Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adelajda..

Marki sklepów z ubraniami ciążowymi. Piszcie jakie znacie i polecacie!

Polecane posty

Gość Adelajda..

Hej dziewczyny. Musze juz zacząć sie rozglądać, bo w swoje ledwo sie mieszcze. Ja znam tylko H&M, ale tam nic mi sie nie podoba za bardzo a poza tym to tylko pępek świata w galerii mokotów w wawie, tam znowu sa wygórowane ceny... doradzcie cos

Gość w zarze
zara ----widziałam tam trochę fajnych ciuchów.Nie typowo dla ciężarnych ,ale fasony jak najbardziej sie nadają

Gość GAP i OLD NAVY maja super
ciuszki ciazowe od sportowych po eleganckie....tylko nie wiem czy te sklepy sa w PL

A ja polecam sklep online z ciuszkami ciążowymi www.9fashion.pl ... Niedawno kupiłam od nich kilka ciuszków i jestem bardzo zadowolona :) Ubrania są wysokiej jakości i bardzo wygodne a zarazem modne :) Polecam :)

Gość Adelajda..
nie wiem czy chce kupic cos w internetowym sklepie, dlatego ze przeciez nie moge przymierzyc tych rzeczy a ciezko jest mi teraz okreslic swoj rozmiar. Jestem w 4 miesiacu wiec dopiero zaczyna byc widac, ale w normalne ciuchy juz nie wchodze albo sa za obcisle

Ja długo szukałam i znalazłam super ciuchy. Koszulki, spodnie i tuniki. Wszystko wykonane z dobrych materiałów. Produkty dostępne są na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.