Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fmelfmlremglre

Budowa domu

Polecane posty

Gość fmelfmlremglre

Po jakim czasie(nie liczac zalatwiania papierow) wprowadziliscie sie do wybudowanego domu majac na biezaco pieniadze??

Gość Ludzie skad macie
kase na budowe takich pięknych domów . Ile trzeba krasc ,żeby wybudować takie pałace????

Gość nbknk
ehh...dla twojej wiadomosci...sami zasluzylismy na budowe domu tj. sami na to zarobilismy

Gość Ludzie skad macie
Nie mówie o jakims100 metrowym kurniku i disigroszach ktorzy wybudowali ,ale oprawie pałacach .których koszt to 800tyś. np .Ipowiesz mi ,że na taki dom też ktos uczciwie zarobił??? W polsce po studiach przy dobrych ukladach zarabia sie 5 tys.

Gość nbknk
ja tez nie mowie o kurniku:o mamy zamiar wybudowac dom o powierzchni uzyt.150-180m2 a kase jest nie tylko z pracy ktora jest w polsce...ale z tego ze mamy tez swoja firme za granica

Gość rogozica
mamy po 34 lata i dom o pow uzytk 250 metrów. zarobione i opodatkowane. my tez mamy stale prace, ale gramy z powodzeniem na gieldzie i sprzedajemy na allegro przerozne rzeczy..grunt to chęci

Gość Atlantis is calling
na gieldzie graja amatorzy, ci co zarabiaja - inwestuja, frajerko :o

Gość Ludzie skad macie
Ludzie jak Wy dochodzicie do takich potężnych pieniedzy?? Gra na giełdzie i alleggro opowiedaj takie bajki 16 latka uwierza.

Gość rogozica
mam nadzieje, ze skoro tak pieknie dobierasz slowa, to chyba twoje inwestycje na gieldzie osiagaja zawrotne kwoty..my gramy, jezdzimy na przerozne szkolenia i z tego grania stac mnie,zeby tacy frajerzy jak Ty grabili mi kazdego dnia liscie z trawnika :)

Gość Ludzie skad macie
I gdzie zanjdujecie takich bogatych facetów? Wyrusze na łowy

Gość rogozica
1. urale na ukrainie kosztuja ok 600zł..w polsce kolekcjoner bierze za 3tys minimum...w ciagu miesiaca sprowadzamy ok 30. 2. gazety erotyczne w niemczech sa za grosze, tu ida jak swieze buleczki min po 100zł reszty bardziej wyrafinowanych sposobów nie bede zdradzac....w szczytowym okresie na samych samochodach z niemczech zarabialismy miesiecznie 60 tys. ale to juz nie te czasy

Gość Ludzie skad macie
Rogozlica nie ublizaj ludziom bo ci moga morde obic. Ciagły brakkasy robi z ludzi zwierzeta i ten ci dzisiaj grabi liscie jutro ci wrabie nóz w plecy

Gość rogozica
dodam tylko ,ze z mezem zaczelismy oboje swiezo po studiach i slubie, z uzbieranyc z wesela 4tys złotych...:)

Gość rogozica
nie ublizam ludziom, jezeli nie wyzywaja mnie od frajerek...reakcja zwrotna..proste?

Gość Ludzie skad macie
Ale jak te gazety erotyczne?po niemiecku?sa nabywcy?

Gość rogozica
i nie brak kasy robi z ludzi zwierzeta tylko lenistwo i brak rozumu..mówie to z autopsji i z wlasnej determinacji

Gość Ludzie skad macie
rogozica a co z tymy uralami?

Gość rogozica
gadżety..nie gazety..sorki za literówke :)

Gość Ludzie skad macie
co Ty mówisz parcuje po 12h dziennie mam własna firme 11 lat . Nie jestestem leniwa i nigdy nie byłam zarabiałam kiedys 4 tys . Wydawało mi sie ,że jestem BOGATA!!! teraz nie moge zarobic 1 tys. sranie o wszystko

Gość forse na dom mamy
dzieki kilkuletniej pracy za granica zgodnie z wyksztalceniem. M ąz byl wysłany przez firmę, dostawal uczciwa inzynierska pensję.Nikt nam nic nie dal, ani nie kradlismy.

Gość rogozica
a co ma byc??? popytaj, poczytaj...ja w swoim czasie mialam milion pomysłów na zarobienie., a maz drugi milion pomysłów

Gość Ludzie skad macie
a te gadżety poganiasz na alegro?

Gość Ludzie skad macie
Podziel sie pomysłem zrób cos dobrego zamiast wyzywac .

Gość rogozica
moment moment..wyzwałam tylko pana, co nazwał mnie frajerką. powiem Ci tak: pierwsza rzecza, jaką robilam to mylismy groby przed dniem wszystkich swietych i kupilismy 500 zniczy i handlowalismy pod cmentarzem..a potem za to kupilismy buty i wysłalismy do odbiorcy na ukrainie( cenia tam nasze buty)

Gość rogozica
potem byl piekny okres handlu aut z niemiec..na ukraine...czterokrotne przbicie ceny prawie

Gość rogozica
a teraz to ja sobie pracuje spokojnie na 1/2 etatu jako ksiegowa, maz wrocil na uczelnie a pieniadze juz same na siebie pracuja sila rozpedu:) dobra rada: chciec znaczy móc