Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeko18

CZY MAM SZANSE ZOSTAC MODELKA?

Polecane posty

Gość 121212
Aha,waze 52 kg.Wiec jestem raczej szczupla,chociaz co to za roznica 55 czy 52,mam czasami takie hustawki i nie widze "wizualnej" roznicy:P

Gość czeko18
Dyziu i Zyziu a kto powiedzial ze sie nie ucze? jestem jedna z lepszych uczennic w klasie:)

Gość taaaaaaaaaaak
a swistak siedzi............... Pusto masz w glowie az dudni................

Gość czeko18
ehh szkoda gadac ... idz sie wyrzywac gdzies indziej...

Gość 121212
Dyziu,ja sie studiuje i to na bardzo dobrej zagranicznej uczelni,wiec daruj sobie takie teksty:O Czeko,hm,w tym problem ze nie mam zdjec takich jak Ty.Mam pokazac zdjecia ze spotkania rodzinnego? :D:D:D Zreszta,i tak nie mam szans,ok,wycofuje co powiedzialam,za stara juz na to jestem...Ale Tobie zycze powodzenia:D

Gość 121212
bez "sie",literowka,sorry

Gość czeko18
121212 ile masz lat?:) jesli jests jeszcze przed 20 to nie jest zle:D

Gość natomaist ty czeko
jestes za stara

Gość 121212
mam 20 lat - wiec to chyba juz duzo za pozno

Gość czeko18
no ja nie jestem znow taka stara:) dopiero co mi stuknela 18:D

Gość zeby zaczynac kariere
modelki za stara o jakied 2-3 lata, mozesz odrabiac w katalogach wysylkowych :D

a dajcie spokój wszyscy. nie jest za stara i jak najbardziej ma prawo starać się zrealizowac swoje plany. Czeko,moja siostra właśnie zaczyna jako modelka,miała już nawet pierwszą sesję :P wrzuce jej linka,może Ci coś doradzi. Pozdrawiam.

Gość To nie tak
Guzik prawda że za stara ! Znam wiele modelek które jako 22-23 latki zaczęły a co tu pisac o 18 czy 20 stce ! Ich kariera będzie krótsza, ale to nie znaczy ze nia maja szans Sama mam 25 lat a wygladam na 17-19, nie wiecej, wiec to tu glupio pisac, ze za stara Wg mnie jesteś bardzo ładną dziewczyną, choc nie widze zjawiskowej urody- takiej typowo na modelke, bo wlasnie modelka albo jest wyjatkwo piekna i wyjatkowo oryginalna i ciekawa 64 w talii to przeciez malutko, jeszcze przy twoim wzroscie, nie wierz w te wymiary modelek, bo nie zawsze sa wiarygodne

Gość To nie tak
Modelka masz szanse zostac, na wybiegach, zdjeciach, na pewno masz spore szanse, kariery wielkiej moze nie zrobisz ale nie widze przeszkod zebys biegala po wybiegach, mysle ze na pewno ci sie uda

Gość bzdura modelki maja rozmiar
i co za głupoty piszecie, że dziewczyna jest za stara? prosze oto z najnowszej galerii na Onecie: http://uroda.onet.pl/40619,0,7,,,trendy_z_mediolanu,galeria_spec.html ta laska jest z rocznika 1978 a ta: http://uroda.onet.pl/40619,0,25,,,trendy_z_mediolanu,galeria_spec.html z 1976

Gość To nie tak
Totez wlasnie, faktycznie najlepiej zeby byla jak najmlodsza ale jak dziewczyna jest piekna to chyba nie zrezygnuje sie z niej bo ma 20 lat, przeciez to malodosc, i to pierwsza ! Tutaj mam cos dla ciebie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3324387

Gość czeko18
aj em de czołzen łan - nie widze niestety zadnego linka jak mozesz podaj go jeszcze raz:)

Gość czeko18
ja uwazam ze 18 lat to nie tak duzo , to prawda ze najlepiej zaczac wczesniej ale tez bez przesady:) A tak wogole to zna ktos jakies dobre cwiczenia lubdiete zebby zgubickilka cm w talii?:)

Gość To nie tak
Jak to, jest, ja go widze, hmm Talia ma byc ladna i nie wazne ile ma cm ;)

Gość czeko18
to co zna ktos jakas dobra diete?:P

Gość baśkaa20latekkkkkkkkkk
czemu nie otwiera mi sie twoja strona ze zdjęciami?????

Gość czeko18
baśkaa20latekkkkkkkkkk niemam pojecia dlaczego sienie otwiera.innym sie otworzyla wiec sproboj moze pozniej:)

Gość Cud nad cudami
Dieta ? Zdrowa, urozmaicona, sport i wszystko, nie cuduj bo talie masz boska

Gość baśkaa20latekkkk
czeko18 otworzyła mi sie twoja strona i uwazam ze jestes bardzo łądna i mysle ze mogłabys być modelką i tego ci zycze :) powodzenia :)

Gość nie mozna przesadzac
Kojarzysz mi sie z Alicja Bahleda C.. nie wiem czemu?! Moze sproboj w telenowelach lepiej:P

Gość anusiaanusia
jestes ladna fotogeniczna dziewczyna mysle ze powinnas sprobowac zycze ci powodzenia!!!! trzymam kciuki

Gość anusiaanusia
a sprobowalas startowac w wyborach miss?

Gość dojrzala poziomka
Wg mnie masz piekne oczy i wlosy,wzrost ospowiedni, figura jak najbardziej..sadze,ze masz duze szanse na modelke,Jednak razi mnie jedna rzecz-lekka wysunieta zuchwa.Moze sie myle,ale mam wrazenie,ze masz problemy ze zgryzem.Jednak nie jest to tak istotne wg mnie,oryginalnosc przede wszystkim.Zycze Ci powodzenia! :)

Gość czeko18
Dzieki dziewczyny za mile komentarze:):):) W tym tygodniu wyslalam zgloszenia do 8 agencji i dzis dostalam juz maile od 2 i zapraszaja mnie do siebie.Tyle tylko ze ja jestem ze Szczecina a jedna z agencji jest z Poznania a druga z Wawy ale i tak pojade :):):)

Gość lilka 16
Ja sie nie znam wiec ci nie moge pomuc ale ja mam taki sam problem chce zostac modelka ale nie wiem do konca gdzie mam wysłac swoje fotki !!!!! kto mi poradzi jakas fajna agecje fotomodelek??