Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zalamana zyciem

myslalam ze mam silna wiare ,a jednak nie mam wcale juz nie wierze

Polecane posty

Go艣膰 zalamana zyciem

za duzo na raz za duzo........ 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Martisha**
a co sie stalo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 life is brutal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie boj zaby bajbi
bedzie gut

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana zyciem
a wszystko na raz, syn stracil prace w Anglii, maz tez ja chora ....dosc nie ma Boga i juz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana zyciem
tak sie modlilam wierzylam mialalm litosc dla innych i co?? same klody cale zycie////

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bog jest
tylko wystawia cie na proby u mnie jest tak, im wiecej cierpie tym wiecej wierze :) w moim bolu zblizam sie bardziej do Boga....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swieta racja--

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale co ma B贸g
do tego, 偶e Tw贸j syn straci艂 prac臋, a Ty jeste艣 chora

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bog jest
jak to co ? liczyla na to ze z pomoca Boza bedzie im dobrze :) i zdrowie im dopisze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale co ma B贸g
no tak, to ja np. bed臋 codziennie jad艂a same niezdrowe rzeczy i nie zachoruj臋 nigdy, bo licz臋 na Boga, tak ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana zyciem
jak co ma Bog????? wierzylam ze to on dziala zawsze....ZAWSZE!!!!!!!! tak blagalam ......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana zyciem
dlaczego drwicie co??? widac z toba jeszcze gorzej jak nie myslisz o tym ze to Bog rzadzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bog jest
no pewnie ze on zawsze dziala .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona po prostu
liczy艂a na to, ze jak sama zrobi wszytsko co moze, to bog jej pomoze, a nie bedzie utrudnial. Ale boga nie ma...i to boli tych, ktorzy wierza :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja wierze jeszcze bardziej
teraz bo niedawno wykrylam u siebie jakiegos guza i balam sie barzdo i modlilam sie aby wszystko bylo dobrze.z wielkim strachem czekalam na wynik biopsji i okazalo sie ze wszystko OK..i wiem ze to Pan B贸g wysluchal moich modlitw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana zyciem
do ONA POPROSTU masz racje wszystko robilam , i wierzyalm w opieke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bog jest
a ja wierzylam i wierze i wszystko jedno czy mi sie wiedzie dobrze czy nie :) jesli jest mi dobrze to dziekuje Bogu a jesli nie ...to prosze o poprawe mego losu....prosze zeby mnie wysluchal....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale co ma B贸g
A co to za wiara, skoro wierzysz tylko wtedy, kiedy jest Ci dobrze, to zadna sztuka wtedy wierzy膰. Wierz臋 w Boga, ale nie przypisuj臋 mu z艂a, kt贸re si臋 wydarza w moim zyciu. Moja mama by艂a chora na raka, potem przerzuty, teraz od kilku lat jest chora na schizofreni臋, wok贸艂 mnie tylko choroby i samotno艣膰, ale to przecie偶 nie wina Boga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana zyciem
pewnie smieszna jestem , jaka wiara przeciez wierzacy musza cierpiec nie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaa
jak cos jest nie tak do Boga?? r贸wnie dobrze mo偶esz 艣ciane prosi膰. fanatyczka z ciebie czy co???nie zawsze jest pieknie a czasem to nasza wina a nie boga jak dla mnie to jedna wielka schiza wymyslona przez jakiego艣 g艂膮ba kt贸ry nie mia艂 na co zwali膰 swoich k艂opot贸w czym ta wiara r贸偶ni sie od sekt???-niczym idxcie do ko艣cio艂a i pos艂uchajcie. cz艂owiek id膮c do ko艣cio艂a powinien cieszy膰 sie na spotkanie z bogiem a w naszej wierze to smutek i nostalgia i na dodatek ci ksi臋偶a wrrr zbocze艅cy i pedofile to po co do takich chodzi膰 偶eby moje dziecko jeszcze napastowa艂!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do zalamanej zyciem
nie martw sie. wszystko sie ulozy. moze nie dzis ani nie jutro. mozenie tak jak to sobie zaplanowalas ale za jakis czas zobaczysz..., ze znowu jest dobrze i ze Bog jest i Cebie kocha.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaa
inni te偶 si臋 modl膮 i co??? dzieci im umieraj膮 niewinne przecie偶 tyle katastrof tyle bezbronnych i niewinnych umiera a te szumowiny chodz膮 po 艣wiecie i to jest wporz膮dku?? to gdzie wtedy jest wasz b贸g?? j

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana zyciem
do ALE CO MA BOG mylisz sie modle sie kazda chwila rozumiesz jak oppetana juz jakos takl jest ze man mysle ciagle o Bogu zawsze jak wychodze do pracy o 5 to tez mysle mofdle sie i teraz zaczelam odmawiac 15 tajemnic (kto wie to przyzna ze to nie latwe) codziennie koronke .rozaniec no i mysle mysle mysle i co??? ZOSTALA MI PUSTKA .................

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bog jest
wierzyc w Boga to cos wiecej niz odmawiac koronke ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana zyciem
TAAAA ja nie mowie o calym swiaecie tylko o mojej wierze rozumiesz sa inni co nie modla sie wcale i jest im dobrze naprawde

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do zalamanej zyciem
kazdy ale to kazdy ma jakise problemy. i dla wszystkich ludzi wlasne problemy sa najwazniejsze. Muwie ci kobito: przeczekaj te zla passe. przeczekaj ... nic nie zrobisz. im bardziej bedziesz wlosy z glowy rwac tym wiekszy bedzie twoj bol, zal i gorycz w sercu. zaakceptuj te "zla" chwile i czekaj na lepsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale co ma B贸g
moja mama by艂a bardzo podobna do Ciebie, wiesz... by艂a, bo choroba bardzo j膮 zmieni艂a, z osoby fanatycznie wierz膮cej sta艂a si臋 tak膮, kt贸ra codziennie przeklina Boga i blu藕ni.. bo nie dosta艂a tego o co prosi艂a..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana zyciem
ALE CO MA BOG wiesz to jest tak jak z dzieckiem przeciesz jak mnie prosi czy dluzej czy po krootkim czasie zawsze mu pomoge nie odwracam sie , jak teraz jestem naprawde w strasznej sytuacji i nie opisalam tu wszystkiego, ale jak widze sa dobrzy ludzie co mnie podnosza na duchu rozplakalam sie teraz wiecie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana zyciem
wiecie co WSTYD MI NIE TO NIE MOZLIWE wlasnie dostalam sms moj syn dostal prace ta co chcial...... a ja zwatpilam w pomoc Boza ale mi wstyd......... dlaczego Bog mi na to pozwala?? jak mam to , odkupic???

Udost臋pnij ten post