Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co mam robić

uciekać od niego czy trwać???

Polecane posty

Gość i co mam robić

jestem w zwiazku z facetem który prawie nigdy nie ma dla mnie czasu. nie nie zdradza mnie. jest pracoholikiem. potrafi od rana do nocy siedzxiec w swojej pracy. jedyne moje wymaganie wobec niego to POROZMAWIAJ ZE MNA!!! jak dzwoni to po paru mnutach konczy bo sie gdzies spieszy byc z nim czy znalezc sobie kogos kto ma czas dla mnie?????????

Gość dziekan
uważaj, żebyś sobie nie poprawiła na jakiegoś nieroba, który będzie cię zamęczał swoją obecnością ;-P najlepszy jest zdrowy środek :-)

Gość i co mam robić
do dziekan nie ma ideałów i ja to wiem ale meczy mnie sytuacja ze go nigdy nie ma kedy mam potrzebe bycia z nim

Gość i co mam robić
bo jak juz najdzie dla mnie czas to jest cudowny zabawny dba i stara sie o mnie

Gość akukukukkk
moj tez jest pracocholikiem a ja juz nie mam na to sily:( ja sie musze prosic zeby sie w ciagu dnia odezwal do mnie...a on w kolko gada o swojej pracy o tym ze nie ma czasu ze chcialby sie odzywac do mnie ale nie ma jak:( boshe d;laczego niektorzy poswiecaja wsyztsko i swoje wlasne szczescie i zdrowie dla pieniedzy;(

Gość i co mam robić
pomocy moj jest taki sam nawet nie musze sie jakos super starac w zwiazku bo i tak pare godzin w ciagu doby sie widzimy---nawet nacieszyc sie nie mozna powaznie mysle zeby odejs stac mnie ta takiego ktory bylby ze mna