Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość internautka--ja

czatowanie

Polecane posty

Gość internautka--ja

witajcie witajcie 🖐️ czy zwrociliscie uwage, przebywajac na czatach (i tu zwracam sie do tych osob ktore lubia czatowac), że sa tam osoby ktore wczodza codziennie, lub przesiaduja tam cale dnie a ze jestem wolna osoba tez to nie raz robie i obserwuje dziwi mnie nie raz fakt ze mozna tak calymi dniami siedziec i miec tego stalego nicka i gadac tak i poznawac bez przerwy to nowe wirtualne osoby czasami mam ochote na ogole zadac to pytanie ale wiem ze bede zjechananie wiem dlaczego ale wydaje mi sie to dziwne kiedys bylam chora i tak siedzialam na czacie calymi godzinami i zapamietalam osoby ktore byly nawet tam przez wiecej jak 8 godz no jak bylam chora to tez tyle tam siedzialam :P

Gość pf
a może to tzw. boty a nie ludzie? :P

Gość internautka---ja
hm no moze maja jakis ce,l mnie to dziwi a was nie??

Gość taki tam jednostka
z pracy czatuja:P

ja sama bylam \"zacz@towana\" kilka lat temu...przez ponad poltora roku to normalne poznalam setki osob z roznych miejsc z Polski i spoza takze...... ale w pewnym momencie zlapalam sie na tym, ze nie czulam bariery odgradzajacej real od wirtualnego swiata.... i poddalam sie odwykowi ;) ale nie zaluje... kontakt z bardzo wieloma osobami mam do tej pory:) nawet poznalam przez siec moja najwieksza milosc;) ale to juz historia na inny temat ;) pozdrawiam:)

Gość tu lepiej niz na czcie
i tez możesz siedziec do woli , jak ja. Dziś 6 godzin!

Gość internautka---ja
hm no np ci zajeci, zonaci itp maja wolnosc jakby nie?

Gość internautka---ja
ja tez mialam wiele doswiadczen jednak wiele razy tez sie sparzylam i zaufalam nie temu co potrzeba ale chyba to urok czata:O

Gość internautka---ja
a jakie czaty w jakich portalach uwazacie za godne uwagi????

Ja tak dzien w dzien przesiadywalam na czacie. Ale to bylo 7-9 lat temu na Wirtualnych Pogawedkach. Teraz znow mam nalog :O ALe sie lecze :P

Gość internautka---ja
oo wtedy to internet byl dla wybranych wiec i inne towarzystwo tam pzresiadywalo ja swoj nalog mialam 4 lata temu ale tez sie wyleczylam tzn moj chlopak :P

Oj popadlam i to akurat w trudnym okresie zycia w trakcie depresji.To jeszcze bardziej mnie dobiło .Nie wiem co wtedy myslalam że to antidotum ze ktos mnie wybawi z problemow a ja bym tylko narzekala i narzekala.....faktycznie chore.teraz mam spokój z tym wole poczytac chwile kafeterie jak mam czas pogadac z koleznkami a czaty.......mijam szerokim łukiem

JA nie mialam w domu ;) Na uczelni... W bibliotece bylo kilka stanowisk komputerowych z siecia ;) Internet dla wybranych... moze i fakt! Bo pozniej wchodzilam na czat i to juz nie bylo to samo ;)

Gość internautka---ja
te 9 lat temu w twoim przypadku to hohoho malo kto mial w domu fakt zostawaly biblioteki dla bardziej namolnych cafejki

ja czatowałam jakies 4lata temu i tez moge powiedzieć że dziś to nie to samo co kiedyś :P

Gość ja wam powiem
nie wiecie po co oni tam siedza? ja tez siedzialam i wiem jedni z nudoiw inni szukaja przyjaciol milosci a inni SEKSU tak tam jest mnostwo kurw dzis juz nie musza stac po d latarnia wystraczy ze maja kompa umawiaja sie z gosciem on przyjezdza robia co maja robic i juz i nikt nie wie

Gość taki tam jednostka
i biedaczki nie musza przesiadywac pod tymi latarniami:P

Gość internautka---ja
ja wam powiem------wiem ze swojego doswiadczenia ze tak nie jest z kazdym ja tego nigdy nie przezylam az w takim stopniu o jakim ty mowisz fajne przyjaznie jedne gorsze drugie lepsze takich o ktorych mowisz wyweszylo sie z daleka i nie brnelo sie w to

Gość ja wam powiem
no nie wssyscy siedza tam po to ] wiem ale wejdz na jakikolwiek czaqt i popatrz na nicki mowia same za siebie

Gość internautka---ja
owszem zgodze sie z toba w ogole jest dla mniedziwne to ze widze kogos nicka 6 dni z rzedu prawie przez caly dzien

Gość internautka---ja
tak tez mi sie wydaje ze nawet te 4 lata temu bylo inaczej ]nie bylo tylu oszolowow co teraz

kiedyś jak net nie był jeszcze taki rozpowszechniony poznawało sie ludzi z całej polski, nikomu nie przeszkadzało że gada z kimś z odległego krańca jakoś utrzymywało się te znajomości a teraz? napiszesz że mieszkasz 150km dalej i widzisz tekst \"uuu daleko, nie bede tyle tracił na paliwo\" :o :D

Niektorzy siedza na czatach , a niektorzy na forach i robia to samo, i tez siedza calymi dniami:D Ja kiedys czesto bywalam na czacie, codziennie praktycznie, zanim trafilam tu:P

Nudzi mnie ten cały czat. Ciągle te same tematy, rozmowy są do siebie podobne i zazwyczaj znajomość kończy się, kiedy kończą się wzajemne tematy do rozmów. Na początku mojej przygody z internetem, ciągle przesiadywałam na gg, wynajdowałam coraz to nowych ludzi, z różnych części Polski. Dopiero potem zainstalowałam Javę, wchodziłam czasem na czat, ale mnie to nie wciągnęło.

Gość internautka---ja
wiecie co wszyscy macie po czesci racje a setunia czyzby to nie ty bylas stala bywalczynia czata na interii??????????

Gość gość
Ja lubię sobie od czasu do czasu wieczorkiem usiąść przed kompem i poczatować z kimś fajnym :) To mój ulubiony czat http://szybkiczat.pl/ :)

Gość gość
Ja lubię czatować, lubię poznawać nowych ludzi ;) Ostatnio fajną sprawą stały się te czaty, gdzie losowo losujesz z kim piszesz :) Ten jest moim ulubionym http://snapczat.pl/

Gość gość
Jak szukacie fajnego czatu to polecam zerknąć tutaj - http://snapczat.pl/ . Fajny czat ruletka, ciekawi ludzie tam zaglądają :)