala literowka) A tyak poza tym to kazdy zasluguje na milosc! I to nie zalezy od wygladu! W kazdym razie to mi wpajano od dziecinstwa! A piekno to kwestia gustu i obecnych trendow:)