Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukammmm

Normalnego faceta

Polecane posty

Gość Szukammmm

ktory ma ochote na spotkanie z nieznajoma Pisze powaznie

Gość Szukammmm
To znaczy....

Gość nie ma normalnych
facetów :o

Gość Szukammmm
A nie bałbys sie zaryzykowac z nieznajoma...?

Gość zfilcowany ufoludek
równie dobrze mozn nawalac na gadu albo czacie z kims przez 2 lata i spotkac zuepełnei inna osobę niż to wczesniej wynikało:P

nie chodzi o to, czego mialbym sie bac. bo nie ma zreszta tutaj nic takiego. dziwi mnie natomiast uzycie przez Ciebie slowa \"ryzyko\". czym niby milabym ryzykowac?

Gość Szukammmm
Tak zgadzam sie ,wiec po co gadac skoro mozna zaryzykowc juz teraz Chociaz szczerze watpie ze znajdzie sie taki smiałek

Gość Szukammmm
Lesne mruczenie ,ryzykowałbys chociazby tym ze jesli zdecydowałbys sie na spotkanie(zakladam ze jestes facetem) czegos bys tam oczekiwał a mogłabym okazac sie gruba i brzydka

Gość zfilcowany ufoludek
i umówię sie na randkę z własną matką:P na tyle śmiały nie jestem[cool z resztą ja swoje znalazłem....

przełurzacz , z Tobą , to nawet ja bym sie umówiła;) pod warunkiem , że bomba tez będzie🖐️

Gość Szukammmm
Oczywiscie ze nie podejmiesz

Czy czegos bym oczkiwal? Nie wiem, ale jezeli sprowadzasz sprawe do wygladu, czy tez raczej piszesz tylko o tej \"czesci\" - to raczej wyobrazalbym sobie, ze spelniasz moje kanony po prostu. Co nie znaczy, ze od razu musialbym \"czegos\" oczekiwac. Wyleczylem sie w necie z oczkiwan i zauroczen juz dawno. Naprawde dziewczyno, nie wydaje Ci sie, ze tracisz swoj cenny czas na tym forum? Prawdopodobienstwo, ze znajdziesz tutaj faceta jest minimalne. Zaloz sobie konto na randkach czy cos, zeby sie pozniej nie okazalo, ze Ty jestes z Rzeszowa, a on ze Szczecina, on lubi wspak, a Ty wzdluz...itd...

Gość Szukammmm
Jasne ze nie a pogadac moge niestety tylko na tym forum bo do czego innego nie mam dostepu

arava, milo, ze piszesz z uzyciem polskich znakow, naprawde. ale geba Ci sie smieje. nawet jesli na pokaz, nawet jesli tylko dla mnie, to zawsze to juz jakis plus...

Gość Szukammmm
Jasne ze nie wycofuje sie

Nie tajemnica , JAkośćPierwsza , jesli nie kojarzysz , to i tak wybaczam;) Nawet ja , bo przez net się nie umawiam.Obraz , jaki tworzymy sobie w głowie na podstawie czyichs wypowiedzi może zupełnie nie odpowiadać prawdzie.A wtedy rozczarowanie.A ja rozczarowan nie znosze.

szukam - gadac mozna w nieskonczonosc. skoro sie nie boisz, to podaj komus czas i miejsce spotkania po prostu. prawdziwe poznanie w realu, nawet jesli ma sie skonczyc fiaskiem i trwac tylko godzine, to wiecej niz caly miesiac gadania na necie. I to bez niedopowiedzen. A przeciez z netukorzystasz nie od dzis, prawda? wiesz juz dobrze, jak jest.

A dlaczego nie właśnie Ciebie?Czuj sie wyrózniony i niech to wystarczy , bo i tak nigdy sie nie spotkamy:) Ale pozdrawiam serdecznie.

Gość majka dupodajka
???

Gość Szukammmm
W porzadku czekam na wyznaczenie miejsca i czsu ,a z netu korzystam niestety rzadko

Gość majka dupodajka
Panstwu chyba sie zajebiscie nudzi,Pani ktoraszuka istotnie wybrala najgorsza z mozliwych opcji szukania normalnego.. ...po pierwsze nie ma juznormalnych ..po drugie Ci normalni nie szukaja lasek na necie..

Gość majka dupodajka
???spotkacie sie??ale jaja..moenajpierw jakies fotki..

leśne , mnie pytasz o polskie znaki? nawet jak nie , to piszę ----------> bo mi sie nie udają 😭 bo niedbaluch jestem:P