Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aspiryna

Marzy mi się spróbować miłości z kobietą - chyba jestem bi ...

Polecane posty

tak myślę .. inaczej się nie da :-))) czy ktoś z was, ma już za sobą takie doświadczenia ? do tej pory żyłam w wielu związkach, ale z mężczyznami - bywało różnie, jednych rzucałam szybko bo mieli penisy mniejsze od moich tamponów .. innych pokochiwałam ale z kobietą spróbować to by było coś .. opiszcie swoje przeżycia /jeśli je macie za sobą/ z płcią przeciwną :-) heh mnie np widok kochających się dwóch mężczyzn kręci także pozdrawiam Aspiryna

myślę że to przez to że mam za sobą ogromne ilości związków, takich na 1 noc i takich dłużych, chociaż teraz żyje w 1 stałym związku od 6 lat zaczynam znowu mieć szalone myśli a myślałam że będę wierna, że wyrosłam z tego .. gdybym poznała jakąś fajną kobietkę ... mogłabym jej wylizać co nieco :-)))

Gość no wiec ja kiedys
bylam na szkoleniu i mialam pokoj z koleznka, troszke wypilismy i spalysmy w jednym lozku, obie zareczone itd. nigdy nawet nie myslalam o seksie z kobieta ale kiedy tak sobie lezalysmy ona (chyba myslac ze ja spie) zaczela glaskac moje piersi!! ja najpierw bylam w szoku ale potem tak mnie to podniecilo ze myslalam ze nie wytrzymam, mialam ochote ja pocalowac, chcialam zeby dotknela mojej cipki, ale jakos sie powstrzymalam, ona przytulila sie do mnie mocno i jakos zasnelysmy, ale moze troche zaluje ze nie sprobowealam

Gość Cat de Luxe
ja również jestem kobietą i szukam kochanki z Łodzi lub okolic

Cat de Luxe a ja jestem z Wawy .. mam 30 lat :-) co Ty na to ? opowiedz o sobie coś więcej Pozdrawiam Aspiryna

Gość Cat de Luxe
wiesz moja droga ja raczej szukam kogos z Łodzi lub okolic a to dlatego że po prostu marzy mi się coś więcej niż tylko ten jeden raz...po prostu chciałabym poznac miłą sympatyczną dziewczynę z którą mogłabym sie zaprzyjaźnić i często spotykać na wspólne zabawy

Gość marzycielka_24
Hej Aspirynko! Wiesz... ja też o tym marzę... i jestem z okolic wawy...

Gość marzycielka_24
szczerze mówiąc nie... ale 2 panie + 1 pan to dla mnie baaardzo pociągający układ

Gość marzycielka_24
wiesz co? jeśli znajdę kobietę która na to pójdzie, to będzie przy tym mój facet... będę się czuć wtedy pewniej i bezpieczniej, poza tym kocham go bardzo i nie wyobrażam sobie że mogłabym go zdradzić... pozdrawiam Cię ciepło :)