Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 adar

kobiety po trzydziestce odpowiedzcie

Polecane posty

Go艣膰 37-latka
Dziekuje Wam szczerze, ze sie mna zainteresowalyscie 馃尰 estersete - dziekuje Ci ogromnie, ale nie chcialabym az tak wykorzystywac Twojej uprzejmosci. Moze poprostu mi cos podpowiesz. W sumie ja tez wlasnie nosze rozmiar S :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jak si臋..
adar=> zosta艂e艣 naszym rodzynkiem wi臋c zostan przez chwil臋 chociaz, a mo偶e cos doradzisz z m臋skiego pnk. widzenia wszak faceci to wzrokowce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adar
pieszo do pracy daleko pracuje w piasecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak si臋..
bardzo 艂adnie wygl膮da po艂aczenie turkusu z br膮zem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adar
oczywi艣cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak si臋..
ziele艅 ze 艣iwk膮 wygl膮da znakomicie Ubierz sie tak , abys czu艂a sie wygodnie i nieskr臋powana Je偶eli stac Ci臋 na to udaj si臋 do sklepu Orsay, tam na pewno cos wybierzesz dla diebie , a jak bedziesz mia艂a problem to mo偶e kt贸ra艣 z ekspedientek bedzie tak zyczliwa ,偶e Ci pomo偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak si臋..
adar==> to bys sie nachodzi艂 ;)

Udost臋pnij ten post

To fakt, bardzo mi艂o si臋 gaw臋dzi, a jakie obl臋偶enie topiku (przynajmniej z mojego punktu widzenia, bo ma艂o si臋 udzielam na kafe) do te偶 o.... Podziwiam odwag臋, jeste艣 twarda. Namiot po trzydziestce? I to sama? Naprawd臋 Ci臋 podziwiam. Pomijaj膮c ju偶 niewygody z tym zwi膮zane, ze strachu na pewno nie zmru偶y艂abym oka. P.S. Oczywi艣cie w m艂odo艣ci zaliczy艂am wiele \"podnamiotowych\" nocy, ale wtedy by艂am pi臋kna i m艂oda i nie przypuszcza艂am, 偶e b臋d臋 te偶 stara :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adar
na pierwsze spotkanie ubierz sie raczej spokojnie nie wiadomo jaki on ma gust

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak si臋..
adar> ale ma艂y dekolcik bedzie dla faceta mi艂ym widokiem, nieprawda偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adar
nie ubieraj si臋 za kr贸tko bo mo偶e pomy艣le膰 偶e szukasz wra偶e艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adar
dekolcik jak najbardziej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 37-latka
Tak tez juz to wyczailam, ze turkus i braz, to jest dobre polaczenie nawet mam takie przyklad sukienki, ale nie wiem jakie dodatki do niej, buty, torebka. Je偶eli chcialybycie zobaczyc to jest ona pod tym likiem: http://www.bonprix.pl/item19088_cat1_grp3_sukienka_z_dzerseju.html?st=&menu_lewe=15&page=&proc=&ileprod=66&licz=1&idkatwyb=1&age=0&PHPSESSID=f069dd548dfadff101b48a59557bf1aa/ jak sie.. - wlosy mialam do niedawna do艣膰 ladne brazowe musze przyznac, ale pare miesiecy po rozstaniu wychodza mi garsciami, juz stosuje wszystko co sie da na te wlosy i udalo mi sie zachamowac wypadanie, ale to co mi sie przerzedzilo, nie wiem czy sie uzupelni nowymi. Ostatnio wb tego czarna rzepa to moje dominujace warzywo :) na wlosy wlasnie, ale to dla tych co lubia ekstremalne przezycia :) A trzymajac sie troche tematu, to podziwiam was, ze chodzicie sami na spacery, do galerii itd. Zawsze chodzilam z menem, wzglednie ze znajomymi, a teraz nie wiem jak sie przelamac zeby isc sama np. na moj ulubony basen.

Udost臋pnij ten post

do jak si臋... czyli popierasz moj膮 propozycj臋? my艣l臋, 偶e do 艂adnego sweterka i p艂aszczyka mog膮 te偶 by膰 zwyczajne granatowe d偶onsy. Chyba nawet teraz bardziej sk艂aniam si臋 ku tej opcji. W ka偶dym razie zakupi艂am takie niedawno i bardzo wyszczuplaj膮 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adar
mo偶e 艂adne spodnie z materia艂u oczywi艣cie i do tego szpileczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak si臋..
do tego makija偶 podkreslaj膮cy urod臋, to co w Tobie najpiekniejsze i najwazniejsza rzecz U艢MIECH ===> to on sprawia, ze ludzie chca z nami przebywac , czuja si臋 dobrze w naszym towarzystwie aha i nie okazuj,偶e zalezy Ci na nim ( ale tylko na 1ym spotkaniu), tak mi sie wydaje, to on ma poczuc ,偶e chce abys by艂a ta jedyn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adar
absolutnie nie pokazuj 偶e ci zale偶y to on ma zabiega膰 o ciebie zachowuj si臋 tak jakby takie spotkania by艂y dla ciebie normalk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak si臋..
37latka> jak dla mnie to extra. W艂a艣nie tak sie ubieram i super wyb贸r. Ale to ma by膰 Twoja decyzja , my mo偶emy doradza膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adar
to on ma si臋 zastanawia膰 czy dobrze wypadnie w twoich oczach i czy b臋dziesz chcia艂a si臋 jeszcze z nim spotka膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak si臋..
adar> ale tak na luzie ca艂kiem to tez nie za bardzo, bo facet pomysli,偶e codziennie z kims innym sie spotyka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 baszka13
latem jest 艂atwiej mozna wyjsc z domu na spacer na przyklad ale co zrobic jesienia i zima??? wlasnie jestem na etapie planowania i wymyslania sobie samotnych wieczor贸w ... tym sie teraz zajmuje siedziac przed komputerem :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adar
a sukienusia bardzo 艂adna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adar
ca艂kiem nie ale nie mo偶e wyczu膰 przera偶enia musisz by膰 pewna siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 37-latka
No wlasnie i tu sie klania nadszarpniete poczucie wartosci. Ale pracuje nad tym, bo juz sie lapie na rezygncji ze wszystkiego. Najwyzej bede sie usmiechac przez 艂zy :) no i uwierzycie, ze 37-latka moze byc niesmiala? Ale dobra dziewczyny, juz nie bede z siebie robic takiej nieszczesnicy. Wezme wszystkie Wasze rady pod rozwage. I cyba juz wiem co mnie wyciagnie z domu - podroz do sklepu Orsay (bo w moim malym miasteczku niestety nie ma najblizszy we Wrclawiu 100 km ode mnie)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak si臋..
adar , a Ciebie jaka kobieta interesuje. Bo m臋偶czy藕ni raczej boja si臋(nie generalizuj臋) kobiet samodzielnych , wiedz膮cych czego chc膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak si臋..
37latka> kup co艣 orginalnego, zaszalej jak mozesz .Przynajmniej nie bedziesz 偶a艂owa膰 decyzji przy kolejnych praniach, co czesto zdarza sie towarom zakupionym na targowisku. Nie chce uchodzic za snobk臋 , ale sprawdzi艂am nieraz i s膮 to pieniadze wyrzucone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adar
37- latka ale jak ju偶 wr贸cisz z tego spotkania musisz no dobra magiczne s艂owo PROSZ臉 zeznaj jak na spowiedzi 艣wi臋tej jak by艂o rufus-66@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 o
Do Estersete: Nie ma czego podziwia膰, po prostu mam wyb贸r: nie jechac nigdzie i siedziec w domu albo pojechac sama to wybieram to drugie bo lepiej wypoczne w lesie nad woda niz siedz膮c w domu. Wybieram miejsca stosunkowo bezpieczne, strze偶one. Co do bezpiecze艅stwa i tego 偶e nie "zmru偶y艂aby艣 oka" to bior臋 namiot 3-osobowy wi臋c jak ktos popatrzy z zewn膮trz to pomysli 偶e spi膮 w nim przynajmniej 3 osoby a nie jedna :D Je艣li chodzi o namiot to ten wyb贸r podyktowany jest tym ze osobie "pojedynczej" trudno jest znale藕膰 kwater臋 w przyst臋pnej cenie, bo pokoje do wynaj臋cia sa przewa偶nie dwu lub wi臋cej osobowe. Poza tym ja czuje sie m艂oda psychicznie i jestem jeszcze m艂od膮 kobiet膮 ( wszyscy, nawet lekarze mi tak m贸wi膮), cz艂owiek po 30-tce to m艂ody cz艂owiek. Do 37 -latki : Kwestia przyzwyczajenia do chodzenia samemu. Ja sobie m贸wi臋: dlaczego mam siedziec w domu zamiast korzysta膰 z 艂adnej pogody, tylko dlatego 偶e jestem sama? W imi臋 czego mam si臋 pozbawia膰 chociaz tej przyjemno艣ci pospacerowania czy posiedzenia nad wod膮. Mam ma艂o znajomych wi臋c zbytnio na nich liczyc nie mog臋 za czesto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adar
interesuje mnie kobieta kt贸r膮 b臋d臋 kocha艂 i kt贸ra b臋dzie kocha艂a mnie z reszt膮 problem贸w sobie poradzimy...je偶eli to za ma艂o to prosz臋 o konkretne pytania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 37-latka
Wlasnie chcialam jeszcze zaznaczyc, ze nie pomijam cennych rad naszego rodzynka :) A co zrobic jesli ten moj poencjalny facet juz wie, ze mi zalezy na nim ? Ja zauwazam, ze mezczyzni jesli juz sie odwaza, bo faktyczie nie kazdy j膮 ma, zblizyc sie do takiej niezaleznej kobiety z klasa, ktora zna swoja wartosc i wie czego chce od zycia, to pomimo konfliktow jakie miedzy nimi moga wystapic, oni walcza o te kobiety, a szare myszki niestety porzucaja bez skrupolow, nawet jakby nie wiem jaka ta druga dobra byla.

Udost臋pnij ten post