Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieważne i tak nie żyję

Złożę Ci życzenia tu,...

Polecane posty

bo jest Dzień Chłopaka. Chcę Ci życzyć wszystkiego najlepszego, dużo uśmiechu i radości w każdym dniu Twego życia. No, może życzę Ci też i kilku dni normalnych, gorszych, żebyś docenił te wspaniałe. Życzę Ci mnóstwo szczęścia, ciepłego wiatru na twarzy i promieni słońca - wtedy tak fajnie mrużysz oczy. I więcej rozwagi, żebyś się dwa razy zastanowił zanim znowu kogoś skrzywdzisz. A życzenia składam tu, bo już się do Ciebie nigdy nie odezwę, nie wyślę smsa, nie napiszę maila, nie zagadam na gg. Mam swoją dumę. Zresztą nie dbasz o to, ja nic Cię już nie obchodzę. A tak bardzo chciałam Ci złożyć te życzenia.

...mile, ale nie dla mnie, szkoda :(

Gość dziękuję
to było dla mnie

Ale dlaczego nie możesz złozyć mu ich..chociażby na gg.....to że nie jesteście już razme chyba nie znaczy, że nie możesz poslać życzeń, prawda? To miłe i przyjacielskie...jeśli się z kimś było....być może to prawda, że nie ma osoby bardziej nam obcej niż ktoś kogo się kiedyś kochało....ale ja jednak zaczynam wierzyć w przyjaźń po związku..usmiechnij się:)

Gość jaktotak*
To bardzo piękne życzenia :0 Na pewno ucieszyłby się z nich.

Gość On o to nie dba ma to w nosie
I żeby było jasne - to są życzenia dla R.

Gość Nie zrobię tego
po co mu moje życzenia, on ma je w nosie. Nie będę się wygłupiać. Ale dzięki, że Wy czytacie.

Gość pytanie zasadnicze
dlaczego kobiety są aż tak dumne , że wolą wieczorami samotnie do poduszki płakać ?

dlatego, bo kobiety boją się ciosów, a najczęściej wiedzą. jaka sytuacja może się nim zakończyć. Też kiedyś tak miałam jak autorka... Ponad wszystko chciałam się odezwać, a wiedziałam, że on już nie jest mną zainteresowany. Wolałam milczeć, niż widzieć obojętność. Pisałam bloga, pomagało.

Gość barbóra
ja wysłałam mojemu byłemy życzenia to jego obecna dziewczyna zaraz zadzwoniła żeby zapytać kto to napisał.ja miałam nie dawno urodziny to pamiętał i ja teraz też pamiętałam .Miłe takie życzonka.

Gość pytanie zasadnicze
a może jest coś źle w kobiecym wyglądzie, że facet nie jest kobietą zainteresowany , facet jest wzrokowcem i lubi być zaskakiwany przez kobietę , lubi jeżeli kobieta się zmienia jak 'kameleon' i potrafi dostosować się do sytuacji , mnie często śmieszy gdy widzę na ulicy kobiety chodzące na obcasach ale tak naprawdę to nawet nie potrafią i zginają te obcasy na wszelkie strony , aż strach się bać ! ......zaproś kobieto czasem faceta do siebie na obiad albo zróbcie razem wspólną kolację przy świecach połączoną ze śniadaniem :) ......jeżeli tylko liczysz, że facet będzie Ciebie zapraszał to się bardzo mylisz , zrób i daj coś od siebie :)

Gość ja tez powiedzialam sobie
ze sie nie odezwe, nie odzywalam sie chyba tydzien, on tez nie, ale wyslalam zyczenia na gg, bo on pamietal o dniu kobiet a wtedy tez sie do siebie nie odzywalismy :)

Gość malutkajagódka
moglabym skopiować te zyczenia i tez tak mam:( niech spada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😠...skoro ma mnie gdzieś ;(

Gość do autorki życzeń
skąd wiesz że on o to nie dba i nie chce z Toba rozmawiać? skąd to wiesz?

wiem, bo on nie żyje

Gość do autorki życzeń
jak nie żyje skoro piszesz o jego życiu? nie rozumie tego, ale ja nie muszę najważniejsze jak Ty to rozumiesz

Gość To wyżej to ktoś inny
Wiem, że nie chce, bo tzw. pierwszy krok robiłam chyba 2 czy 3 razy. Ile można. Nie narzucam się, zrozumiałam, ze mnie nie chce i tyle. A podszywaczom gratuluje dobrego humoru. Nie będę zaczerniac nicka, mam już dwa czarne inne. Od tej pory już nic nie będę tu wpisywać. Wszystkie wpisy niby "ode mnie" nie będą ode mnie. Dzieki za współczucie i dobre słowo.

Gość No i pięknie...
wyjaśniło się.