Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam czasu na nic

nie mam czasu na nic ?

Polecane posty

nie chce mi sie nic robic chetnie bym tylko spala nie mam zadnych problemow uczuciowych mam chlopaka i przyjaciolke na 1szy rzut oka wszystko good jednak nic mi sie nie chce pol dnia potrafie spac i ewentualnie jesc chodze do liceum tam tez mi sie nic nie chce mimo ze jestem w miare inteligentna mam klopoty z wyciagnieciem notatek i skserowaniem ich badz pozyczeniem zeszytow!?co na to radzicie??czasem nie chce mi sie nawet wstac i isc do kibla wole przetrzymac pomozcie?!?

poradzcie cos !

Gość zmęczona zyciem
potem bedzie jeszcze gorzej, wierz mi :( Teraz nie masz zadnych problemow, a potem dojdzie stres zwiazany z praca. ech szkoda gadac

I gdzie tu brak czasu? To zwyczajne lenistwo. Czasu masz dość, tylko nie wykorzystujesz go tak jak trzeba :) Swoją drogą, coś mi się robi kiedy ludzie, którzy nie mają powodów do narzekań, użalają się nad sobą i wyolbrzymiają swoje mikroproblemiki...kłopot z kserowaniem notatek? :o Wymiękam...:o

Gość proponuję modlitwę
"Panie Boże spraw, żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce " ;)

Gość edfsfdsf
powiedz ojcu ze dawno w dupe nie dostalas niech cie troche podreguluje.

napisalaś, ze wszystko jest dobrze na pierwszy rzut oka...wiesz jak dla mnie to może być początek depresji, pomyśl o tym bo to poważna sprawa.

Gość milenk
mi tez sie nic niechce leniwa jestem :p a spac potrafie do poludnia

Gość anita 27
a moze ty masz cukrzyce?idz do swojego lekarza a on ci da skierowanie na odpowiednie badaniea.bo moze to poczatek jakiejs choroby.nie lekcewaz tego.bo cos musi w tym byc.mlode osoby raczej promieniuja energia,no chyba ze naprawde to jest zaawansowane lenistwo.a zawsze tak mialas?