Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlenaa21

Napiszcie

Polecane posty

Gość Marlenaa21

Gdzie mozna pracowac po politologii?

Gość rwetes rwetes
w McDonaldzie lub KFC

Gość Marlenaa21
zartujesz????

Gość handlowiec politolog
mozesz tez handlowac na staganie

Gość cruelty...
kopiuje ci z innego forum: "Jestem właśnie świeżo upieczonym (pseudo)magistrem politologii i muszę was zmartwić - po ukończeniu tego szacownego kierunku ostro nachodzicie się za czymkolwiek. Bo pewnie jak sami zauważyliście politolodzy umieją wszystko,czyli właćciwie nic. Ja obudziłem się z ręką w nocniku zanim poszedlem na jakies kursy doszkalajace, duzo się tego nie zabrało, ale wg mnie wystarczało. Weryfikacja nastapila dopiero przy pisaniu listow motywacyjnych i cv - po prostu politolog nie moze napisac,jakie ma umiejetnosci! Bo brutalna prawda jest taka,ze nie ma zadnych. Politologia nie daje nic procz ciutki wiedzy. A ja, majac min doswiadczenia dziennikraskie wciaz szukam pracy. Jeszcze mam idealy,a jak sie nie uda to wyladuje jako starszy magazynier w Biedronce... Wiec kurde szukajcie czegos na boku juz na studiach, skoro zdecydowaliscie sie wybrac ten oto kierunek... Pozdrawiam wszystkich nieświadomych :)"

A po licencjacie z EUROPEISTYKI gdzie mozna pracowac?? Czy w ogole jest szansa na jakas normalna prace????