Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowany_xx

Jak doprowadzić dziewczyę do orgazmu bez dotykania jej miejsc intymnych?

Polecane posty

Gość uska21
uwielbiam jak mój chłopak mnie tam dotyka, poprostujest mi jak w niebie. Podcza całowania i pieszczot moich piersi jego jedna rączka wędruje w majteczki a tam dzieją się cuda.On jest poprostu cudowny!!!!

Gość plocek do plocek m am pytani
Uwiezcie zę sie da tylko naprawde trzeba sie wczuć co robisz i nie myśleć o Tym ze chcesz przelecieć dziewczyne ( z góry przepraszam za to określenie drogie Panie) niestety wiekszości przypadach tak jest wiec efekty sa jakie sa. Ale ja powiem Tak że Moja dzieczyna miała orgazm przez masowanie plecków.. Odrazu odpowiem na pytanie że nie leżała ona na mnie ani ja na niej :D :D i było to na plazy wieczorkiem na spacerku... No i jakoś sie wszystko zaczeło naprawde było bosko. Wskazowki odemnie to: 1. musi to wyjsć samo z Siebie i zwas obojga. (chociasz jak jesteś dobry mozesz podniecić bardzo kobiete i zachceić ją ale nic na siłe) 2.nie myśleć o tym żebyś jak najszybciej miałprzyjemność. 3. JAk najwiecej włożyć w to uczucia 4. I jak najdłużej "erotycznych zabaw"( tzn od delikatnych głaskań po plecach i i zabawami waszymi ustami 5.Dotykaj i przesuwaj delikatnieswoje rece po całym Ciele partnerki omijając najintymniejszych miajsc początkowo (można je całkiem pominąć) sam bedziesz wiedział kiedy zaczac masować piescić inne miejsca). Czasem mocniej masuj po pleckach casem nawet mocniej zdecydowanie dotknij tak jak byś ja drapał ( ale delikatnie żęby nie sparawaiło bólu) 6.Do tego trzeba duzo cierpliwośći i nie skupiać sie kiedy Ona bedzie miała orgazm. I jeszcze jedno nie czytać głupot nawet Takich jak pisze Ja :D Bo karzda kobieta jest inna Tylko pameitaj żebyś zawsze robił wszystko z uczuciem i bez pośpiechu. zycze powodzenia naprawde wspaniale poczuć jak Twoja Ukochana staje sie nagle goraca jak by wniej krew sie gotowała i zaczyna cie coraz bardziej ściskać jak by chciała Cie wcisnąć w siebie Naprawde to jest boskie... Nie tylko sex sie liczy pamietajcie o tym a osiagneicie sukces

Gość Jareo
Ta, ja jak moją kobiete chcę delikatnie pocałować,lizać,pieścić itp. to zaczyna się śmiać i mówi że ją łaskocze , a dla mnie to już przestaje być śmieszne ):

Gość plocek do plocek m am pytani
a wiec tak delikatnie heh też To przerabiałem łaskotki wiec zacznij najlepiej od plecków masuj nucz sie masować i jeździj po całych plecach ale to ma być masaż nie taki jak to robią profesjionaliści gdzie można sie posikac z bulu ale zdecydowane tak żeby krew krążyła i spływała do dolnej parti poźniej gdy sie już troszkie rozgrzeje zapomi o łaskotkach...Tylko nic na szybko trzeba troszczekie poswiecić uczucia siły i czasu :D ale zabawa odwajemniona gwarantowana

Gość daanielo
czytając te wypowiedzi sporo można się dowiedzieć i czytają te wypowiedzi :D

Gość daanielo
a jak jest to możliwe że dziewczynie może być cytuje ,,Bosko'' jak nie doszła do orgazmu ?

Gość spełnioma
a ja uwielbiam jak facet delikatnie dotyka mooich piersi, kiedy ja siedzię mu na kolanach, a on mi mowi co by ze mną zrobił...np ["kładziesz się a ja staję nad toba i zaczynam rozpinac twoją bluzkę"] to doprowadza mnie do szaleństwa i odrazu dostaje dreszczy... Na mnie działa również gdy przesuwa dłonie po moim ciele... nawet przez ubarnie...

Gość jest to możliwe
Jeśli nie chcesz jej dotykać to zawołaj kolege;)On zrobi to za Ciebie.

Gość rrwgegew
Tego nigdy nie przerabilem bo moja po chwili blaga zebym w nia wszedl bo nie moze wytrzymac a ja nie potrafie jej odmowic :) ale moze cos z tego a najlepiej polaczone: Patrzenie gleboko w oczy Odpowiednie slowka Stymulacja piersi masaz kregoslupa dlonmi lub jezykiem od gory w dol masowienie pod pacha na wysokosci piersi poloz dlon na jej karku kciuk przylozc pod ucho a palcami uganiatac kregoslup wiem ze mialo byc ponizej pasa ale masaz pachwin i calego wzgorka lonowego bez dotykania najczulszych miejsc , masaz pupy .

Gość ona jest pragnieniem Ty sprite
A ja poradze Wam kostki lodu. Ogladaliście moze 9 i pół Tygodnia to coś podobnego. Zacznij ja całować,poczatkowo tylko po ustach wez kostkei lodu i delikatnym, powolnym ruchem od ust przesuwaj ja ku dołu. Zatrzymaj sie na sutkach i krąż dookoła juz w tedy powinna mieć dreszcze. Potem na pare sekund kostke zostaw w jej pepku aby troche sie rozstopiła. Mozesz zaczać całowac jej brzuch i wciecie w talli. A zeby nie umiała juz wytrzymać zebyś w nia wszedł to wróćcie do karku i całowania za uchem

Gość ruuudiiiaaaaa
Jak chlopak mowi mi ze mnie kocha to mam orgazm :D calowanie w usta i po szyi

Gość Ciekawy xD
A ja mam takie pytanie trochę głupie ;D Jak można podniecić kobietę ( nie koniecznie do orgazmu) nie dotykając jej;P To pilne a wiem że możliwe... Głównie pewnie będzie chodziło o szeptanie niskim i cichym głosem do ucha. Ale czy są jakieś inne metody? xD

Gość larwka no logo
ezorientowany_xx Witam,tak mnie to zastanawia od dłuższego czasu, jak doprowadzić kobietę do orgazmu bez dotykanią tego co poniżej pasa, o ile jest to w ogóle mozliwe. Uzyj siły woli..polecam cwiczenia marokańskich wojowników:-P

Gość taaaaak pupa
masaż pośladków, aj... :)

Gość Jarobietak
Ja to zawsze przytulam partnerke bardzo mocno do Siebie , potem Wsadzam noge miedzy jej nogi i przy calowaniu z jezyczkiem powoli do góry. i całuj mocno i cały czas i co 2-3min przyciskaj do siebie lekko , i noga wyzej powolutku po jakims czasie sama zacznie ci sie wiercic i przestać ccałowac :D bo juz nie bedzie mogla wytrzymac

Gość muzi
Ja słyszałem że można kobietę doprowadzić przez samo smyranie jej po dłoni! Jak ktoś wie jak się to robi proszę napiszcie ;]

Gość Parówkarz
Polecam masowanie kobiecych stóp. Sam uwielbiam kobiece stopy, i sprawia to przyjemnośc praktycznie obojgu z nas. Trzeba nauczyć się masażu na kobiecych stopach trochę to zajmię ale radzę zacząć od rozgrzania całej stopy i potem delikatnego ciągnięcia za palce. Potem to tylko Wasza sprawa jak robicie ten masaż

Gość na trójkąt
połóż się obok niej z drugą i tę drugą w klasyczny sposób doprowadzaj i ona niech tylko patrzy. Albo wam obojgu wpierdoli, albo też odleci, ale jakaś szansa na "bez dotykania" jest.

Gość Ona kocha sex
Widze, ze nie uzyskasz odpowiedzi na swoje pytanie. Powiem Ci tak: Namietne pocalunki franuskie przeplatane z lizaniem i ssaniem sutkow. Rzecz jasna ze z ust nie moze Ci smierdziec. 3-6 minut i dochodze ;)

Gość Rozeznana;D
Mozna ja doprowadzic poprzez calowanie. Calujesz ja i dotykasz jej piersi. A puzniej schodzisz coraz nizej. Po dekolcie i po piersiach calujesz. To jest boskie ;D.

Gość skazany na bluesa
Każda rzecz o której piszecie oraz pieszczoty są jak najbardziej satysfakcjonujące dla kobiety i działają cuda, ale bez zaangażowania z jej strony z orgazmu nici. Moja eks, miewała takie orgazmy bez penetracji i pieszczot łechtaczki, jak mi później wyjaśniła, podczas masażu, pieszczot itp, napinała mięśnie ud oraz mięsień odpowiedzialny za zatrzymywanie moczu:) pobudzając sama siebie.

Gość truptusia
O a co to za kurs ten mistrz seksu? Serio jest darmowy? No ja przyznam, że mnie trudno doprowadzic do rozkoszy bez schodzenia poniżej pasa :D Ale jeśli już, to moją najbardziej erogenną strefą jest szyja, lubię delikatne pocałunki i muśnięcia, ale to też nie zawsze działa.

Gość Dorisdddey
A tzw. sex na sucho? Ja lubię kiedy facet przyciska mnie swoim kroczem, nawet w ubraniach, najlepiej jest w dżinsach, one mają twarde elementy w okolicy krocza... uwielbiam to!

Gość nanotechnologia
Przeczytalem wszystkie posty i wynika z nich, ze jestem mistrzem;-) lubie masowac,calowac,lizac,szeptac zazwyczaj tak zaczynam ale chyba mojej pannie sie juz to znudzilo bo kaze mocnoooo sciskac piersi i mocno piescic cipke:-)

Gość Odpowiedz !!!
Kupić jej wille z basenem do tego dwie wyjebiste fury dać kartę kredytową i powiedzieć że może mieć kochanka !!! Wtedy bedzie miała orgazm nawet z wytryskiem ! aha oczywiście wręczyć jej akt notarialny że to wszystko jej ;-)

Gość No wiedzisz głąbie !!!
Odpowiedz prawdziwą masz powyżej a Ty głąbie sie qrwa rozpisujesz tutaj na trzy strony i zaśmiecasz forum :-)