Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ange

Jeśli jesteś normalnym facetem przeczytaj to! i odpowiedz

Polecane posty

Gość ange

Po czym poznać że jakaś dziewczyna wam się podoba?????

Gość ange
nie wysyłacie zadnych sygnałów

Gość nienormalna kobieta
oni nie nadążają z selekcją, bo ten towar sam się w lapy pcha ze wszystkich stron a faceci jak wiadomo nie grzeszą pozielnością uwagi . ...i jak ten osiołek co w zloby mu dano.......:o yyyyy zamotałam coś?

Gość ange
wszędzie go widuje, w windzie, koło bloku, nie raz widzę jak zerka na mnie przez okno. przychodzę do jego mamy bo ona mnie zapraszą i zresztą lubimy się

Gość nienormalna kobieta
...ale Cię wzięło....:o wszędzie go widujesz....o jjjjjjjjja....:o

Gość ange
leśne mruczenie podpowiesz?

Gość ange
zresztą nie raz staniemy i pogadamy sobie. Mnie te uczucie meczy nie chce tego. A on często patrzy na mnie, śledzi mnie wzrokiem i mamy wspólna zainteresowania snow bord

Jak rozpoznac, czy facetowi podoba sie kobieta? To bardzo proste, popatrz miedzy jego nogi. Jesli cos tam stoi, to znaczy, ze sie podoba ;)

no jak sie lubisz z jego mama to rzeczywiscie juz cos. tylko, ze to nic spejcalnego. idz do nich w odwiedziny, wpadnij na dluzej, zeby koles byl troche z Toba, pousmiechaj sie do niego jak glupia idiotka i juz jest Twoj. niech Cie odprowadzi do bloku obok, bo dresy gwalca w nocy - i juz masz co chcesz, swoje sam na sam. albo walnij raz scieme, ze mama Ci kluczy nie zostawila a gdzies pojechala i \"czy moge u Pani spedzic popoludnie? bo nie mam sie gdzie podziac\" przecie Ci nie bede tlumaczyl, zeby do kina, na kawe, czy cus... jestem dorosla, tak?

Gość ange
tak wszystko się zgadza, ale on ma dziewczynę,

Gość nienormalna kobieta
:o

ok, to teraz podejdz do jednego konca pokoju, dotknij plecami sciany i z calej sily walnij baranka o przeciwlegla sciane, moze Ci przejdzie. jakby koles czul do Ciebie miete, to juz by dawno tamta zostawil majac Ciebie w poblizu. daj sobie spokoj. [az sam sie sobie dziwie, ze jeszcze mnie cos obchodzi]

Gość nienormalna kobieta
on ma rację

Gość ...nienormalna kobieta
daj sobie z nim spokój-spotkasz lepszego

Gość ange17
no o.k tylko on może się hamuje bo on ma dziewczynę a ja mam chłopaka tylko że ja meczę się w tym związku. Jak mam się wyleczyć z tego zauroczenia,nie chce go

Ja mam zwyczaj wbijania wzroku w podłoge lub na odwrót. :o A gdy jestem w dobrym humorze to się szybko oddalam. Oczywiście kwestia mojej normalności jest nie do ustalenia.