Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos na wygnaniu

PYTANIE DO PANOW

Polecane posty

Gość ktos na wygnaniu

Czy atrakcyjna kobieta ma sie zalamac, ze juz nie ma wlasnych zebow tylko sztuczne. Czy mam prawo marzyc o milosci. Czy mezczyznie, ktory zaproponuje jej randke ma odrazu powiedziec o sztucznych zebach? Jak wy, Panowie czulibyscie sie wiedzac, ze kobieta, ktora sie wam spodobala ma sztuczne zeby. Czy to bardzo straszna rzecz. Czy to zniecheciloby Was do niej? Pomimo, ze jest sympatyczna i atrakcyjna. Czy w ogole kobieta majaca sztuczne zeby moze nazywac sie "atrakcyjna"? Bardzo prosze o opinie Panow, co o tym sadza? Pozdrawiam

Gość milenkaaaa
:) chodzi o takie wyciagane ?

Gość ktos na wygnaniu
sztuczne zeby to 2 protezy zebowe gorna i dolna - jednym slowem wszystkie zeby musialy zostac wyrwane.

bo sztuczne takie na stale wstawione to spoko - bez roznicy wlasciwie :D Ale takie wyjmowane wszystkie to sie nie dziwie, ze moga zdolowac :( Ale jak kocha to i bez zebow :D

Gość dobry klej do protez i jest ok

Gość ktos na wygnaniu
Szkoda, ze tak malo odpowiedzi. Moze ci co tu zagladaja nie spotkali sie z takim problemem. Sztuczne zeby to tak zwane "szufladki" - nosza je zazwyczaj dziadkowie i babcie ale zdarza sie, ze dotyka to juz ludzi mlodych. Mlodych to doluje bardzo. Odechciewa sie zyc. To, ze o takie zabki szczegolnie sie dba nie ulega watpliwosci - nie ma jednak potrzeby umieszczania tych protez na noc do szklanki. Niektore protezy sa tak doskonale zrobione, ze jak wlasciciel o nie dyskretnie dba i nie mowi, ze je nosi to bliscy przez lata nie zauwazaja tego - sa bardzo zdziwieni jak wreszcie sie o tym dowiaduja. Protezy sa tansze niz implanty. Nie kazdego stac na taki wydatek - przy czym nie zawsze jest to wskazane. Jesli cos takiego przytrafilo sie atrakcyjnej kobiecie czy musi juz zapomniec o sprawach damsko meskich. Nie zostaje jej nikt i nic co mogloby ja mobilizowac do zycia? To przykra sprawa -jesli ktos nie ma reki i nogi - to widac odrazu, nie trzeba o tym mowic. Z proteza zebowa jest inaczej. Pojawiaja sie pytanie czy powiedziec i strach jak to zostanie odebrane. Niewiadomo co zrobic: czy powiedziec odrazu i raczej przekreslic uczucie, ktore mogloby sie pojawic; czy tez nie mowic, dac sie poznac i dopiero pozniej powiedziec.....Niewiadomo jak jest lepiej?

Gość tyt
A nie możesz zrobić sobie implantów na stałe? Bo rozumiesz że masz teraz sztucznąszczękę? Popraw mnie jeśli się mylę.

Gość tyt
poprawka: bo rozumiem że masz teraz sztuczną szczękę...

nie jestem mężczyzną, ale jako kobieta mogę się wypowiedzieć: ja bym nie mówiła. Nie widzę sensu. To troszkę tak, jakby mężczyzna na pierwszych spotkaniach informował mnie, że ma: żylaki, hemoroidy, wycięty woreczek, bajpasa, wypryski na klatce z piersiami, itd, sama nie wiem, co jeszcze.. Kiedy poznaję kogoś, chcę Go poznac inaczej, nie chce takich informacji, nie są mi potrzebne, a mogą mnie odrzucić i sprawić, że nie zechcę poznać tej osoby głebiej: Jego charakteru, zainteresowań, osobowości, duszy... Ale ja jestem KOBIETĄ , a Ty szukasz opinii facetów. Sorki, że się wcięłam.

Gość yyyyyehhhhh
to moze ja tez sie wetne jako kobieta...mi sie wydaje ze gdybys nie powiedziala facetowi o swoim problemie to moglby sie czuc oszukany w momencie kiedy by to wyszlo na jaw. oczywiscie nie zanczy to ze przy pierwszym kontakcie trzeba go o tym poinformawac, ale jesli planujecie cos powazniejszego to wypadaloby mu to powiedziec :)

zalezy jeszcze ile masz lat? i dlaczego nie masz wszystkich zębów -miałas wypadek? rozumiem stracić kilka, ale wszystkie? co sie stało?

Gość X xxxxx
Czytam te wypowjedzi i sie smieje ,a dlaczego niemasz,a cz y do szklanki kladziesz ,dziwne pytania poprostu niema.Dziewczyno proteza to nie problem ,aby tylko takie problemy byly czym sie przejmujesz to sa drobjazgi do jakich nieprzywiazuje sie wagi,bez wzgledu nato czy masz 20 lat czy 80 lat.[ Aktorki, Aktorzy, Piosenkarki,inne Gwiazdy tez maja protezy a sa atrakcyjne z znane

Gość pogo joooo
niemal wszystkie aktorki maja protezy! bo NIKT na swiecie nie ma zebow tak doskonalych jakie mozna sztusznie zrobic! (rownych jak od linijki, idelnie bialych itd.) nie mowiac juz o osobnikach, ktorzy maja krzywe, wystajace, pozolkle czy z duzymi szparami; takich ludzi wiele... nawet wsrod mlodych osob; dlatego aktorzy wymieniaja zeby na wstepie kariery! tylko o tym sie nie mowi! wystarczy spojrzec na te ich usmiechy, nie mozliwe, zeby zawod aktor determinowal piekny usmiech; to nierelane, wiec sama rozumiesz, niemal wszyscy wstawiaja sobie sztuczne; poza tym nie przesadzaj, ja wolalabym miec sztuczne zeby, ale biale i proste, niz tak jak niektorzy maja, wlasne, ale co z tego, jak brzydkie, nierowne czesto sie psujace itp. poza tym, jak kogos poznajesz czy czy on ci mowi od razu, ze np. ma 8 plomb ( to starszne), bo mial 8 dziurawych zebow, albo np. ze cierpi na niestrawnosc?????? wiec sama sobie odpowiedz. Poznaj sie z kims, a kiedy powiedziec- poczujesz sama....

Gość kobieto a czy laska
ktora ma sztuczne paznokcie powinna mowic? (sowich nie ma, bo ma cienkie, rozdwajajace sie o brzydkim ksztalcie) to mniej wiecej tak jest... teraz tak jest, nie masz paznokci robisz tipsy, nie masz zebow robisz szczeke, nie masz wlosow, peruke z wlosow naturalnych.. (moja sasiadka ma!!!!!!!!!! bo jej wlosy po ciazy przezedzily sie niemilosiernie!) a peruke ma piekna! tafla blond wlosow, doskonale dobrana fryzura, mowie ci! w ogoge nie mozna sie kapnac, ze to nie jej wlosy. ps. marysia z m jak milosc tez ma peruke! wygladajaca jak jej wlosy (czyli mocne, grube wlosy kobiety w srednim wieku)

A co to za problem,że masz sztuczne zęby?żaden problem.Nie ty pierwsza i nie ostatnia.Jeśli się komuś spodobasz,to nie powinno to mieć dla niego znaczenia czy twoje zęby są sztuczne czy nie.Najważniejsze żebyś ty nie była sztuczna.Wg mnie jeżeli ktoś będzie aż tak dużą wagę przywiązywał do tego faktu ,a nie do tego czy są czyste i z ust nie zalatuje ci fetorek,to powinnaś dać sobie z takim osobnikiem spokój.Nie pękaj i swobodnie mów o tym ,że masz ząbki jak hollywoodzkie gwiazdy,bo jak się przyjżysz ,to chyba większość z tych gwiazd ma sztuczne.Ha ha! Czułki w górę.Pozdrawiam.

Gość ktos na wygnaniu
Bardzo budujace odpowiedzi! Wielkie dzieki. Ani nie myslalam, ze my Polacy to taki wyrozumialy narod.

Gość sdasdadas
A ja mam gorzej bo moj penis mierzy zaledwie 7,5 cm i co ja mam zrobic :O Zapomnialam dodac ze jestem kobieta :D

Gość ktos na wygnaniu
DO SDASDADAS! Jesli to prawda to przykro mi - nie wiem zupelnie jak mozna sie czuc majac taka przypadlosc. Nie umiem nic powiedziec, chyba, ze PANOWIE wypowiedza sie na ten temat. Zaloz nowy temat i zapytaj co inni na to. Wolalabym aby tutaj pozostal jedynie problem sztucznych zebow. Pozdrawiam

Gość Spontaniczy Zdzichu
Miłość -nie ma problemu ! Co innego buziak z języczkiem ! :D

Gość zakompleksiona troche
i zaraz po tym pocałunku wie że ma sie proteze .................śmoiem watpić:P

Gość ktos na wygnaniu
Calowanie z jezyczkiem chyba odpada w takim przypadku ale pieszczenie ustami tez moze byc przyjemne - mozliwe, ze utrata mozliwosci calowania z jezyczkiem jesz konstruktywna.... Zachodzi potrzeba odkrycia i nnych intymnych miejsc...

Gość spadajaca niebieska gwiazda
do ktosia na wygnaniu: doskonale rozumiem co masz na myśli..i że włąsnie najgorsze są te rozterki czy powiedziec jak powiedzieć i kiedy no i jak on na to zareaguje:\ łatwiej jest tym ludzio po których od razu widac że 'cos jest nie tak' bo w tedy nie ma krępujących pytań. jeśli ktos i ch pokocha, to wiadomoże zdaje sobie sprawę z tych problemów...bo widzisz ja mam podobną sytuację...nie nosze sztucznej szczęki.. mam coś czego na pierwszy rzut oka nie widać, ale w niektórych sytuacjach jest bardzo krępujące. ba, uniemożliwai mi czasem normalne funkcjonoanie..uniemożliwiło mi nawet pójście na mój wymarzony kierunek studiów;/ wiem jakie to przekleństwo i strach...

Gość i gdzie jesteś
ja mam gorna proteze i całuję się z języczkiem mój tez ma i nic nie czuję chyba że sobie do gardelka te języki wkladacie:P

Gość łojejejeje
Kochana na wygnaniu.... ze tak powiem chrzanisz!! protezą sie przejmujesz? Rozumiem jakbys wogole zebow nie miala ale masz i nikt nie musi wiedziec ze to protezka bo tego nie widac!!!! A poza tym moge Ci napisac, ze ja od dziecka nosze aparat sluchowy bo bez niego glucham jest jak kawał leśnego pieńka i co? zyje, mam powdzenie, nie kryje sie z tym, mam meza, dziecko, plany na przyszlosc, nosze wlosy zwiazane w kucyk i smieje sie z ludzi ktorzy nie potrafia od mojego ucha wzroku oderwac :) Nigdy mi moja wada nie utrudniala zycia wiec Ty nie przejmuj sie protezka. No a jeszcze Ci napisze, ze bede sobie zageszczac wlosy naturalna peruką bo mi sie cholernie po ciazy przerzedzily i tez nie narzekam :) Trzymaj sie!!!!

Gość spadającaa...
łojejej-> dobrze że masz takie optymistyczne nastawinei. to prawda że dużo zalezy od podejści, ale nie każdy jest taki odważny i pewny siebie...niektóych może to załamać. dobrze ze o tym napisałaś, bo ja mam problem żeby się przełąmać i zacząć nosić aparat słuchowy. po prostu się tego boję...zwłaszcza że i bez tego nie jesteem wcale pewną siebie osobą

protezka ? nigdy bym nie pomyslał ze moze być jakąs przeszkodą :O w kobiecie zazwyczaj widze wiecej niż zeby :) Autorko ! jak najbardziej masz prawo marzyć o miłosc jak również do niej samej :) 🌻