Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grffdee

przetlumaczy mi ktos? tak mniej wiecej

Polecane posty

Gość grffdee

Diagnosis: I do not know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation. You were born somewhere around territory of modern Ireland approximately on 950. Your profession was banker, usurer, moneylender, judge.Your brief psychological profile in that past life: Bohemian personality, mysterious, highly gifted, capable to understand ancient books. Magician abilities, could be a servant of dark forces.Lesson, that your last past life brought to present: Your problem -- to learn to love and to trust Universe. You are bound to think, study, reflect, develop inner wisdom. Now you remember?

diagnoza: nie wiem jak sie z tym poczujesz, ale w swoim ostatnim ziemskim wcieleniu bylas mezczyzna. urodzilas sie gdzies na terytowium wspolczesnej irlandii kolo roku 950. z zawodu bylas bankierem, lichwiarzem lub sedzia. twoj krotki portret psychologiczny: \'cyganska\' osobowosc, tajemniczosc, wysoce utalentowany, zdolny pojac starozytne ksiegi. zdolnosci magiczne- moglas byc w sluzbie ciemnym mocom. lekcja, jaka dalo ci poprzednie zycie: twoim problemem jest nauczyc sie kochac i ufac swiatu. naucz sie myslec, zastanawiac, rozwijac wewnetrzna madrosc. czy teraz sobie przypominasz? moze sie nie za bardzo przylozylam, ale mam nadzieje ze pomoglam :)

Gość dziękuje slicznie
🌼:)

Gość dziękuje slicznie
a jeszcze to?? :) ostatni :) Diagnosis: I do not know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation. You were born somewhere around territory of modern Mexico approximately on 1825. Your profession was medic, surgeon, herbalist.Your brief psychological profile in that past life: You had mind of a scientist, always seeking new explanations. Environment often misunderstood him, but respected his knowledge.Lesson, that your last past life brought to present: Magic is everywhere around you, in most usual, most ordinary incidents. Your lesson -- to learn magic and to help people to see it clearly. You are magician! Now you remember?

nudzi mi sie to potlumacze... diagnoza: nie wiem jak sie z tym poczujesz, ale w swoim ostatnim ziemskim wcieleniu bylas kobieta. urodzilas sie gdzies na terytowium wspolczesnego meksyku kolo roku 1825. z zawodu bylas lekarzem, chirurgiem lub zielarzem. twoj krotki portret psychologiczny: umysl naukowca, szukanie nowych wyjasnien. otoczenie czesto cie zle rozumialo lecz respektowalo twa wiedze. lekcja, jaka dalo ci poprzednie zycie: magia jest wszedzie do okola ciebie, w najzwyklejszych, najcodzienniejszych zdarzeniach. twoja lekcja: nauczyc sie magii i pomoc ludziom jasno to zobaczyc. jestes czarodziejem! czy teraz sobie przypominasz?

Gość translator
Diagnosis: nie wiem, jak czujesz się o tym, ale byłeś mężczyzną w twoim ostatnim ziemskim wcieleniu. Gdzieś dookoła terenu nowoczesnej Irlandii w przyblizeniu na 950.. Twoja profesja była bankierem, lichwiarzem, pożyczkodawcą, judge.Your krótkim psychologicznym profilem w tym minionym życiu: cygańska osobowość, tajemnicza, wysoce utalentowana, kompetentna, by zrozumieć starożytne książki. Magik zdolności, mógłby być służącym ciemnego forces.Lesson, że twoje ostatnie minione życie doprowadziło, by wystąpić: Twój problem -- aby nauczyć się kochać i ufać Wszechświat. Jesteś zobowiązanym, by pomyśleć, przygotować, zastanowić się, rozwinąć wewnętrzną mądrość. Teraz pamiętasz?