Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rainbow30

antykoncepcja - abc

Polecane posty

Gość a ja mam pytanko
Witam:)mam 23 lata i dopiero zaczne współzycie,moj chłopak własnie wraca za 2 tyg z zagranicy,ale tylko na 1,5 miesiaca ,jeszzce sie z nim nie kochałam a mamy zamiar, gumce nie ufam chciałabym brac tabletki bo po nich czułabym sie pewniej ,ale czy oplaca mi sie je brac jesli on wyjezdza za niedługo??prosze o rade

Gość temp. przy tabletkach jest
taka jak w poowulacyjnej fazie czyli podwyższona, ja miałam zawsz ok 37 st. w czasie brania

Gość a ja mam pytanko
prosze o rade bo naprawde nie wiem co mam robic.moze to dla kogos smieszny problem ,ale prosze ,niech ktos mi odpisze,

Odpowiedz do \"a ja mam pytanko\". Podobno dobre tabletki chronia już od pierwszego dnia i nie jest powiedziane jak długo potem trzeba je zażywać, Mozesz brac na przyklad przez dwa miesiące i potem odstawic.

Gość a ja mam pytanko
dziekuje bardzo za odpowiedz "rainbow30"juz myslalam ze nikt nie odpisze,a czy pozniej jak po tym krotkim czasie tabletki odstawie czy to nie bedzie bardzoz le dla mojego organizmu?pytam bo jestem zielona jesli o to chodzi ,wiec prosze mnie troche poinforowac,z góry dzieki:)

no wiesz...generalnie samo zazywanie tabletek hormonalnych jest ingerencją w organizm i dobrze byloby tego wcale nie robic ale coz....mysle, ze nic zlego sie nie stanie, co najwyzej bedziesz czekac na kolejny okres troche dluzej niz zazwyczaj. Slyszalam o takich przypadkach, ze dziewczyny po odstawieniu tabletek czekaly na okres nawet pol roku.

Gość a ja mam pytanko
dzieki,mam nadzieje ,ze ginekolog przepisze mi odpowiednie tabletki ,i wszystko bedzie w normie,ale i tak sie obawiam wielu skutkow ubocznych i za akurat mnie sie przytrafi np spadnie libido i odrazu przytyje,oj chyba za duzo sie martwie, dzieki jeszcze raz

---> do a ja mam pytanko napisz jeszcze co ci przepisal lekarz i co sie dzialo po odtsawieniu tabletek o tym jak bylo z chlopakiem nie musisz, bo sie domyslam :):):)

MAM PROBLEM. Razem z mężem postanowiliśmy postarać się o dziecko, z tym, że czekamy na jedną ważną decyzję. Postanowilismy razem, że zaczne brać nastepne opakowanie tabletek a jak tylko dostaniemy odpowiedź na która czekamy to przerwę branie. Dlatego mam pytanie czy przerwanie tabletek w środku opakowania jest dopuszczalne. Pomóżcie