Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

twingusia

bawarka z cherbata na powiekszenie biustu!!!!!

Polecane posty

Gość o matko.......................
a co to takiego????????????????????????????????????????????????????????????? Bawarka to herbata z mlekiem, ale bawarka z herbatą to nie wiem co to za wymysł

Gość kobiiiitka
tak, ja miałam kiedyś B a od kiedy piję rano i wieczór od roku mam E więc masz dowód :) polecam

Gość Kobyłeczka
Ja wiem, żę bawarkę pijają kobiety w ciąży, coby mieć więcej mleczka do karmienia...babcia kiedyś wspominała coś o tym, że po piciu bawarki rosną piersi..ale raczej w formie żartów(bo zawsze byłam płaska:P )

Gość Kobyłeczka
aaa..i powiem, żę pijam bawarkę, bo bardzo lubię i nijak wpłynęło to na wielkość moich piersi:P

Gość sorry ale to bzdura
nie piję innej herbaty poza bawarką i mam średnie B. chyba, że gdybym nie piła, to... :-O

Gość sorry ale to bzdura
ale za to mi picza urosła

Gość fumalla
Ja stosowałam Bust Up and Bust Caps zanim koleżanka poleciła mi BreastFast. Działanie BreastFast opiera sie na stymulacji gruczołów piersiowych, które są odpowiedzialne za wzrost piersi. Naturalnie gruczoły piersiowe stymulowane są przez żeński homron estrogen, który jest produkowany przez organizm w okresie dojrzewania. Jednym z efektów zbyt niskiej produkcji estrogenu w tamtym okresie są małe piersi. Rozwiązaniem w takim przypadku jest wprowadzenie do organizmu roślinnego odpowiednika estrogenu (fitoestrogen), który ma takie samo działanie jak naturalnie produkowany hormon. Dzięki przyjmowaniu BreastFast, gruczoły piersiowe są na nowo stymulowane do pracy i rozwoju , co w efekcie prowadzi do rozrostu piersi...http://jakpowiekszylambiust.pl/

Gość kajko i kokosz
Bzdura, w Wielkiej Brytanii wszyscy pijaja herbate z mlekiem na okraglo i nie zauwazylam, zeby wszyscy mieli wielkie cycki, haha.

Gość bita śmietana w sprayu
ja pije codziennie bawarke, bo po prostu mi smakuje i mam D :o jakbym wiedziała o tym, to bym nie piła...wystarczyło by mi solidne C...

Gość Lekarz medycyny w londynie
z naturom niewygrasz chy a ze pod nuz siema

Gość gość
Herbata zwykla z mlekiem czy jakies konkretne?