Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostownicaaaa

Prostownica ktora zasluguje na kupno. Model i cena.

Polecane posty

Gość prostownicaaaa

ja mam jakas z allegro holdena za 50 zł i wlosy po ok 30 min znow sie zwiaja. czy jest jakas co prostuje naprawde trwale? wiem ze to zalezy od wlosow, ale moze ktos mial tez dosiwadczenia najpierw z tania prostowina a potem z profesjonalna?

Gość milenk
ja mam philipsa i po niej tez sie wlosy zwijaja :o

Gość shimmery
Też właśnie jestem w trakcie poszukiwania naprawdę dobrej prostownicy.Myślałam o najnowższej philipsa...

a jesli mimo wszystko sie dalej kreca to znaczy ze sa bardzo zdrowe-najlatwiej ulozyc zniszczone wlosy bo nie sa tak sprezyste wlosy zaraz po myciu takze ciezej ulozyc

Gość melisiaa
ja kupilam prostownice za 40 zł. mam dðługie włosy i po wyprostowaniu fryzura utrzymuje się 2-3 dni ( dodam,ze mam włosy naturalnie kręcone)

Gość prostownice wigo
profesjonalne, jak prostue to do nastepnego mycia sa super proste :) polecam

Gość droga ale fantastyczna
uzywalam kiedy tanich prostownic a mialam je dwie(badziew ze az glowa mala) az kiedys moja fryzjerka polecila mi własnie tą,rewelacja,nazbieralam sobie kasy i kupilam.naprawde cena jest warta takiego sprzetu.

Gość tylko ceramiczna
profesjonalna , taka co kosztuje powyzej 200zł.Kup nalepiej w sklepie z fryzjerskimi rzeczami.

Gość ewa m.125
Słyszałam, że najlepszą prostownicaą - profesjonalną - jest ta z firmy "Gama" :) Niestety cena jest dosć wysoka... ale jakość PIERWSZA KLASA. Ok. rok temu kosztowała ok. 250 - 300zł, do kupienia w sklepach lub salonach fryzjerskich.