Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elżbietkaaaaaaaaa

Kto Was uświadomił ?

Polecane posty

Gość Elżbietkaaaaaaaaa

Bo mnie rubryka "Trudne pytania" :P

Gość a mnie
bravo a pozniej bravo girl

Gość Elżbietkaaaaaaaaa
No mnie też. To tam były te trudne pytania ;)

Gość gość
dolacze sie -niestety bravo:o Pamietam, ze rubryki moj oierwzy raz czytalam po 10 razy z wypiekami na ustach, probujac dojsc, w ktora dziurke wchodzi ten penis, bo ja zadnej takiej opisywanej dziurki u siebie nie widzialam w lusterku i przez pewien czas wydawalo mi sie, ze nie mam cipki, albo mam jaka kaleka, do ktorej zaden penis nie wejdzie. Zeby bylo smieszniej bylam o tym swiecie przekonana do momentu defloracji, czyli tak do 20 roku zycia...Zenada, nie?:D

Gość gość
hehehe, nie wypiekami na ustach tylko na polikach mialo byc:D O ja durna!

wszelkie brava, dziewczyny i stare gazety jakies - typu o rozpychaniu pochwy ogorkiem przed porodem (gazeta z 86 roku) - wyedy nie wiedzialam jeszcze po co to :P

Gość Elżbietkaaaaaaaaa
Kafeteriusze ?! Proponuje porównać pozyskane tu informacje z literaturą fachową. Mogą być "niewielkie"różnice w pojmowaniu tematu ;) :D :P

pisałem o podszywie:-O a tak to nadal jestem nie uswiadomiony:-P czekam az ktoś to wrescie zrobi:classic_cool: sa chetne:-P

pozdro - ja podobnie do 18 roku zycia chyba nie wiedzialam gdzie jest blona bo i po co :o malslalam ze gdzies w srodku, gleboko, gleboko :o odnosnie uswiadamiania - to kiedys jeszcze drugi maz mojej babci i makeis zberezne kawalki i seksach w lesie i siadaniu na kolankach opowiadal - a ja wtedy biedne, 15 letnie dziecko bylam :o :P

Gość Elżbietkaaaaaaaaa
Acha.Biedny Ty...Żyć w takiej nieswiadomości :o A ile masz latek ? :P

Gość Elżbietkaaaaaaaaa
A ja kiedyś myślałam, że w ciążę zachodzi się od pocałunku :D Później ukradkiem pożyczałam Bravo od starszego brata :P Ale o tym ogórku nie wiedziałam ! To Bravo było już w latach 80-tych?! Ciekawe czy było fotostory... :P Chętnie bym je przejzała ;)

to nie bylo brawo tylko jakies gazety typu \"kobieta i zycie\" albo cos takiego :P w kazdym badz razie nie dla dzieci :D

Gość mam stulejke
mnie forum o2:D