Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żanetka

Jak przytyć?

Polecane posty

Gość Żanetka

Każdy ma problem z nadwagą lub chce być szczuplejszy... ja natomiast chciałabym przybrać chociaż ciut ciała... czy jest to możliwe za pomocą jakiś "wspomagaczy"? Tabletki... itp... ? Jem naprawdę dużo... a utyć nie mogę.. buu :(

Gość psotka 21
hej ..ja mam taka samo jak TY!!!!!!!! a mam niedowage, wpieprzam jak dzika świnia, niewazne czy to dzien czy noc, iewazne czy slodycze czy warzywa...wszystko pochlaniam!!!!!!!!!!! ile masz lat? ile wzrostu i kg.? ja mam 21 lat, mam 170 cm i 52 kg !!!!!!!!! z jednej strony lduzie mi zazdroszczą aele ja sie czuje chudzielcem :) wątpie zeby bylo cos co moglaby pozwolic nam przytyc...a dalczego chcesz w gole?przeciez kazdy chce byc szczuply! widzsiz sama masz jeden opis..tylko twoj a na temat cche schudnać? hehehe nie ma sie co przejmowac powiem ci ze bralam tabletki antykonc. to w sumie przytylam 4 kg, ale czulam sie zle, taka az za gdruba, napompowana wiec odradzam pozdr.

Gość do psotka
z tą wagą i wzrostem uważasz się za chudzielca? nie rozśmieszaj mnie

Ja mam 168 i 53 kilo wagi i czuje sie z tym okropnie... Chcialabym przytyc:) Kiedys wazylma prawie 60 kg i bylo oki:) A potem schudlam przez stresy i nie moge wrocic do tamtej wagi... :(

Gość a ja mam 169cm ważę 52kg
i wygladam zupełnie normalnie i na pewno nie jestem za chuda nie wiem o co Wam chodzi?

Gość wlasnie
a ja mam 164 i waze 48 to jestem dopiero chudzielc,ale przytyc nie moge nawet 5 kilo predzej schudne

Gość wlasnie
mialo byc 0,5 kilo

Gość a ja mam 169cm ważę 52kg
dziewczyny, jakie macie wymiary? naprawdę uważacie sie za zbyt chude?

Gość upupupupu
weź sie nawdu******* słodyczy tak jak grubasy to robią zjadaj co dziennie pizze lody,pij piwo i napewno idiotko przytyjesz

Gość psotka 21
jesli dwie osoby ci mowią ze jestes pijana to jestes....tak wiec jesli WSZYSCY mi mowią ze jestem chuda to nie kłoce sie z nimi tak wiec nie gadaj do mnie tak...po prostu napisalam ze chcialabym przytyć...

Gość psotka 21
szkoda tylko ze na te topiki wchodzą cymbały i nie mozna sobie normalnie pogadac!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no ale coz ..ludzie są rozni..

Gość boli
ktos mysli ze jak bezdie sie jadlo slodycze itp to sie przytyje...a prztytc jest naprawde ciezko...juz latwiej jest schudnac!!!

Gość ---------
na przytycie szczerze polecam czipsy i pizze z biedronki...szybko przytyjesz tyle ile chcesz...tylko pilnyj tego...ja się rozpędziłam i teraz musze chudnąc :/

Najlepszym sposobem zeby przytyć jest przyjmowanie sterydów. Nie mam na myśli chodzenie na silownie ani nikogo nie namawiam. Wiem co sobie myśłicie: że jak ktos bierze sterydy to pewnie jakiś nienormalny, pewnie agresywny i napakowany. Nie prawda!!! Ja bralem sterydy przez rok i chodzilem na silownie. Przytylem 20 kg. W moim przypadku była ta masa mieśniowa bo chodzilem na siłownie. Ale niektórzy moi znajomi, bardzo szczupli biorą sterydy za zgodą lekarza bo są za chudzi. Sterydy nie szkodzą tylko pomagają jeżeli są przyjmowane w odpowiednich dawkach. Wszystkim niskim albo chudym polecam Hormon Wzrostu. Pytajcie lekarzy również o testosteron. Po nim też urośniecie i przytyjecie. POZDRAWIAM!!!

Gość ---------
pop testosteronie urosną to nam włosy na plecach i wąsy...

Gość Kasiunia23
Krzysiu zdecydowanie sie z Toba zgadzam, ja za zgoda lekarza brałam sterudy w bardzoooo malych ilosciach i przytyłam przez miesiac 4,5 kg z czego juz tego nie biore 2 miesiace a waga nie spadła.