Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa

paulinka czy natalka??a moze jakies inne? pomozcie!

Polecane posty

do maji73 trzymaj się bo jeszcze trochę czasu przed tobą . Ja mam już końcóweczkę , a mała kopie jak szalona zwłaszcza w prawe żebro .A jak chcesz dać na imię swojej pocieszce?

Bardzo podoba mi się MARTYNA , a Roksanę mam w rodzinie uparta z niej kobieta!

Oliwia to super imię pewnie zostanie supermodelką. i można ładnie skracać na Oliwkę ,Oliwcię itd...

Gość piekne imie
nazwij ja agnieszka

Mam siostrzenicę Oliwię ,bardzo rezolutna pięciolatka:D Swojej córce dałam na drugie Natalia a jak mi się kiedyś jeszcze trafi jedna to nazwę ją Martyna Jagoda:)

Gość a moze jeszcze inaczej
Alicja? Ala.. Bardzo fajne imie :)

Śpisz po nocach czy raczej mało co ? bo Ja obawiam się że zadużo to się nie wyśpię w nocy . moja mama opowiadała mi że musiała mnie godzinami nosić po nocach , a z moim mężem było podobnie . teraz dostaniemy pewnie za swoje:d:d

Niejestem przekonana co do ALICJI bo znam jedną i jest anorektyczką! ale różne są przypadki?

Zegnam dziewczynki bo mąż zaraz wraca i muszę go do domu wpuścić, i kładę się spać wam też życzę miłych i kolorowych snów! 🖐️ 🖐️

Gość dlaczegooo
wszyscy silą się na orginalność. im więcej wkładają wysiłku tym gorsze wychodzą z tego głupoty...Biedne te wszystkie Nadje, Oliwie, Roksany, Tamary, Natasze, Oskary, Maksymiliany,itd... Niech żyją Wojtki, Marciny, Malgosie ,Kasie, Agnieszki, Ewy. Kiedy ostatnio ktoś z Waszych znajomych dal dziecku na imię np. Ewa? Opanujcie się , blagam , dla dobra Waszych nienarodzonych jeszcze dzieci...:-)

Gość a ja mam..
3 koleżanki Ewy i każda z nich nienawidzi swojego imienia.. A mój mąż całe zycie marzył o Dorocie albo Agacie ale urodził się Marek

dlaczegooo----> własnie, że tych Kasiek, Ewek i Agnieszek wciąż jest za dużo, dlatego doceniam to, że ktoś sili się na oryginalność i nazywa córcię Liwia albo Oliwia.Mieszkam w małej miejscowości i tutaj nadal matki nazywają swoje córki Anna czy Katarzyna, a jak któraś nazwie córkę Nikola, albo Nadia od razu zaczyna być pięknie i oryginalnie. Poza tym nie oszukujmy się, nie wszystkim podobają się imiona przez Ciebie zapodane, ja wolę, żeby mój synek bł jedynym Alanem w klasie aniżeli kilkunastym Karolem, Bartkiem czy Kubusiem. Z córeczką mam podobnie, nie wyobrażam sobie nazwać ją Gosia, Ewa czy Paulina, bo te imiona zwyczajnie mi się nie podobają, a sama znam wiele kobiet noszących te imiona.

Mam w rodzinie :EWE , GOŚKĘ i dużo więcej takich . dlatego swojej córce takiego nie daje , a NADIA bardzo Mi się podoba . Niekażdemu muszą się podobać stare imiona !