Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijana uczuciem

chciałabym z kimś porozmawiać.. taki topik, gdzie więcej

Polecane posty

Gość pijana uczuciem

uśmiechów i pomocnych dłoni :)

Gość pijana uczuciem
:P i nawet błąd zrobiłam :O

Gość okka
niestety ja się dziś smucę, nie pomogę :(

Gość pijana uczuciem
okka, ja też mam dziś nastrój nie najlepszy. topik niżej to mój również. ale chcę mieć taką odskocznie w necie. gdzie mogę się czasem pośmiać, czasem pożalić, być sobą. bo ja często ukrywam się za zasłoną uśmiechu i dobrego nastroju

to ja ci cos powiem wlasnie sie rozstaje z facetem serce mi sie kraje na jego widok ale postanowilam byc wolna

Gość okka
co za dzień! Zauważyłam, ze dzisiaj dużo dziewczyn rozstaje sie ze swoimi facetami! hmmmm ja tez się do nich zaliczam :(

Gość okka
może nie myślmy o NICH mimo dzisiejszego święta i ... pogadajmy o czymś miłym przy kawie ;)

a ja czekam na Swojego jak na zbawienie...nie widzielismy się prawie rok ,przylatuje za 5 dni...

pijana, a ja chyba właśnie tracę przyjaciela... :( I jest mi smutno bo tak naprawde nie wiem dlaczego, co zrobiłam źle. Ale też kryję się teraz za maską uśmiechu. Dość dużo ostatnio wycierpiałam i moi przyjaciele, rodzina - boję się że mają dość moich smutnych chwil. Dlatego uśmiecham się i przeżywam wszystko w samotności :(

wiekszosc ludzi uwaza ze jestem szalona rozrywkowa itp itd ale tylko moi rodzice wiedza ze czesciej mam dola jak dobry humor bo jak mam dola to siedze w domy :-(((( nie mam przyjaciół

Gość okka
laida ja mam to samo... a przyjaciel, żeby zamknąć pewne rozdziały wyjeżdża na 9 miesięcy... ucieka chyba od pewnych spraw... tylko że ja ... cierpię mój ukochany - powiedział, ze nie mam po co do niego wracać:(

Wejdź do nas, do Baru pod Zapomnieniem. I jak wejdziesz, to szybko nie uciekaj. Nas trzeba troszkę poznać i polubić troszkę.:)

okka, ja to w ogóle źle ulokowałam uczucia... Już prawie pogodziłam się, że nic z tego nie będzie. Teraz kolejny cios. Nie mam już siły być ciągle sama. Ale jeszcze bardziej nie mam siły być ciągle smutna!!! Próbuję z tym walczyć z całych sił, ale czasem jest ciężko...