Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myślicie

czy warto studiować....

Polecane posty

Gość jak myślicie

...ekonomię? jestem po dwuletnim pomaturalnym studium, jestem technikiem ekonomistą- nie mogłam ze względów finansowych iść odrazu na studia... czy warto kontynuować?

Gość a ja powiemmmmmmmmm
nie! Moim zdaniem studia są do dupy i nic na nich nie ucza, tylko kasa, kasa, kasa, a w życiu i tak się liczy spryt :p

Gość no pewnie ze warto
masz juz podstawy wiec bedzie ci latwiej. a z wykszt. technika to wyżej zawodu ekspedientki nie skoczysz

Gość jak myślicie
jestem ekspedientką... w spozywczym :O

Gość bellaaaaaaHHHHHHHH
wczlae nie koniecznie. A z wyższymi to nawet ekspedientką nie będziesz bo nie przyjmują tam po wyższych studiach bo uważają co to za nieambitny tępak- po studiach a chce być ekspedientką. zgadzam się- liczy się S P R Y T

Gość nie każdy jest sprytny

Gość nie wiecie po co
w latach 90tych rządzący narobili tylu studentów:D, żeby zmniejszać bezrobocie w statystykach. Nie wiem po co produkować kolejne rzesze wykształconych bezrobotnych z wyzszym wykształceniem, którzy nic nie potrafią. Jak się nie ma znajomości to i tak będzie się góra sprzedawcą w spożywczym:O Z drugiej strony troche wstyd w dzisiejszych czasach nie mieć papierka ukończonych studiów, które sa i tak tyle warte co matura sprzed 20 czy 30 lat. Gdzie pracuje absolwent szkoły wyższej, bez znajomości?:D w średnim mieście. Z tych co znam, kierowca autobusu w PKS, sprzedawca w ksiegarni, pracownik na budowie:D , pracownik hurtowni:O