Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anelka2255

Marzenia

Polecane posty

Gość anelka2255

A moze wpisujcie tutaj swoje życzenia, pragnienia , marzenia..Może sprawi to , ze spełnia się? Ja pierwsza- niech wróci, bo tęsknię i kocham i żeby było dużo jeszcze takich ładnych dni jak dzisiaj w tym roku, takich ciepłych i słonecznych

Gość lunan
to i ja:) niech czuje do mnie to co ja do niego, niech ma swira na moim punkcie, niech teskni tak ja ja za mnim tesknie...moj A.:)

Gość f8
ja marze o Nowym Yorku i wiem ze to marzenie raczej nierealne:( niewiem co jest w tym miescie ze tak mnie tam ciagnie

Gość Brak sensu zycia
Największe marzenie-Śmierć

Gość tak bardzo Go chcę
i tylko Jego! Na całe zycie! Mojego W.

Niech we wszystkich dziedzinach nie będzie gorzej jak jest, a w życiu osobistym - abym wyszła z niszczącego mnie związku i znalazła szczęście u boku kogoś normalnego i fajnego. Na stałe. :)

Gość silikonowa3
Niech się q... w końcu wyniesie :)

Gość zakręcona na_maxa
chciałabym mieć dziecko z właściwym facetem, a nie jakimś przypadkiem, który ucieknie, bo nie dojrzał chciałabym mieć siłę na założenie własnej firmy chciałabym, żeby moim bliskim nic się złego nie działo i by byli szczęsliwi i chciałabym kochać i byc kochaną ...a i zwiedzić cała Europę, bo bardzo podba mi się nasz kontynet:)

Marzę o tym, by kochać i być kochanym i szczęśliwym :) Poza tym o pasjonującej pracy, oprócz której otrzymywałbym jakieś 10000 PLN miesięcznie ze swych aktywów :classic_cool:

Gość szprotkam
Zmalesc dobra prace i JEGO

Gość zona_mm
Chcę , aby mój mąz wrocił do mnie , nie ze względu na miłosc , tylko na dzieci Niech się spełni

Gość marzę o szybkiej i bezbolesnej
śmierci

Gość tęskniąca
Mój ukochany mąż pracuje w Anglii, chciałabym, aby znalazł coś ciekawego tutaj na miejscu i już nie wyjeżdżał.

Gość Mała Sarenka
Ja chcę zdać egzaminy zaw. i dostać wymarzony etat. Zrelaksować się! Wyłaczyć emocje w pracy! Na stałe zamieszkać w Sopocie a w ramach wakacji odwiedzać zachodnie wybrzeze AU ,Lassę i wiele innych ciekawych miejsc. I najważniejsze - nie przejmowac się drobiazgami! (aaaa...i wystartowac w triathlon\'ie!) \"Tak będzie - dlaczego? - nie wiem, to Tajemnica!\" :-) A w miłości - niech będzie tak dobrze jak jest teraz! Powodzenia w realizacji marzeń!

Gość anelka2255
Kochany mój , ja wciąz czekam i chcę abyś wrocił

Gość Niech się stanie
Wasze marzenia sprowadzają sie tylko do miłości.. A co z ludzkością, swiatem , wojnami i terroryzmem???

Gość sensowna
Każdy marzy o tym co mu najblizsze . To sa marzenia na skale jednostek a nie ludzkości. Kazdy moze sie wpisać , ale nie mozna zarzucac nikomu , ze marzy o tym co jest motorem zycia , co daje zycie , a tym jest milosc

Gość M jak marzenia...
Tylko człowiek szczęśliwy może dzielic się szczęsciem.Miłość ma ogromną siłę odziaływania( miłość do drugiego człowieka, do tego co się robi) Jeden dobry uczynek może nakręcić "spiralę dobra" (jeden zły = "spiralę nienawiśc"KMN;-) Wystarczy trochę więcej miłości a problemy egzystencjonalne znikną - terroryzm itp. Tak więc zarzut jakoby marzenia o milości były baaardzo egoistyczne jest nietrafiony! Miłość= szacunek, tolerancja, wyrozumiałość,porozumienie, chęć zmian na lepsze.

Gość kumak
..jednostka to ludzkość - marzenie jednostki jest marzeniem ludzkości - im więcej jest "dobrych" marzeń tym większe szanse,ze marzenia ludzkości spełnią się...

Gość sensowna
Więc wpisujmy te dobre marzenia

Mam takie zwyczajne marzenia: praca w której moglabym się realizować, do której chodzilabym z radością i wlasny domek z ogródkiem gdzieś na odludziu gdzie trzymalabym stadko kotów. Z marzeń mniej realnych : zobaczyć wschód slońca nad ziemią z kosmosu :)

Gość oszaleje chyba
Chciałabym aby moje zycie poukładało się w miare szybko Oby juz było po tych wszystkich zmaganiach

Gość VINI
A ja marzę tylko o szczęściu, malutkim, takim moim. Kochać, kochać, kochać....tylko nie mam kogo....:(

Gość to z życia
Być z Moim Skarbem:) Oboje się kochamy A on biedny spotyka toksyczne łagodne-wariatki histeryczki - gorączka i nie tylko;) takie z maską:

Gość szklanka zimnej wody
Chciałabym wyjść z depresji.

Gość to z życia2
z depresji aby wyjsc trzeba wiedziec jakie ma przyczyny U mojego skarba wiem. Ana;liza wielu lat i slow, czynow, osob ktore nim targały. to złe doswiadczenia, domowy, bawienie sie, i wyravhowanie. I to spowodowało, ze stracil wiare w siebie, w swoja wartosc. Niedojrzałe kobiety jak im nurmo mowia zabaw mnie/1 rozmieszja,blaznuj a jak facet mowi nie, mowia ale cos tam. Za bardzo bral do siebie slowa, niedojrzałych kobiet. Związek to obopolnosc, a nie jeden blaznuje aby ksiezniczka mogla sie recholic. takie małodojrzałe wlasnie tak robia- niszcza w nim co dobre, w co wierzył. Wyrachowane z maską łagodnosci i biernosci rowniez. A co do tego pasozyta u niego depresja hmm to taka postwa jestem tu, zobacz ze masz ze mna byc. ten pasozyt gra. Byc z kims przez 5 lat dla kasy to duzo. Miała 27 jak ten zwiazek juz nie sitnial, bo ona go nie rozumiała. Nie umie byc zona atrysty, zona wrazliwego czlowieka- dal jedzenie i schronienie elios./ To nie zly czlowiek. Ona go takim przedtswaia a to nie tak. Jets glupia i niedojrzała.