Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adar

kobiety po trzydziestce odpowiedzcie

Polecane posty

Gość 37-latka
Dziekuje Wam szczerze, ze sie mna zainteresowalyscie 🌻 estersete - dziekuje Ci ogromnie, ale nie chcialabym az tak wykorzystywac Twojej uprzejmosci. Moze poprostu mi cos podpowiesz. W sumie ja tez wlasnie nosze rozmiar S :)

Gość jak się..
adar=> zostałeś naszym rodzynkiem więc zostan przez chwilę chociaz, a może cos doradzisz z męskiego pnk. widzenia wszak faceci to wzrokowce

Gość adar
pieszo do pracy daleko pracuje w piasecznie

Gość jak się..
bardzo ładnie wygląda połaczenie turkusu z brązem

Gość jak się..
zieleń ze śiwką wygląda znakomicie Ubierz sie tak , abys czuła sie wygodnie i nieskrępowana Jeżeli stac Cię na to udaj się do sklepu Orsay, tam na pewno cos wybierzesz dla diebie , a jak bedziesz miała problem to może któraś z ekspedientek bedzie tak zyczliwa ,że Ci pomoże

Gość jak się..
adar==> to bys sie nachodził ;)

To fakt, bardzo miło się gawędzi, a jakie oblężenie topiku (przynajmniej z mojego punktu widzenia, bo mało się udzielam na kafe) do też o.... Podziwiam odwagę, jesteś twarda. Namiot po trzydziestce? I to sama? Naprawdę Cię podziwiam. Pomijając już niewygody z tym związane, ze strachu na pewno nie zmrużyłabym oka. P.S. Oczywiście w młodości zaliczyłam wiele \"podnamiotowych\" nocy, ale wtedy byłam piękna i młoda i nie przypuszczałam, że będę też stara :-P

Gość adar
na pierwsze spotkanie ubierz sie raczej spokojnie nie wiadomo jaki on ma gust

Gość jak się..
adar> ale mały dekolcik bedzie dla faceta miłym widokiem, nieprawdaż

Gość adar
nie ubieraj się za krótko bo może pomyśleć że szukasz wrażeń

Gość adar
dekolcik jak najbardziej

Gość 37-latka
Tak tez juz to wyczailam, ze turkus i braz, to jest dobre polaczenie nawet mam takie przyklad sukienki, ale nie wiem jakie dodatki do niej, buty, torebka. Jeżeli chcialybycie zobaczyc to jest ona pod tym likiem: http://www.bonprix.pl/item19088_cat1_grp3_sukienka_z_dzerseju.html?st=&menu_lewe=15&page=&proc=&ileprod=66&licz=1&idkatwyb=1&age=0&PHPSESSID=f069dd548dfadff101b48a59557bf1aa/ jak sie.. - wlosy mialam do niedawna dość ladne brazowe musze przyznac, ale pare miesiecy po rozstaniu wychodza mi garsciami, juz stosuje wszystko co sie da na te wlosy i udalo mi sie zachamowac wypadanie, ale to co mi sie przerzedzilo, nie wiem czy sie uzupelni nowymi. Ostatnio wb tego czarna rzepa to moje dominujace warzywo :) na wlosy wlasnie, ale to dla tych co lubia ekstremalne przezycia :) A trzymajac sie troche tematu, to podziwiam was, ze chodzicie sami na spacery, do galerii itd. Zawsze chodzilam z menem, wzglednie ze znajomymi, a teraz nie wiem jak sie przelamac zeby isc sama np. na moj ulubony basen.

do jak się... czyli popierasz moją propozycję? myślę, że do ładnego sweterka i płaszczyka mogą też być zwyczajne granatowe dżonsy. Chyba nawet teraz bardziej skłaniam się ku tej opcji. W każdym razie zakupiłam takie niedawno i bardzo wyszczuplają :-)

Gość adar
może ładne spodnie z materiału oczywiście i do tego szpileczki

Gość jak się..
do tego makijaż podkreslający urodę, to co w Tobie najpiekniejsze i najwazniejsza rzecz UŚMIECH ===> to on sprawia, ze ludzie chca z nami przebywac , czuja się dobrze w naszym towarzystwie aha i nie okazuj,że zalezy Ci na nim ( ale tylko na 1ym spotkaniu), tak mi sie wydaje, to on ma poczuc ,że chce abys była ta jedyną

Gość adar
absolutnie nie pokazuj że ci zależy to on ma zabiegać o ciebie zachowuj się tak jakby takie spotkania były dla ciebie normalką

Gość jak się..
37latka> jak dla mnie to extra. Właśnie tak sie ubieram i super wybór. Ale to ma być Twoja decyzja , my możemy doradzać.

Gość adar
to on ma się zastanawiać czy dobrze wypadnie w twoich oczach i czy będziesz chciała się jeszcze z nim spotkać

Gość jak się..
adar> ale tak na luzie całkiem to tez nie za bardzo, bo facet pomysli,że codziennie z kims innym sie spotyka

Gość baszka13
latem jest łatwiej mozna wyjsc z domu na spacer na przyklad ale co zrobic jesienia i zima??? wlasnie jestem na etapie planowania i wymyslania sobie samotnych wieczorów ... tym sie teraz zajmuje siedziac przed komputerem :(

Gość adar
a sukienusia bardzo ładna

Gość adar
całkiem nie ale nie może wyczuć przerażenia musisz być pewna siebie

Gość 37-latka
No wlasnie i tu sie klania nadszarpniete poczucie wartosci. Ale pracuje nad tym, bo juz sie lapie na rezygncji ze wszystkiego. Najwyzej bede sie usmiechac przez łzy :) no i uwierzycie, ze 37-latka moze byc niesmiala? Ale dobra dziewczyny, juz nie bede z siebie robic takiej nieszczesnicy. Wezme wszystkie Wasze rady pod rozwage. I cyba juz wiem co mnie wyciagnie z domu - podroz do sklepu Orsay (bo w moim malym miasteczku niestety nie ma najblizszy we Wrclawiu 100 km ode mnie)

Gość jak się..
adar , a Ciebie jaka kobieta interesuje. Bo mężczyźni raczej boja się(nie generalizuję) kobiet samodzielnych , wiedzących czego chcą.

Gość jak się..
37latka> kup coś orginalnego, zaszalej jak mozesz .Przynajmniej nie bedziesz żałować decyzji przy kolejnych praniach, co czesto zdarza sie towarom zakupionym na targowisku. Nie chce uchodzic za snobkę , ale sprawdziłam nieraz i są to pieniadze wyrzucone.

Gość adar
37- latka ale jak już wrócisz z tego spotkania musisz no dobra magiczne słowo PROSZĘ zeznaj jak na spowiedzi świętej jak było rufus-66@o2.pl

Gość też o
Do Estersete: Nie ma czego podziwiać, po prostu mam wybór: nie jechac nigdzie i siedziec w domu albo pojechac sama to wybieram to drugie bo lepiej wypoczne w lesie nad woda niz siedząc w domu. Wybieram miejsca stosunkowo bezpieczne, strzeżone. Co do bezpieczeństwa i tego że nie "zmrużyłabyś oka" to biorę namiot 3-osobowy więc jak ktos popatrzy z zewnątrz to pomysli że spią w nim przynajmniej 3 osoby a nie jedna :D Jeśli chodzi o namiot to ten wybór podyktowany jest tym ze osobie "pojedynczej" trudno jest znaleźć kwaterę w przystępnej cenie, bo pokoje do wynajęcia sa przeważnie dwu lub więcej osobowe. Poza tym ja czuje sie młoda psychicznie i jestem jeszcze młodą kobietą ( wszyscy, nawet lekarze mi tak mówią), człowiek po 30-tce to młody człowiek. Do 37 -latki : Kwestia przyzwyczajenia do chodzenia samemu. Ja sobie mówię: dlaczego mam siedziec w domu zamiast korzystać z ładnej pogody, tylko dlatego że jestem sama? W imię czego mam się pozbawiać chociaz tej przyjemności pospacerowania czy posiedzenia nad wodą. Mam mało znajomych więc zbytnio na nich liczyc nie mogę za czesto.

Gość adar
interesuje mnie kobieta którą będę kochał i która będzie kochała mnie z resztą problemów sobie poradzimy...jeżeli to za mało to proszę o konkretne pytania

Gość 37-latka
Wlasnie chcialam jeszcze zaznaczyc, ze nie pomijam cennych rad naszego rodzynka :) A co zrobic jesli ten moj poencjalny facet juz wie, ze mi zalezy na nim ? Ja zauwazam, ze mezczyzni jesli juz sie odwaza, bo faktyczie nie kazdy ją ma, zblizyc sie do takiej niezaleznej kobiety z klasa, ktora zna swoja wartosc i wie czego chce od zycia, to pomimo konfliktow jakie miedzy nimi moga wystapic, oni walcza o te kobiety, a szare myszki niestety porzucaja bez skrupolow, nawet jakby nie wiem jaka ta druga dobra byla.