Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość all hast good

boje sie ze nie wyzyjemy z jednej pensji

Polecane posty

Gość podnosniczka roku

Gość siałababamak
1500? to mało? Moja mama zarabia 3000 zł, ojciec sie wyprowadził i w ogole nam nie pomaga... Matka musi utrzymac trójkę dzieci-w tym dwie nastolatki, no i syna w wieku 7 lat... I wyobraz sobie, ze stac nas na zaplacenie opłat (okolo 1000zł), telefony komorkowe, porzadne ciuchy, nowe buty na kazda pore roku, od czasu do czasu wypady gdzieś tam... I jakos nie narzekamy... To co bedzie jak Twoje dziecko wejdzie w okres dojrzewania? Chyba pomrzecie z głodu, nie wspominajac o tych kozaczkach za 500 zł... Moze oddaj to dziecko do adopcji? Na pewno ktos chetnie je weznie i nie bedzie tak marudzil...A Ty i Twoj facet bedziecie mogli spokojnie sobie imprezowac wieczorami ze znajomymi i ubierac sie w extra sklepach;/

Gość a co ty
dziewczynko umesz na tym komuterze robić???

Gość podnosniczka roku

Gość all hast good
ja? świetnie gram w Małysza i w Tetris :-) no i coś tam w łordzie mogę napisać

Gość No i zamiast
dorabiać do "marnej" pensji siedzisz na kaffe....Prowokatorko

Gość all hast good
Nie wiem czy mi wystarczy te marne 1500 zł bo chcialbym jeszcze kupic majtki, zwlaszcza czarne, koronkowe. Mam troche nasrane w glowie i lubie przebierac sie za batmana lub zorro. Majtki zakladam na glowe, a jako peleryny, uzywam pantalonow mojej sasiadki, ktora podarowala mi je z radoscia, poniewaz teraz ma lekka nadwage i przytyla z 200 do 250 kg i juz sie na nia nie mieszcza. Czasem zakladam bezowe damskie majtki na glowe i udaje żbika. Pedzelki na uszach, typowe dla tego zwierzecia, zrobilem z wasow i siersci z ogona, kota mojej drugiej sasiadki, pani Jozefiny

Gość all hast good
wiecie już dlaczego musze kupić te koronkowe majty ??? Bo do tej pory codziennie zakładałam barchanowe szorstkie majtki na moje atrakcyjne łono i jadę na hulajnodze do Zgierza, gdzie wylewam sobie na głowę wrzący olej na zapleczu smażalni ryb pana Mikosza Zdzisława i doznaję w ten sposób ogromnego orgazmu tym bardziej, że moje sutki drażni wtedy dziobem wytresowana papuga, którą kupiłam na targowisku w Garwolinie za wyszorowanie językiem emaliowanej umywalki z XIX w.

za 1500zl ciezko sie zyje zwlaszcza mlodym.Bo lubimy sie ubierac w firmowe ciuchy a buty kozaki za 500zl to jest normalne cena ja kupuje w sklepie Venezia i tam bywaja duzo drozsze.Ja zarabiam srednia krajowa i mam na swoje wydatki za mieszkanie i jedzenie nie place a nie zyje w luksusie.Wspolczuje ci tak trudnej sytuacji finansowej.

Gość Sadi
krysia nie zesiusiaj sie

Gość trzymamn kciuki
wspolczuje niezle sie bedziecie musieli gimnastykowac aby wyzyc

Gość Ewa29latek
zal mi takich jak ty ale coz wszyscy nie maja tak dobrze jak ja

Gość AoAoAoAoAo
do all hast good: mieszkałam czas jakiś w Poznaniu i nie zauważyłam, żeby tamtejsi ludzie ubierali się jakoś inaczej. Tzn nie w CCC. Jeżeli Ty masz tak nasrane w bani (bo inaczej się tego nazwać nie da) to tylko wyrazy współczucia. Przypominasz lalkę Barbie.

Gość all hast good już uciekła
nawtykali jej i biedaczka zwiała :P:P:P