Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagódka21

krótkie włosy u kobiet

Polecane posty

Ja bardzo lubię i mój mąż też. Chodowałam włosy 4 lata i w dniu ślubu musiałam obciąć bo mi fryzjerka spaliła.. Wszyscy przeżyli szok a mąż oszalał z zachwytu.

Osobiście wolę u kobiet długie włosy. Krótkie kojarzą mi się z męskim typem kobiety.

Mężczyzna wszystko może ;) To oczywiście dowcip. Tak naprawdę uważam, że kobieta z krótkimi włosami jest mało atrakcyjna, natomiast facetowi nie przeszkadzają dłuższe włosy. Warunek jest jednak jeden - muszą być CZYSTE.

Gość to zalezy co komu
uwazam ze sa kobiety ktorym swietnie pasuja krotkie wlosy i odwrotnie :)

Gość czarna mamba mamba
do krótkich włosów wg. mnie trzeba miec niepospolitą twarz..no po prostu niebanalną, orginalna urodę..

a ja znam takie osoby którym najlepiej jest w krótkich :) i ślicznie wyglądają :) a niektorzy tak jak np.moja siostra w dlugich wlosach wygladaliby jak snopek siana ( ahhh uroda \"kreconych\" wlosów )

moim zdaniem krótkie włosy mają swój urok, a w długich nie każdej dziewczynie jest ładnie nawet jeśli ma je piękne i jedwabiste

Mam koleżankę która nagminiie nosi krótkie włosy. Im krótsze tym czuje się piękniejsza. I jak mam jej wytłumaczyć, że wygląda okropnie bo ma głowę w kształcie gruszki ?? Natomiast ma bardzo piękne, miękkie,wijące się włosy- świetnie wyglądała w takich do ramion.

najlepiej gdyby fryzjerzy doradzali w takich sprawach, ja jak siadam na fotel u fryzjera to słyszę: no to jak obcinamy?, a ja kurde nie wiem w jakiej fryzurze jest mi najlepiej

ja też myślę, że wszystko zależy od kobiety, jednej pasują długie, inna wygląda korzystniej w krótkich :)

Gość parkerrr
Uwazam ze dziewczyny najladniej wygladaja w dlugiuch wlosach, to podkreslaich urode i kobiecosc. Krotkie wlosy od razu mnie odrzucaja. A niektore dziwewczzyny na wlasne zyczenie obcinajac wlosy robia z siebie kaszaloty...ochyda

Parkerrr - nawet jak dziewczyna jest śliczna a ma króciutkie włosy, jak np. natalie portman, to też cię odrzuca?

parkerr nie przesadzaj :) Sama mam naprawdę długie włosy (rozpuszczone są dłuższe niż do połowy pleców), których w życiu bym nie obcięła, ale niejednokrotnie widziałam dziewczyny, które z długich włosów radykalnie przeszły na krótkie i wyglądały duuuużo lepiej i bardziej kobieco, bo odpowiednia fryzura uwydatniła ładne rysy twarzy, duże oczy, czy ładne usta. Nie mówię tu oczywiście o bardzo któtkich włosach, takich a\'la męskie, czy tapirach a\'la stara baba ;)

Gość najdip
kobiety w krótkich włosach to jak kapo w obozach zagłady. wolę te z długimi.

z tego co wiem facetom bardziej podbaja sie dluzsze ja osobiscie mam do ramio i ich ne obcinam (sa wycieniowane) tylko grzywke czasem skaracam;]

Nie twierdzę, że tylko długie i żadne inne, ale uważam, że żadna nawet najpiękniejsza kobieta nie wygląda w krótkich włosach atrakcyjnie. Moja koleżanka ma idealną twarz, we włosach do ramion była praktycznie doskonała, teraz włosy ma zupełnie krótkie i już nie zazdroszczę jej urody mimo, że wszyscy twierdzą, że teraz wygląda jeszcze lepiej. Po prostu nie podobają mi się krótkie włosy u kobiet, są mało koiece, wulgarne i odpychające, ale w końcu to tylko moje zdanie.

Gość Rafal_Plewniak_Starachowice
Uwielbiam krotkie wlosy, tzw meszek po ktorym mozna smerac, z tego co zauwazylem to maja taki tylko małolaty ktore nie s.pl.ukiwaly, calowaly sie, lub przytulaly ze sterydami, bo jak wiadomo po sterydach rosna wlosy i inne rzeczy np chęci na..., dlugie wlosy tylko na glowie, chyba ze jestes leniwa staruszka... wiadome jak wygladaja.

Trzeba uwazac tez na tatusiow bo jak lekarz mu przepisze zastrzyki na stawy ze sterydami to to samo co sterydy z siłowni, dlatego tez lepiej sie nie przytulac. Widzialem na doktorze Hausie: -] No chyba ze sie chce na nogach albo rekach dluzsze wlosy... moim zdaniem lepiej tego nie dotykac.

Co najgorsze w tzw gumkach, prezerwatywach czy kondonach, takich balonikach do s.e.k.s.u. (czy żelach do tych balonikow) podobno tez są jakies mikstury , pare lat temu wyczytalem sklad... tez trzeba uwazac zeby wlosy nie byly za dlugie, wiadome w ktorym intymnym miejscu kobiety...

A i odnosnie dr Hausa jesli matka karmiaca dotyka steryda nie wazne czy z silowni czy od lekarza, a jej dziecko jest bardzo agresywne w zachowaniu, duza placze, jest niespokojne to niech zbada swój pot, ślinę lub mleczko z piersi albo krew dziecka czy nie sa zaburzone proporcje nie pamietam dokladnie czego... chyba testosteronu. Wiem ze dziecko nie powinno byc narazane na kontakt ze sterydami, będąc w łonie matki(jeśli łożysko ma defekt izolacyjny) a w szczegolności po narodzinach. Te dlugie wlosy ... włeeeee.

Mnie tak naprawdę mąż zachęcił do drastycznego cięcia włosów, odwiedziłam salon In Harmony i poprosiłam dziewczyny o cięcie do ramion 🙂 wbrew pozorom krótkie fryzury są nie tylko bardzo praktyczne, ale też i efektowne 🙂 

Gość Eyeymy

Moja ma ścięte krótko. Dużo lepiej.

Córka też krótko. Po męsku.