Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss.cherry

ciemne włosy a jasna karnacja.

Polecane posty

Gość miss.cherry

mam problem ;(( miałam włosy średni blond pomalowane. ale chciałam je troszkę przyciemnić i wczoraj kupiłam szapon średni blond ale wyszedł mi taki czekoladowy i wyjaśniło mi cerę co mam zrobić aby rozjaśnić trochę włosy.. i czy moge znów je pomalować teraz farbą na jaśniejszy czy włosy mocno mi się zniszczą? proszę o porady z góry dziękuje ;*

Gość karaoczka
Rzeczywiście tragedia...ciemne włosy i jasna skóra....lepiej być solarówą tlenioną na blond?:)

Gość miss. cherry
nie lepiej ;// ale.. wygląda to beznadziejnie brawie czarne włosy i jasna cera.

Gość Malinowa rusa
Ja tak mam i u mnie pasuje cudownie:) chociaz szukam sposobow na rozjasnienie ,po wszelakich w okolicach kuchni z czarnych (a farbowanych na ciemny braz:( ) zrobily sie ciemny braz:D fajnie to wyglada z blond odrostami na 3cm:D :D :D U mnie akurat pasuje bo ciemna facba wyostrzyla mi tylko rysy twarzy:) Wczesniej nikt na mnie nie patrzyl a teraz patrza wszyscy i zdychaja z zazdrosci :D :D :D Byc brunetka jest kuuulll :)

czemu sie od razu czepiacie czy nie lepiej byc solarowa itd. kazdemu jest co innego przeznaczone i jedna cudownie wyglada w czarnych a inna w rudych a jeszcze inna naprawde najlepiej w platynowych i z opalenizna

Gość racja racja
ja tez mam podobny problem. Kupiłam L'oreal kolor brązowy, a wyszedl mi czarny, buuuu Mam bardzo jasna cenę i w połączeniu z takimi ciemnymi włosami wygląda to nieciekawie. Do tego mam bardzo zniszczone włosy i nie chcę ich rozjasniać. A pewnie niedługo pojawia sie odrosty.

Gość LindeLou
A ja nie farbuje i nie mam problemu :P Powinnas myć włosy szamponem rumiankowym,płukać je w wywarze z tegoż ziółka....co jeszcze.....może wybierz się do fryzjera,niech Ci zrobi pasemka,zawsze lepiej naradzić się z profesjonalistą.

może farba trochę się zmyje... o ile nie jest to krucza czerń. jaśniejsza farba nie chwyci Ci tych ciemnych włosów, tylko same odrosty, więc lepiej nie kombinuj. możesz iść do fryzjera i zrobić jaśniejsze pasemka, balejaż... albo używaj samoopalacza ;) połączenie ciemnych włosów i jasnej cery z reguły wygląda dobrze tylko u osób, które mają tak od urodzenia. u eks-blondynek wygląda ono zazwyczaj nienajlepiej, zwłaszcza w przypadku kruczoczarnych włosów.

Gość do LindeLou
Myje rumiankowym , nawet sobie zrobilam maseczke z soku z cytryny na koncowki (czarne a farba byla braz) i nic..NIC!!!! Glupi szampon rumiankowy mi tylko pogorszyl bo lupiez sie zrobil i sie trudno rozczesuja teraz:/

Gość Malinowa rusa
"połączenie ciemnych włosów i jasnej cery z reguły wygląda dobrze tylko u osób, które mają tak od urodzenia" No to ja jestem wyjatkiem:D U mnie wyglada wspaniale.. a jak "przypieke" troszke buzie solarium to wygladam jak rasowa francuzeczka :D