Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teemperówka

ANIA MUCHA i jej makijaż

Polecane posty

Gość bvb
Nie wiedzialam ze nie potrafisz czytac ..... to oczywiscie nie moja wypowiedz-jak sie domyslasz;) w razie czego ja spadam i juz sie nie odezwe:)w razie jakichs glupch tekstow-to nie ja:) trzymaj sie cieplo:)

Gość bvb
aaaaaaaaaaa:)) ja to jednak nie ten tego jestem:) myslalam ze ktos sie za mnie podal(podszyw)a to byla... aj!szkoda slow:)tak czy tak pozdro!

Gość do bvb
luz:) pozdr:D

Gość Teemperówka
No właśnie - niemieckie podkłady (i nie tylko zresztą) są lepsze jakościowo niż w Polsce (nie wiedzieć czemu) a szkoda :/ Zastanawiam sie jeszcze nad Ziemią Egipską :) ja też zmykam bo i tak nic sie już tu nie dowiem. Dzięki bvb🌼

Temperowka: ja ci powiem. moja kolezanka tak robi. najpierw podklad MAC w sztywcie a potem ten sam kolor pudru tez od MACa

Gość Nie wiem ..
czym wy się podniecacie. Co jak co ale ten makijaż jest byle jaki. Nic co by było warte uwagi

Gość cera
!!!!!!!!!!!! czytanie ze zrozumieniem sie kłania

Widziałam kiedyś Muchę na żywo i trzeba przyznać, że ona po prostu ma ładną cerę, a na takiej buzi nawet najtańszy podkład będzie wyglądał doskonale. Moje dwie koleżanki kupiły sobie podkład Chanela. Jedna z nich ma piękną cerę, po nałożeniu tego podkładu wyglądała jak zdjęta z okładki pisma dla pań; druga koleżanka ma problematyczną cerę, tłustą, trądzikową, w dodatku ma mnóstwo podskórnych pryszczy i u niej ten podkład nie wyglądał już tak pięknie mimo tego, że trafiła z kolorem. Temperówka, może poproś panie w Sephorze o próbki podkładów, takim sposobem na pewno trafisz na taki, który będzie Tobie pasował.

Gość Przyszła jesien
słuchaj temperówka, podklad to sprawa jednak indywidualna, inaczej będzie wygladał na różnych cerach. Jezeli chcesz uzyskac dobry efekt kryjący i matujący, oraz długotrwały efekt, to estee Lauder Double Wear jest dla mnie bezkonkurencyjny. Do ewentualnego zmatowienia puder tranparentny Clinique Blended Face. Jezeli nie masz problemu ze swieceniem twarzy, to moga byc kulki Meteorites Guerlaina, nie polecam przy świecącej twarzy. Ja tez uwazam, ze ładny makijaz dodaje urody i jest jak najbardziej na miejscu w pracy. jak masz jeszcze jakies pytanie, to pisz, tylko nie pytaj o konkretne kosmetyki w przypadku konkretnej osoby, bo tu juz potrzebny byłby jasnowidz, zadna kosmetyczka nie jest w stanie udzielic takiej odpowiedzi.

Gość HEJa HEJa
Ładny makijaż gdzie tu tapeta :o