Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pszyszywanka

GG a adres IP.

Polecane posty

Gość Pszyszywanka

Czy jesli ktos mnie nie ma na gg i ja rowniez go nie mam tylko wysle mu wiadomosc jako numer moze on sprawdzic moj adres IP?

Gość mam lepszy sposób
jeśli mu wyślesz wiadomość to może przeciesz zapisać sobie ciebie :P może :P lepiej nie ryzykuj :P

Gość Pszyszywanka
no dobrze ta osoba moze mnie miec zapisana ale ja jej nie i czy wtedy bedzie miala dostep do IP?

Gość nochalska
jesli cie zapisze do listy i bedziesz kiedys dostepna to bez trudu sprawdzi twoj ip

Gość
hmm...chyba nie....ja mam gościa na liście gg,on mnie nie ma i ja nie widzę Jego numeru IP.chyba musicie mieć się oboje na liście to będziecie widzieć swoje mumery....

Gość jak sprawdzic ip
??

Gość megadno
jest program do gg nazywa sie power gg i tamjest wszystko Twoije ip też

Gość Malinia
Znam ja takich świństwa przesyłają. Mam nadzieje ze twoje IP chcesz ukryc z innego powodu.

Jak jest najnowsza wersja gg, to nie pokazuje numeru IP, nawet jesli się macie oboje na liście. Sprawdzone doświadczalnie. :P

Żeby GG (lub PowerGG) pokazało numer IP muszą być spełnione 2 warunki: - obydwie osoby muszą się mieć na liście - osoba, której chce się sprawdzić IP musi mieć włączone połączenia p2p w GG i nie może być p2p blokowane przez firewall :p

Gość a co to jest p2p
jak wyłączyć, żeby ktoś nie widział IP

Gość a co to jest p2p
znalazłam i wyłączyć to? Bo jest zaznaczone

Przecież pisałem wyżej: \"osoba, której chce się sprawdzić IP musi mieć włączone połączenia p2p w GG\". To chyba jasne, że jak nie chcesz by Cię sprawdzano, to trzeba wyłączyć, nie? :o:p

Gość a powiedzcie proszę
jak to możliwe,że rozmawiając ze mną na gg pewien osobnik zrobił tak,że wiedział wszystko co mam zapisane na dyskach c i d??????

Gość a powiedzcie proszę
no dobra jest możliwe,ale on widzi tylko foldery jakie tam są czy może te foldery otwierać i przeglądać??????????

Mylicie sie!!!! Jak ja mam kogos na gg to ja widze jego numer IP gdy dana osoba jest dostępna jeżeli on mnie nie ma na gg to on nie widzi mojego numeru... proste co nie?

Gość a powiedzcie proszę
dzięki za odpowiedź:D teraz już wiem,że to nie moje dziecko skasowało mi cały ważny dla mnie folder,a do innego dodało parę rzeczy😠

Gość a powiedzcie proszę
jeszcze jedno pytanko do wielbiciela................ jak wyłączę to ip......to są jeszcze możliwości ,żeby ktoś sobie bezkarnie właził do mojego komputera??????????

Oczywiście :) Zainstaluj sobie firewall, to będziesz w miarę bezpieczna. Choć najskuteczniejszy jest firewall sprzętowy w postaci np. routera. To wydatek rzędu 150-250 zł, w zależności od łącza jakie posiadasz.

Gość a powiedzcie proszę
bardzo,bardzo ci dziękuję za udzielenie odpowiedzi :D😘 już się biorę za instalowanie firewalalla i mam wielką nadzieję,że ten ktoś następnym razem baaaaaaardzo się zdziwi.......