Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kobieta-pies

Polecane posty

Gość przerażające

właśnie dziś też na to wpadłam i cięzko mi uwierzyć że to prawda :o

Gość
Mnie też ciężko ale wierzę, że to jednak prawda. W historii znane były przypadki tzw. dzikich dzieci ale nie sądziłam, że nadal w dzisiejszych czasach jest to możliwe. :O

Gość oooooooooooooooo
Ogladalam program o tej dziewczynie, i o jeszcze kilku innych dzikich dzieciach, nie wiem dokladnie jaki to kraj wiem ze napewno nalezal do bylego zwiazku radzieckiego. Wobrazacie sobie ze ta dziewczyna ma rodzenstwo ale tylko ja matka i ojciec wygonili z domu, dziewczyna wychowywala sie z podworkowymi psami. Obecnie przebywa w specjalnym osrodku, potrafi komunikowac sie z ludzmi, wykonuje proste prace w gospodarstwie nalezacym do osrodka, juz nie zachowuje sie tak jak na tym filmie...to naprawde smutna historia.

Gość goy
a ja bym chciala z kotkami sie tak wychowac, buuuuuuuu zglosze rekl;amacje moim rodzicom

Gość goy
a powaznie, to naprawde niesamowite...czy ona w zaswiatach bylaby traktowana jako czlowiek czy zwierze, gdyby jej nie resocjalizowano? czy mialaby dusze?

Gość
Ona jest z Ukrainy. W tym programie było też zadane pytanie czy nas jako ludzi determinują geny czy wychowanie. Ale moim zdaniem to oczywiste, że mimo dzikiego wychowania ona nadal pozostała człowiekiem...

Gość oooooooooooooooo
Tak ale juz nigdy nie bedzie mogla prowadzic normalnego zycia, dzieci ktore nie przebywaja z ludzmi nie socjalizuja sie, ich mozgi nie rozwijaja sie prawidlowo, w tym samym programie byla tez historia o chlopcu ktorego rowniez wychowywaly psy tylko ze on mial to szczescie ze byl jeszcze maly, wiec ma szanse mimo opoznien rozwinac sie normalnie.

Gość a moze by tak
a ciekawe jak siusiala skoro miala ubrania. przeciuez wiadomo jak robia to psy...

Tylko człowiek może cos takiego zgotowąc drugiemu człowiekowi to jest nieludzkie wstyd i jeszcze raz wstyd

Gość
Wydaje mi się, że ubrali ją dopiero ludzie jak ją znaleźli bo skad by miała mieć wcześniej odzież.