Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adar

kobiety po trzydziestce odpowiedzcie

Polecane posty

Witajcie.... Zycie jest piekne..zwlaszcza kiedy leje dzien i noc...to tylko mozna sobie w leb strzelic... Niestety taka perspektywa czeka wszystkich ktorzy ochoczo wyjechali do Anglii... Mam dzisiaj urodziny i jest mi smutno...to nazywa sie chyba Depresja...prawda??

Gość adar
śliczniutkie życzenia z okazji urodzin {które to nie pytam} a depresja przejdzie prędzej czy później

Gość jak się..
alunka wszystkiego naj 🌼 Pogoda paskudna , ale od niedzieli wraca babie lato :-) Adar ==> wolno mi dzis kafe pracuje, wsciekam sie nieziemsko A nam ciagle nie po drodze i nie ma czasu na chwilę rozmowy. A Ty juz tak nie buszuj ( po zakazanych stronach ;-) ) , bo znów ulubieńca załapiesz.

Gość adar
teraz siedze na forum o trojanach i bezpieczeństwie i szlag mnie trafia bo nie mogę sie nigdzie zalogować jak fachowcy nazywają złapałem skubańca bankowego który zapisuje loginy i hasła a potem przesyła na jakiegoś meila i co najgorsze niechce kopany się ode mnie wyprowadzić

Gość jak się..
ojej , to rzeczywiscie masz problem. Mam nadzieje,że takiej ukrytej pasudy nie posiadam w swoim kompie.

Gość jak się..
za to strony przewija mi dziś w żółwim tempie, HELP, bo oszaleję.

Gość adar
może też coś złapałaś z netu ??

Gość adar
właśnie tam wysłałem loga

Gość jak się..
nie stresuj mnie, bo ja tylko wiem gdzie włącza sie i wyłącza kompa, a reszta to dla mnie wielka niewiadoma

Gość adar
ale jak wyślesz loga to ci powiedzą co robić

Gość jak się..
wole to pozostawic znajomym , bo jak biore się za tego typu rzeczy to potem jedyne co uda miie spieprzyc a kafe ma to do siebie, że czasem pracuje wolno

Gość jak się..
a wracajac do tematu topiku, czy znalaześ jakies ulubione miejsce samotnych 30-ek?

Gość adar
niestety nie nigdzie nie byłem. ciężko się wybrać jak człowiek myśli że i tak nic z tego.popaprane to wszystko

Gość adar
poza tym samotnych trzydziestek NIE MA!!!!

Gość jak się..
z takim nastawieniem to naprawde wszystko będzie nie tak. 30 moze nie ma, ale 33-latki sa na pewno.

Gość adar
powiedz ile można szukać? napewno do skutku tylko skutku nie widać

Gość adar
marny ze mnie poszukiwacz:)

Gość jak się..
pewnie szukasz jak ja siedząc na necie :-)

Gość jak się..
a życie obok sie toczy Powiedz mi czy wierzysz w powroty? Jestes z kimś długo, rozstajecie sie , a potem wszystko dzieje sie tak, że jedna strona walczy o utracona miłosc. Chyba mnie tez dopada jesienna nostalgia. Lato , lato....

Gość adar
absolutnie nie nie wierzę zobacz na moim przykładzie kiedy żona odeszła ode mnie łudziłem sie że to zauroczenie jej przejdzie że wróci i tak przez trzy czy cztery lata czekałem przygnębiony nie interesowały mnie inne kobiety dopiero jak się pobrali z kolegą z pracy przekonałem się że nie ma na co czekać dużo o tym myślałem i doszedłem do prostego wniosku że i tak nic by z tego nie było gdyby wróciła jak by wyglądało nasze życie? brak zaufania udawanie że nic się nie stało? uświadomiłem sobie że takie życie jest bez sensu kochać się z kobietą z którą dopiero co kochał się inny ochyda nie opłaca się walczyć nigdy nie będzie tak samo będą tylko nie jasne sytuacje

Gość jak się..
U mnie jest trochę inna sytuacja. Nie było zdrady itp. Były niedpopowiedzenia i inne rzeczy , o których chciałabym zapomnieć. Minęło kilka miesięcy, ułozyłam sobie zycie , spotykałam się z kimś i nagle wszystko wróciło, tak trudno zapomniec miniony czas. Zapomniec o nim , bo jestem całym jego swiatem. Troche to dziwne, dorosli ludzie. Martwię się o niego, tylko tyle.A może nie? Uciec , ale dokąd? Nie jest łatwo z tym żyć. Powinnam byc twarda, powiedzieć: facet sper****, a nie potrafię. Mam nadzieję,że nigdy w zyciu nie dam nabrac sie na piekne słowa, które nijak sie maja do rzeczywistości.

Gość jak się..
zobacz jacy jestesmy naiwni. W zyciu trzeba się jednak troszczyc przede wszystkim o siebie. Wyobrażam sobie co czułeś w tamtym czasie, to przeszłość. Czas jest jednak najlepszym lekarzem i miłosć. Na niespełniona miłosć, nowa miłosć najlepsza. PODOBNO!!!!

Gość adar
to co czułem już dawno mi przeszło teraz jeżeli wspominam to tylko miłe chwile mając wspólne dziecko będziemy się pewnie nie raz spotykać jak np. ostatnio u córki na urodzinach a raz w miesiącu jadę do nich dać pieniądze dla córci natomiast z tą naiwnością? u mnie jest troszkę inaczej nie umię myśleć tylko o sobie jeśli kobieta jest "moja" lubie robić coś dla niej nie wiem jak to opisać bo nie jestem polonistą ale żeby czuła żę jest dla mnie ważna i że opiekuje się nią

Gość jak się..
cześć adar==> wiem, co masz na myśli. Miałam problemy ze zdrowiem, a mąż (były) bez zapowiedzi przyjechał, aby mi pomóc, bo martwił się. Było jak dawniej , kiedy mogłam na niego liczyć , bez słów. Jedna szczera rozmowa zburzyła cały mój i jego dotychczasowy ład. Nie chcę powrotu ( z jednej strony), ale z drugiej samotność , to ,że nie mogę sie przytulic,porozmawiać , puste wieczory dobijaja mnie strasznie.

Gość adar
witam spędzaj więcej czasu z przyjaciółmi i znajomymi wtedy ta pustka troszeczkę się zapełni ja miałem podobnie