Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wiec ja kiedys

tanie a ladne perfumy- prosze!

Polecane posty

Gość no wiec ja kiedys

niedlugo wyjezdzam na szkolenie i jak na zlosc skonczyly mi sie przwie wszystki kosmetyki musze kupic mnostwo rzeczy i nei mam dzo kasy na perfumy, ale jakies kupic musze, poradzcie jakies ladne, mocne dosc ale tanie, moze to byc np. 30 ml. ale tak naprawde za 30 zl :)

Gość kup sobie z Fm
ja mam odpowiednik dkny za te pieniadze lepszych nie kupisz nigdzie

Gość maly kroliczek nyny
Fajne sa te tanie perfumy.. naprawde pachna jak te markowe?? To w takim razie czym one sie roznia? Trwaloscia? Bo rozumiem ze cena perfum to zalezy tez od marki i za to sie placi polowe:)

Gość kup sobie z Fm
opakowaniem

tzw. odpowiedniki perfum są tanie, bo nie są produkowane z naturalnych olejków, które są bardzo drogie, tylko ze sztucznym komponentów, odpowiadających im zapachowo. marka to tylko część ceny. a z niedrogich perfum polecam Fire Oriflame - bez promocji 34 zł, a w promocji 17-19 zł. bardzo kobiecy, intensywny zapach. trwały nie jest za bardzo, ale za taką cenę można się psikać do woli. a jest naprawdę piękny i intrygujący.

Gość aureelka
zgadzam się FIRE - piękny zapach i to za taką cenę 19 zł w promocji. polecam

Gość jajo
jeśli chcesz wiedzieć że na pewno używasz czegoś dobrej jakości, kup nie perfumy - jeśli nie stać cię na te drogie - ale na przykład luksusowe mydło z tych krojonych, kupowanych na wagę, czy perfumy w puszeczce, w kremie (na przykład z Ives Rocher), czy spray do ciała do ciągłego użytku, na przykład waniliowy (to bardzo sexi zapach, jeśli chodzi o działanie na mężczyzn, a bardzo trudno się zorientować czy to drogie czy niedrogie było), a do szafy z ubraniami włóż pot pourri

Gość do andzi 74
hej szukasz jeszcze tych chetnych do wspolpracy moge pomoz wytlumacz o co chodzi ;D

Gość abysssia
to ja już bardziej polecam Far away z Avonu a z odpowiedników znanych perfum na Allegro polecam tę firmę: http://www.allegro.pl/show_user.php?search=loboperfum Gwarantuję że to nie ja jestem tym użytkownikiem. Kupowałam wiele podrób, ale od tego są naprawdę b. trwałe. Zapach czuć na skórze nawet następnego dnia. Poproście go o spis perfum i wybierzcie te najwięcej %

Gość gość
Piękny jest Dior J'adore. Lekko słodki a zarazem świeży. Do 30 zł nożna go kupić na www.goia.pl Polecam serdecznie

Gość gość
Fajne a przede wszystkim trwałe odpowiedniki są na www.goia.pl Osobiście zamawiam odpowiednik Hypnotic Poison Diora, czyli nr 28 i jest prześliczny - słodki i lekko waniliowy. Polecam