Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hopla hopla

Domowe sposoby na biale zeby

Polecane posty

Gość Hopla hopla

Witam! Macie jakies domowe sposoby na wybielanie zebow? Ja uzywalam wybielajace pasty, tak jak pewnie wiekszosc ludzi, bo jest to najbardzioej popularne i najtansze. Niestety, spowodowalo to tzw. ubytki nieodprochnicze (czy jakos tak ;) i stomatolog zabronil mi ich dalej uzywac. Bardzo lubie miec biale zabki wiec prosze, jesli macie jakies wyprobowane domowe sposoby.. podzielcie sie :) dzieki!!! pozdro!

Gość dziurawe zabki
"Wymieszaj 1/2 łyżeczki wody utlenionej z jedną łyżką stołową sody oczyszczonej.Używaj te wybielającej pasty raz w tygodniu.Skutecznie usuwa ona plamy i kamień nazębny .Nie polecam tego zabiegu,jeśli zęby są bardzo wrażliwe...Truskawki mają delikatne własności czyszczące i wybielające pomagają usuwać plamy z kawy i herbaty."

Gość dziurawe zabki
"strasznie niszczy szkliwo takie nacieranie cytryna i potem bedziesz miała czarne zeby a nie białe boo ci sie beda jeszcze bardziej psuły ja tre sola zęby zmieszana z pogniecionym ogórkiem działa naprawde spróbuj" Podobno Elmex dziala.

Gość berbi
Ja myśle, ze najlepiej u dentysty, nie uszkodzi sie szkliwa. polecam dentystę / stomatologa w Białymstoku na Kołłątaja 26 Tanio i bezboleśnie :) http://eva-dent.pl/

Gość Panna2009
Witam!! http://www.3dwhite.pl/?clk=695c39d4d6a6818b1 2daeb345a1fdf13 >> zapraszam tam na niebieskim polu Niebieskim polu Sposób na bielsze zęby komercyjna stronka ale jest na niej wiele cennych rad Polecam produkty tej firmy do wybielania Co do domowych sposobów to soda oczyszczana dodawana do pasy do zębów przy myciu (nie za często bo ma negatywny wpływ na szkliwo) ale :) nie wydaje mi się że wybielanie domowymi sposobami to dobry sposób...

Gość elllika
nie polecam proszku z woda utlenioną - żre dziąsła

Gość majaaaaaaaaaa
ja polecam biala perle, mialam bardzo zolte zeby i nie pomagala zadna soda i pasty wybielajace, dopiero jak zczelam uzywac perly to po miesiacu mialam snizno bialy usmiech i efekt jest trwafly juz jestem 3 lata po i tani to tylko 60 zl i wystarcza na baaaaardzo dlugo, a wybielania u dentysty nie polecam bardzo uszkadza szkliwo, moja dentystka bardzo przestrzeba przed tym zabiegiem i sama go nie wykonuje bo twierdzi ze sama by sobie takiego zrujnowania zebow nie zafundowala

Gość gość
Ja z tego korzystałam: www.zebybiale.cba.pl Zdobyłam promienny uśmiech dzięki temu poradnikowi. Niestety teraz jest niedostępny.. Być może będzie reaktywacja.