Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złaaa

Uważa mnie za dzieciucha//

Polecane posty

Gość Złaaa

Właśnie:// Moja starsza o 3 lata sis ciągle uważa mnie za dziecko:// Tzn to jest moja siostra cioteczna w sumie:D Staram się z nią tam za bardzo nie przebywać, ale i tak. Nawet jak jadę do nich na wakacje, to po 20 nie wrócę, bo ta już do mojej matki, że się szlajam:// A w domu to mama mi pozwala nawet do 12 siedzieć o ile mnie ktoś odprowadzi:// A jak powiedziałam mamie, żeby z nią porozmawiała i mama jej to powiedziała, to ona przytaknęła głową, a później się tylko ze mnie śmiała:| A teraz niedawno byłam na urodzinach mojej sis (niby ciotecznej ale my jak rodzone - razem mieszkamy i wogóle) no i wiadomo:)) Było fajnie, trochę się zabawiło no i wogóle to była taka moja pierwsza, porządna impreza i jestem z niej dumna, a teraz moja sis na gadu cuś takiego "Słyszałam, że była niezła zapijawa" i z minką :lol2: A ja do niej, że była no i co, a ona, żebym sie nie zgrywała, bo i tak mi nie uwierzy. No to spoko - ja nie mam co robić tylko ją przekonywać:// I było by okej, ale ona robi mi takie akcje przy moich znajomych:// Np jest u mnie na weekend, a ja sobie gdzieś wyjdę i jst np po 10 i ja wracam do domu i mnie oczywiście odprowadzają, to ta mi się wychyla z okna i już na drodze "Anka do domu!!! Gdzie ty się w cholere włóczysz!!!" No i moi znajomi tam olewka i idziem dalej, a ta drze mi sie na całe osiedle, jak to dzieci powinny już dawno spać:// Mam jej dość!!! Znacie może jakieś sposoby na taka wredną sis? A może wy też tak macie?

Gość karenina
A ile Wy macie lat? Coś mi się wydaje, że ona jest zazdrosna...

Gość Złaaa
Ja mam 27 lat a ona 30 .

A ile masz lat właściwie???? Powiedz jej, żeby sobie sama dziecko zrobiła i nad nim się tak trzęsła, bo Ty masz juz mamę, która to robi. Z drugiej strony to miło, ze się o Ciebie troszczy (tylko mogłaby bardziej jak siostra a nie zdewociała ciotka). Jak będzie Ci przy znajomych robiła siarę, to zawsze mozesz jej odpalic cos w stylu: tak siostrzyczko, juz idę, ale Radia Maryja z Tobą słuchać nie będę. Myślę, ze się trochę zawstydzi :-)) Możesz jej powiedzieć, ze ją kcohasz i cieszysz się, ze tak się o Ciebie troszczy, ale niech przestanie przesadzać i zgrywać Twoją mamusię, bo takową juz masz.

Zła---to zastanów się dziecko czy wy razem mieszkacie czy osobno,bo coś gubisz się w swoich zeznaniach:-D Piszesz,że jeżdzisz do niej na wakacje,ona przyjeżdza do was na weekend.A ponoć mieszkacie razem.Marna prowokacja i tyle.

Gość dsaaaaaaaaaaaa
siostra cioteczna tam przeciez pisze

Gość Złaa
Ta nieznośna siostra to Monika i jest dla mnie po prostu tylko siostrą cioteczną mieszkającą w innym mieście. A razem ze mną (ze względów niezależnych ode mnie) mieszka moja druga siostra CIOTECZNA ale jest dla mnie jak rodzona, bo wychowywaliśmy się razem i po prostu tak zostało:) Aha! Panie podszywaczu - lekka pomyłka:) Ja mam 16 ona 18 (dopiero w grudniu ma urodzinki)