Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papkin

PAPKA

Polecane posty

Gość papkin

Witam,coś Wam napiszę.Przerażona jestem poziomem i monotematycznością interesujących Was spraw.A więc mamy te,które chcą zajść w ciążę,te,które nie wiedzą jak się w ciążę zachodzi,potem mamy roczne urwiski,stuletnie urwiski,potem kolej na kochanki i kochanków.Możemy też podyskutować jaki która ma śluz i dlaczego tak dużo. Kobiety,same przyklejamy sobie łatkę niemyślących i ograniczonych. Pragnę zauważyć,że mam 32lata,dwójkę dzieci(8 i 2 latka),jestem kobietą po przejściach,ale obecnie w szczęśliwym związku. Poza własnym brzuchem,dzieckiem,kochankiem,mężem,istnieje coś jeszcze-otwórzcie oczy kobiety,a będzie i Wam lżej.

Gość Hyacynta
a czy twoj topik niesie jakies mądre przeslanie ??? raczej nie, wiec jesli ci sie tu nie podobs, to spadaj, TU włsnie tak jest. widocznie to nie dla ciebie miejsce.

Gość finninka
Chyba te Twoje "przejścia" odbiły Ci się na mózgu. My Cię tu nie chcemy. Adieu lala.

rzuc wiec ambitny temat papkin, zeby zamiast rano leciec do okna poprzeciagac sie z golym tylkiem, wlaczac kompa i ekscytowac sie Twoimi slowami, spijac ten miod...

Gość papkin
Oj biedaczki,pewnie,że jestem tu przypadkiem,kiedyś tak jak Wy ślęczałam wieczorami i patzryłam na Wasze wypociny bez żadnego polotu.Było tak fajnie,życie za plecami,aja mam to w dupie,ja na kafe siedzę i papkę mielę.Ale żeby tak któraś wstała i zobaczyła co za plecami ma,żeby zainteresowała się jakimś ambitniejszym tematem,niż rozstępami....mało która.A potem płacze w poduszkę,że zostawił dla innej,że dla brzydszej,że rocznego urwiska nie docenił...Tutaj widać jakie są polskie kobiety-zakompleksione,bez polotu,ambicji,szacunku dla samej siebie,a kiedy się odezwią-kwiaty więdną.... Przepraszam te,które na to zasługują,bosą i tu takie kobiety,które czegoś u Was szukają,ale nie mogą znależć.

Gość Akinka
ale mielisz jęzorem, sama nie jestes lepsza.. po cholerę tu tkwisz ? względem kogo masz satysfakcję ? w czym niby jesteś lepsza od innych kobiet ?

Gość papkin
Dlaczego tak Was ponosi,przecież Wy jesteście inne:) Wy macie ambicję i na pewno nie jesteście mierne ze wszystkiego. Czy ktoś oprócz Was jeszcze Wam to powiedział?

Gość Akinka
..i widze, że w tych twoich wypocinach wątek z autopcji się pojawił. W końcu gdzieś musiałaś wyrzucić z siebie swoje frustracje. Ok, wspolczuję Ci, ale nie obrażaj przy okazji innych. To,że facet Cie poniźał , to nie znaczy, że ty musisz od razu odreagowywać na osobach, które NIC do Ciebie nie mają i krzywdy Tobie ani Twoim dzieciom nie wyrządziły.

Gość papkin
Zajrzałam tu dziś po roku i prawie zdębiałam,bo takiego obrotu sprawy to się nie spodziewałam.Mogłam spodziewaćsię,że będzie o cyckach i połyku,ale to com ujrzała gorsze jest od najgorszego.A najgorsze jesteście Wy,siedzicie tu,a tyle ambitnych tematów znika niepostrzeżenie...

Gość papkin
no tak,mamy nieudolne szkice psychologiczne,ble,ble,ble,ble...I tak do rańca.Zawsze trochę się nieudolnie ugryzie,tak w desperacji,tak bez sensu,trochę naubliża i jest ciut lepiej,nie?spadam.do zobaczenia za rok samotnice

Gość dziewczyna__
no i co w związku z tym....?