Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anaelle

problemy z krazeniem?

Polecane posty

Gość Anaelle

Witam, juz jakis czas temu zauwazylam ze strasznie bola mnie lydki jak siedze winilam za to tabletki antykoncepcyjne ale od 10 miesiecy juz ich nie biore a boli mnei dalej strasznie. Ledwo moge wysiedziec na wykladzie 3 godzinnym. Jest to oznaka problemow z krazeniem? Ktoras z Was tez to ma? Jak mozena to leczyc? Pozdrawiam

Maści z wyciagiem z kasztanowca i ruch przede wszystkim, to mogą tez być objawy braku magnezu

Gość dziupcia

Gość paula01
albo moze byc to brak potasu i magnezu - albo - to co mnie dopadło - zespół niespokojnych nóg:/ - czyli takie wrazenie ze ci zyły wedrują i bolą - to ponoc od braku żelaza

Gość dziupcia
Mnie też od końca maja bolą łydki i w miejscu gdzie stopa łączy się z łydką (chyba staw skokowy). Czasmi wydaje mi się złapie mnie skurcz. Położę nogi wyżej to przestaje na chwilę. Byłam u lekarza rodzinnego już 2 razy.Za pierwszym razem dostałam cyklofort na krążenie, aspargin i maść - nie pamiętam nazwy tę co reklamują w telewizji z końcówką 1000. Pomogło na kilka dni. Za drugim razem dostałam detralex i maść rheumon. Praktycznie przez dwa tygodnie nic mnie nie bolało. Myślałam że nareszcie problem z głowy. Skończyły się leki i znów mnie bolą. Koszmar. Nie wiem co dalej robić. Pomóżcie.