Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeko18

CZY MAM SZANSE ZOSTAC MODELKA?

Polecane posty

Gość sd dsf d
Hmm... nie masz "tego czegoś" i faktycznie aparat cię nie lubi

Gość niestety ale brak w tobie
czegoś interesyjacego co przykuwałoby wzrok. Ładna jesteś, ale takich tysiace chodzi po ulicach.

Gość bzdura modelki mają rozmiar
oj przepraszam, nie zauważyłam ,że zemieściłas linka ze swoimi zdjęciami:) urodę masz rzeczywiście ciekawą (w ogóle masz mój ulubiony typ urody - zielone oczy i ciemne włosy jak Adriana Lima), ale coś jest nietak z tymi fotkami, rzeczywiście wyglądasz jakbyś była niefotogeniczna, moze jakis średni fotograf je robił? poza tym wyglądasz na nich powaznie jak na swój wiek, masz tylko 18 lat?

Gość masz typową urodę
FOTO modelki. Chcociaż jesteś dość przeciętena i masz symetryczne rysy, a to dobrze, bo można cię przerobić jak się chce;) Myślę, że nie masz wcale grubych ud, takich szkieletów nie chcą juz nawet zatrudniać przy pokazach, bo wygląda to żałośnie. Jedynie powinnaś poćwiczyć jakoś porządnie (np. ABS) mięśnie brzucha, bo masz nie gruby, tylko wydęty brzuch, niczym z plasteliny:p Musisz mieć płaski, umięśniony brzuch. Z twarzy jesteś podobna zupełnie do nikogo:D Także jak na mój gust masz jakieś szanse;) Ale nie na super-modelkę....

Gość czeko18
ja wcale nie jestem zachwycona tymi zdjeciami . Wydaje mi sie ze "na zywo" wygladam lepiej. A co do mojej urody to moi znajomi twierdza ze mam typowo "medialna" urode.Moj sasiad powiedzial ze jak bede brala udzial w konkursie pieknosci to bedzie na mnie glosowac hehe:)

no wiesz, a co mają powiedziec Ci znajomi? oni nie mogą być subiektywni, bo to Twoi znajomi:) najwazniejsze ,ze wierzysz w siebie, bo to już połowa sukcesu, a te zdjecia naprawdę nie ukazują Ciebie w najlepszym świetle tym bardziej jeśli twierdzisz, że "na żywo" wygladasz inaczej:) byłaś już w którejś z agencji?

Gość czeko18
kochanie ale ja mam juz kratke na brzuchu tyle tylko ze jej nie widac i jakos tak nie jestem dobrze uchwycona na tym zdjeciu.Fotograf zreszta nie byl profesjonalista wiec nie porownujcie tych fotek do takich bardzo profesjonalnych:P

Gość czeko18
nie ale powysylalam zdjecia i czekam teraz na odpowiedz.Moze jakas agencja sie odezwie:)

Gratuluję poważnego podejścia do sprawy.Zazwyczaj dziewczyny na tym forum głośno krzyczą,że są ładne,ale żadna nie zamieszcza zdjęć. Moim zdaniem masz proporcjonalną,zgrabną sylwetkę,ładną twarz i bardzo dobry wzrost.Wystarczy ktoś kto pstryknie Ci profesjonalne fotki. A moja rada jest taka-spróbuj swoich sił raczej jako fotomodelka,to chyba lepszy zawód.

Gość czeko18
ale nie chodzi juz nawet o moich znajomych.Ostatnio jakis facet zaczepil mnie na ulicy i powiedzial ze jestem sliczna hehe

hmm 50cmw udach przy 175 to dobry wymiar...ja przy 172 i 48kg wagi mam 52 cm w udach:O w talii zas 65 biodrach 87 i jakoz zyję..ale modelką to nie jestem........

Gość kochanie ale jakoś tej kratki
nie widać:o Widać, że masz wydęty brzuch.... No i te wymiary....:o Ja mam 61 cm w talii i jakoś się na modelkę nie kwapię:p Więc skoro tobie zależy, to musisz być lepsza od innych, prawda? Ale jak nie chcesz, to nic nie rób z tą swoją... "kratką":)

Gość czeko18
nie bede sie z Toba klocic ale wiem co mowie :) oczywiscie cwiczen nie zaniedbuje caly czas staram sie ruszac i cwiczyc poszczegolne partie ciala.

Gość czeko18
Furiously and Deadly bardzo dziekuje:) chociaz jedyny pozytywny komentarz bo wszyscy jak narazie mnie jada:)

Gość kochanie ale jakoś tej kratki
nikt cię nie jedzie, tylko najpierw prosisz o komentarz a potem się oburzasz, że jak to....:o Tak to. Masz zbyt duży brzuch. Na tym zdjęciu, mimo dobrego oświetlenia nie widać njawet ZARYSU mięśnia:o Widać za to wydęty i okrągły brzuch. A to nie jest ani ładne, ani pomocne, jeżli chcesz zostać modelką. WIem, co mówię.

Gość czeko18
ja wcale nie chce zeby mnie wszyscy podziwiali tylko pisali to co mysla tak jak zaznaczylam na poczatku:) a co do mojego brzucha to zaraz zroie sobie nowe zdjecie specjalnie dla Ciebie zebys zobaczyla ze na prawde jest plaski:)

Gość oszczędna łasica
ładna jestes i wymiary masz w porzadku , ale jak na mój gust masz długi tułów i krótkie nogi i nic z tym się nie da zrobic ale próbuj

to, że facet Cię zaczepił na ulicy naprawdę niewiele ma się do modelingu, ja też ostatnio zostałam zaczepiona przez jakiegoś kolesia, który uparł się bym zdjęła słuchawki z uszu by powiedzieć mi: "chciałem tylko powiedzieć, że pani jest śliczna", to miłe, ale raczej nie świadczy o tym, że nadaję się na modelkę, takie rzeczy to juz w samej agencji ocenią wymiary już masz, ładna jesteś więc próbuj:)

a powiedz mi czy jak na przykład patrzysz na Adrianę Limę i na siebie to też uważasz, że jesteś równie zjawiskowa? bo chyba nie zaprzeczysz, że uroda Limy jest wyjątkowa:)

Gość czeko18
to w sumie nic nie ma do modelingu tak Ci tylko dalam przyklad ale juz niewazne:) ktos wie moze ile trzeba czekac na odpowiedz z agencji? kilka tygodni,miesiecy?? o ile sie wogole odezwa hehe

Gość czeko18
Adriana Lima jest bardzo ladna :) hmmm no ja chyba najbrzydsza nie jestem ale za super pieknosc tez sie nie uwazam:)

Gość oszczędna łasica
dajcie spokój , piękno to rzecz względna; jakaś tam lima dla jednego jest zjawiskowa , dla innego nie; mnie się tam czeko podoba , ale sadze , że faktycznie większe szanse byłyby w konkursie piękności niż jako modelka - ale czemu miałaby nie spróbować tego modelingu ?

hmm są jakies agencje modelek gdzie mozna mailem wyslac fotki..chyba to mango,orange...w kazdym razie nie radze agencji gdzie placi sie za portfolio bo to wtedy są oszusci... co do brzucha to co to za problem by sie go pozbyc...jest aerobowa 6 weidera(cwiczenia) do tego dieta i bedzie...... choc ja mam wystający i mam to gleboko gdzies.... nie wierze,ze wszystkie modelki są takie \"idealne\"

no i prawidłowo:) dziewczyno, masz dystans do siebie, a poza tym znasz swoją wartość:) mam nadzieję, że uda Ci się:)

Gość wg mnie jestes bardzo
przecietna, wiec albo zalatw sobie innego fotorafa, albo zapomnij o karierze medelki, poza tym chyba troche za stara jestes zeby zaczynac kariere...

Gość 121212
Tak sie zastanawiam...ja tez mam 175 cm wzrostu,mniej w udach,bo 48 cm,tyle samo w biuscie 84 cm, w tali 62 i w biodrach 89 cm. Mam odrobine dluzsze wlosy od czeko18, naturalny braz,wieksze oczy,brazowo-kocie,odrobine pelniejsze usta,lagodniejsze rysy twarzy.Ale od czasu do czasu wyskakuja mi na buzce "niespodzianki" i na ramionach mam taka brzydka skore:( Tzn nie widac tego az tak okropnie,moze jakbym pochodzila na solarium byloby lepiej.Tez wiele osob mi mowilo ze moglabym byc modelka,ale jak fotomodelka jak mi jeszcze chyba hormony szaleja i cere mam taka sobie:O No i nigdy nie mialam robionej sesji.Moze warto sprobowac? Moze ktos wie ile taka sesja kosztuje? W ogole jaki jest pierwszy krok? Moze sama autorka topicu cos doradzi :P

Gość Dyziu i Zyziu
Wezta sie do nauki i pracy obiboki a nie za modeling... dzieci rodzic ot co !

Gość czeko18
pokaz moze na poczatek swoje fotki.Ja mialam zalatwiona sesje po znajomosci :)