Gość gość Napisano Październik 31, 2014 Mega wybój jest w sklepie Olive. Ostatnio wyhaczyłam ten sklepik internetowy, gdy szukałam fajnych rajstop. Ceny przystępne więc zamówiłam 5 par, żeby mieć w czym wybierać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 Nigdy nie przykładałam za bardzo uwagi gdzie kupuję rajstopy. Zawsze tak jakoś wychodzi jak jadę do Silesii na jakieś większe zakupy to i rajstopy kupię. Naprawdę czujecie jakieś większe różnice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2014 Ja tez kupiłam disete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2015 może tu: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=38629235 albo tu www.modnaipiekna.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2015 Kupuję na allinisde rajstopki i bardzo przyjemnie się je nosi :) Mają fajne modele i sexowne i takie codzienne do pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kolomała Napisano Marzec 22, 2015 Ja sobie chwalę ten model RAJSTOPY BB CREME EFFECT fajnie kryją małe pajęczaki za 15 zł można dostać w all-bielizna.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grejfrutkka Napisano Maj 13, 2015 Najfajniej jest właśnie w sklepach internetowych. Sama zamawiam głównie gattę – jakoś najlepiej mi się ją nosi. Lubię takie wzory: http://www.hurtownia-rajstop.pl/category/rajstopy - są bardzo wygodne i wytrzymałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2015 Ja najbardziej lubię takie sexi plus do tego zestaw bielizny,a wszystko to możecie znaleźć na UkryteMarzenia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 16, 2015 mega wybór jest w sklepi evaplus.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 16, 2015 mega wybór jest w sklepie www.evaplus.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2015 piękne rajstopy, takie jak z marbetu, działają kusząco na zmysły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2015 Ja kupuję na Cupidolov.pl przesyłka zawsze bezpieczna i na czas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Graziella01 Napisano Maj 28, 2015 Ja w douglasie :P Rajstopy w sprauy, nie znoszę tego zwijania się w boczkach, dlatego postawiłam na st. moriz. Lubię mieć ładne nogi, a za rajstopami nie przepadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2015 ja mam swoje sprawdzone sklepy, rajstopy można kupić o różnej jakości, bardzo dobrej jakości rajstopy można zamówić w levante http://www.levante.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gajg pl Napisano Sierpień 6, 2015 Polecam ten sklep. www.gajg.pl Sprzedażą internetową zajmujemy się profesjonalnie, dlatego wszystkie zamówione przez Państwa przedmioty dotrą na wskazany adres na czas. Wszystkie oferowane przez nas produkty możecie Państwo nabyć w atrakcyjnych i korzystnych cenach. Posiadamy bardzo szeroki asortyment. Zaopatrzysz się u nas w bieliznę zarówno damską, jak i męską. Dostępne są: biustonosze, stringi, koszulki nocne, nocne komplety oraz wiele innych produktów. Zajmujemy się również sprzedażą odzieży damskiej. W naszym asortymencie dostępne są: koszule, spódnice, spodnie, czapki, swetry, żakiety, kurtki i płaszcze. Kupicie u nas Państwo także zabawki i akcesoria dla dzieci. Oferujemy zabawki edukacyjne, AGD, lalki, samoloty, samochody, rowery i pojazdy, instrumenty oraz wiele innych atrakcyjnych zabawek. Państwa maluch będzie na pewno zadowolony i szczęśliwy. Nie ma nic cenniejszego na świecie niż uśmiech dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaśka po prostu Kaśka Napisano Sierpień 6, 2015 ja polecam tego importera Jest tani szybki i bezpieczny.Teraz ma kabaretki w super ceniehttp://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34194945 sprwdzcie same.Ja tam zawsze jestem zadowolona :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 21, 2015 w dobrym sklepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pyza66666 Napisano Sierpień 30, 2015 Ja uwielbiam markę diseta – moim zdaniem to są bardzo dobre i wygodne rajstopy. W http://www.hurtownia-rajstop.pl/ jest bardzo duży wybór. Tam teraz kupuję, bo są często różne promocje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Strigoica Napisano Sierpień 30, 2015 Gatta ma świetne rajstopy. Kupuje tylko takie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2015 trzeba kupować markowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnaW77 0 Napisano Październik 6, 2015 http://www.sklep-biustonosze.pl/Rajstopy,c,234 Polecam tu! Mega wybór :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2015 Rajstopy zamawiam przez internet,a w niższej cenie i tych znanych firm,producentów wypatrzyłam na stronie BucikSklep.pl można na nich polegać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza104 0 Napisano Październik 9, 2015 To prawda, gatta ma świetnej jakości rajstopy. Zdecydowanie warto je kupować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fijatan Napisano Październik 22, 2015 Ja zazwyczaj kupuję w większych ilościach w Internecie, bo wychodzi naprawdę niedrogo. Mam kilka swoich ulubionych sklepów, na przykład e-rajstopy.com. Bardzo duży wybór więc sobie zamawiam na zapas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2015 wszędzie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 13, 2015 Polecam ten sklep. www.gajg.pl Sprzedażą internetową zajmujemy się profesjonalnie, dlatego wszystkie zamówione przez Państwa przedmioty dotrą na wskazany adres na czas. Wszystkie oferowane przez nas produkty możecie Państwo nabyć w atrakcyjnych i korzystnych cenach. Posiadamy bardzo szeroki asortyment. Zaopatrzysz się u nas w bieliznę zarówno damską, jak i męską. Dostępne są: biustonosze, stringi, koszulki nocne, nocne komplety oraz wiele innych produktów. Zajmujemy się również sprzedażą odzieży damskiej. W naszym asortymencie dostępne są: koszule, spódnice, spodnie, czapki, swetry, żakiety, kurtki i płaszcze. Kupicie u nas Państwo także zabawki i akcesoria dla dzieci. Oferujemy zabawki edukacyjne, AGD, lalki, samoloty, samochody, rowery i pojazdy, instrumenty oraz wiele innych atrakcyjnych zabawek. Państwa maluch będzie na pewno zadowolony i szczęśliwy. Nie ma nic cenniejszego na świecie niż uśmiech dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość franxuska Napisano Grudzień 16, 2015 Ja uwielbiam Disetę, można ich rajstopy kupić w http://www.diseta.pl/kolekcje-g29.html moim zdaniem rajstopy są dużo bardziej wartościowe niż te kupowane w marketach czy przereklamowane topowe marki. Lubię kupować rajstopy, które są wygodne i eleganckie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariannaa_ Napisano Styczeń 5, 2016 Kupuję rajstopy w sklepie internetowym pinup.style. Mają bardzo duży wybór i niskie ceny. Odkąd odkryłam go z koleżankami kupuję tylko tam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2016 Bardzo lubię Gattę. Na zimę Wola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2016 Rajstopy kupuję ze sklepu LEJDI, mają duży wybór kolorów i rozmiarów w niskich cenach. Szybka wysyłka polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach