Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość all hast good

boje sie ze nie wyzyjemy z jednej pensji

Polecane posty

Gość Iza..
Ile kosztował wózek????Cyce opadają!!normalnie dziewuchy niektore jestescie serio beznadziejne!!!Sory za takie ostre slowa,ale juz nie wyrabiam!!!Są wozki za 300zł!Skoro nie ma sie kasy to oszczedza sie i nie ma sie ambicji na takie luksusy jak wozek za tyle kasy. Moja bratowa ma 24 lata, 2 lentnie dziecko i 2 rodzi niedlugo. Sama niegdy nie pracowala, mąz tez teraz nie ma pracy, ale drugioe dziecko ze jeszcze trzasnęli, a czemu nie.......Ciagle slysze tylko narzekanie, biadolenie.przed 2 dzieckim bylo fatalnie,ale zamiast isc do pracy lepiej narzekac na panstwo,nie niesprawiedliwosc i opierniczac sie w domu, bo da panstwo,bo da mama, bo da rodzina.Skąd tacy ludzie sie biorą, skąd to lenistwo,to pasozytnictwo! I kupila sobie wozek ta moja pozal sie Boze bratowa za 1300zł....A podobno na chleb nie mają....Gdzie tu logika,rozum?Ja nie widze!

Gość xxxasa
a może by tak trochę odejść od luksusów.Rozumiem pieluszki,mleko jak nie da rady karmić z piersi.No ale zupki to można samemu gotować.To duża oszczędność.Chyba co niektórym się w głowach poprzewracało.Pare lat temu nie mieliśmy z mężem nawet 1500 złoty,kiedy urodziło sie czwarte dziecko.Ijakoś dawaliśmy sobie radę.A ZA 500 złoty to ja kupię buty dla całej mojej trójki. Zyczę innego toku myślenia,a jeszcze będziecie w stanie coś odłożyć,zresztą butów nie kupuje się co miesiąc. U więż mi kochana ludzie mają większe problemy!!!

hahaha wózek 3300 to ma naped własny???, jezu mój półroczniak jeździ w w ozku za 600zł nie nie ma traumy z tego powodu, łóżeczko za 400 zł z Drewexu FIRMNÓWKA :D, pościel sama uszyłam z flanelki i z mięciutkiego płocienka , jak sie ma dwie lewe ręce to trzeba płacić :-P, ubranka teżmu szyłam śmieszne porteczki, a dużo rzeczy kupowałam w hurtowniach z dziecięcymi ubrankami,

Gość przesadzacie ze
kupilam wozek Mutsy caly zestaw a lozeczko Vox to takie dziwne?

Gość dziesięciomiesieczne dziecko
wydaje na nie ok 650 zł w tym 300 opiekunka na polowe miesiaca na ciuszki nic nie wydaje bo dostaje od rodziny

Gość xxxasa
pisałam ,że czwarte a rodziło sie trzecie.SORRY MAM 3 DZIECI I TO W TYM ROKU JUŻ NAJMŁODSZY TEŻ CHODZI DO SZKOŁY.tO DOPIERO PROBLEM BĘDZIE JAK WASZE DZIECKO PÓJDZIE DO SZKOŁY

Gość przesadzacie ze
jeszcze sie nie urodzilo a Wy juz o szkole?

Gość Alealeale
ja kupuję w lumpexach i wcale nie przechodzone rzeczy! all hast good - nie musisz kupować całej wyprawki na raz, bo rzeczywiście, nawet kupując tańsze rzeczy, bez pożyczki się nie obejdzie. Zrób sobie listę potrzebnych rzeczy - krążą takie po necie i systematycznie co miesiąc kupuj po trochę.

Gość moj maly jezdzi
w wozku za poltora tysiaca, mam druga spacerowke za 600 ale rzadko jej uzywam bo to takj jakbym sie przesiadla z uzywanego mercedesa do nowego matiza

Co do autorki nie mam pytań, albo urządziłas sobie tanią i głupią prowokacje, albo masz cholernie nasrane w główce jeszcze.

powtarzam powtarzam powtarzam albo to jest marna prowokacja i pani all hast good dobrze się nami bawi a my się tu produkujemy chcąc pomóc albo szanowna all hast good jest po prostu rozkapryszoną, niepoważną, oderwaną od realiów życia w IV RP niedojrzałą kobietą. stuknij się w główkę tą niewypitą na imprezie butelką a popraw tymi kozaczkami za 500 zł, powodzenia

Gość ona ma 26 lat
wiec to troche szybko na macierzynstwo dziewczyna sie boi

a ja wiem jak wygląda wózek za 3000, widziałam na własne oczy wygląda jak normalny wózek :) i nie ma napędu własnego, ta cena obejmuje gondolę, spacerówkę i fotelik do samochodu i to wszystko można włożyć na jeden stelaż, :) :) :) a faktycznie, można zrezygnować z samochodu, tym bardziej, że wszyscy marudzą, że benzyna droga, a telewizora nie mam od 5 lat i jakos żyję, co prawda nie wiem kto tańczy w tańcu z gwiazdami ale za to wiem kto jest premierem hmm tu się chyba nie popisałam, może lepiej byłoby wiedzieć kto tańczy... ;)

Pewnie kupiła, bo ją na to stać i tyle - niektórzy tak robią. Kwestia gustu :) A niby 26 lat to wcześnie na dziecko? no cóż...

Gość przesadzacie ze
bo jest bardzo wygodny dla dziecka i wogole ma same zalety.Kolezanka mi polecila i miala 100% racje ze wart swojej ceny

Gość Iza..
Moja bratowa ma identyczny i juz Wam podaje Jej argumentacje: jej kręgosłup nie stać na obsluge innego wozka niz taki:jest zgrabny,lekki i nie bedzie sie chociaz męczyc na krawęznikach.Zaznaczam ze jest to osoba bezrobotna,jej mąz tez,ciągla narzeka , ma 24 lata i 2 dziecko ma sie teraz urodzic. A życ z czego nie mają.....

asiol - nie przejmuj się ja przy I i II edycji tańca z gwiazdami w ogóle nie wiedziałam o co w tym chodzi i jak wygląda, a mam TV;)

Gość przesadzacie ze
polcam ten wozek bardzo duzo ludzi je ma i sobie chwala one sa tylko na zapisy

spadam z tego topicu bo już mam ciśnienie aż za bardzo podniesione podwójna kawa by tego nie uczyniła baw się dobrze all hast good chyba że tówj nick miał brzmieć all haste good to wtedy zrozumiem twoje problemy 🖐️

Gość ja pierdzielę
A wydawaj ty se te 3300 zeta na wózek i inne takie rzeczy i przestań się chwalić,bo podnosisz ciśnienie z rana bardziej niż kawa!!!!!!

Gość wspolczuje autorce

Gość przesadzacie ze
zal dupsko sciska?

Gość ja pierdzielę
Marcellus> widzę,że mamy podobne odczucia.Pozdrawiam!

przesadzacie ---> buahahah dobre :D To nie Twoja wina, Twoje, i wszystkich nas, podejście do kasy wynika z naszego wychowania i ludzi z którymi się wychowywaliśmy. Wybaczamy Ci :)

Gość all hast good
ja bede pozniej bo mam prace do zrobienia.narazie

Gość przesadzacie ze
suka chciala nas wkrecic wiadomo ze za 1500zl by nie dali rady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hejhejhejjjj
toż to marna prowokacja albo autorka topiku jest po prostu głooopia