Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanie

RuMIEŃ / NUZENIEC pomocy

Polecane posty

Gość takie pytanie
prtzeprzaszam, wyslala mi sie pusty temat, otoz mam wokol nosa rumień wyglada zle robia sie na nim grudki i sie luszczy, wyrpobowalam juz chyba 100 masci i nic nie pomaga :( tylko masz Cutivate skutkowala ale jest to masz sterydowa i dermatolog zabronil mi ja stosowac, niedlugo wyjezdzam bede mieszkac w pokoju z 2 obcymi osobami i prosze o pomic, jesli ktos z Was mial taki problem i cos pomoglo zalagodzic te objawy to BLAGAm piszcie co to bylo, chodzi glownie o to zeby zniknely te grudni i zaczerwienienie choc tyroche zbladlo, nie licze na cud :(

Gość akuk
Moze to cos na tle grzybicznym? Najlepiej udac sie do dermatologa. Bo nikt na odleglosc nie jest w stanie powiedziec ci co sie dzieje. Jezeli przypuszczasz ze to nuzeniec ( ja mysle ze niekoniecznie) to zajrzyj na strone dr Rozanskiego on ma mnostwo takich naturalnych recept na roznosci takze na nuzenca http://www.rozanski.henryk.gower.pl/demodex.htm kliknij tam leki naturalne jednak najsluszniejsze co mozesz zrobic to udac sie do dobrego dermatologa.

Gość tez to mam niestety
bylam juz u kilku, nikt nie potrafil mi pomoc :( kazdy mowi ze to rumien, daja masci ktore nic nie pomagaja mam tego dosc :(