Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak na forum

Może to głupie ale przeczytajcie...

Polecane posty

Gość chłopak na forum

Od jakiegos czasu spotykam sie z fajna dziewczyną. Wszystko byloby ok gdyby nie to ze ona czesto wyciaga mnie do roznych barow, knajp, pizzerii itp. Ja nie mam tyle kasy zeby sponsorowac te randki, a ona nie sugeruje nawet ze chce sie dolozyc. Mam 19 lat, jeszcze sie ucze i utrzymuja mnie rodzice. Czasem pracuje dodatkowo z ojcem czy wujem i dzieki temu mam jakas dodatkowa kase ale to nie jest dużo, jakies 200, 300 zl za cala robote. Lubie ją ale czasami jak dzwoni i mowi ze chce sie ze mna spotkac to wykrecam sie sianem, bo nie mam kasy. Co byscie zrobili na moim miejscu?

chyba jakaś nawiedzona ta dzewuszka?:Psponsora pizzy sobie znalazła?:P Jeżeli jest fajna to sie z nią spotykaj ale niech nie siedzi w Twoim portfelu!

Gość Polly Annaaa
Zgadzam sie niestety z lesnym mruczeniem

powiedz , ż3e nie masz tyle kasy.I żeby partycypowała w kosztach . jak nie , to romantyczne spacery po parku z bagietką.

Gość chłopak na forum
Ale to wszystko tak jakos dziwnie samo wychodzi. Np ostatnio umowilismy sie ze przyjde po nią po ostatniej lekcji pod szkole. No i poszlismy sie przejsc po miescie, a ona pyta czy nie skoczylibysmy do mcdonalda. A mcdonald byl niedaleko i jakos mi sie tak glupio zrobilo i poszlismy, wydalem prawie 20zl. Mozre to nie jest duzo, ale ja spotkalem sie z nia zeby tylko pobyc troche razem na miescie.

Gość no co...
no jesli ta dziewczyna i wyciaga cie do knajpy powiedz otwarcie : chetnie bym poszedl ale nie mam kasy :( powinno podzialac, w koncu to prawda...

Gość chłopak na forum
Ale glupio mi tak powiedziec, zalezy mi na niej. Ona jest naprawde spoko, ale jakos nie umiem jej odmowic, boje sie ze mnie wysmieje. :(

Gość taka_ jedna
może jednak nie jest taka spoko jak Ci się wydaje............

Gość . . .
niektore kobiety sa tak wychowane, albo przyzwyczajone przez innego faceta do rozpieszczania. Badz z nia szczery to jedyne sluszne rozwiazanie. mozecie placic wspolnie albo zadziej wychodzic...jezeli odbierasz ja "po szkole" to jest to chyba w miare mloda osoba, wiec moze miec jakies swoje romantyczne podejscie ze facet bedzie ja nosil na rekach :] ja mysle ze szczerosc wystarczy

Gość chłopak na forum
Dzieki za rady, sprobuje jej nastepnym razem odmowic.Zobaczymy jak zareaguje. Pozdro