Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynuchaaaaaaaaaaaaa

wózek BABY SMILE TWISTER!!!! kto go kupil????????????????????????

Polecane posty

http://www.2o2.pl/index.php?d=produkt&id=413 pewnie juz nie raz widzialyscie ten wozek na innych topikach ale szukam osob ktore juz go zakupily gdyz chcialam sie cos wiecej dowiedziec o tym wozku ,np, czy jest ciezki czy latwo sie sklada czy dobrze buja czy sie nie brudzi itd......... jezeli ktos z was ma ten wozek to prosze cos wiecej o nim napisac z gory dziekuje pozdrawiam

oczywiscie moim wybrancem jest kolorek zielony:)

Gość Paulka123 to TY

Wózeczek bardzo ładny i wygląda na lekki i funkcjonalny, nawet na naszych \"prostych\" chodnikach. Jedyne czego mi brakuje, to przekładana rączka, to jest bardzo ważne... Ale cóż nie ma ideałów :-)

nie to nie ona

no wlasnie to jest najgorsze:(:(no ale jak na wielofunkcyjny to jest dosc zgrabny i nie wydaje byc sie za ciezki, jak narazie nie znalazlam lepszego

Mnie się podoba ten, ale też nie ma przekładanej rączki. http://www.juniorek.com.pl/product_info.php/cPath/21/products_id/217 Więc chyba zdecyduję się na któryś z ciężkich modeli np firmy Tako, z dużą gondolą. Rodzę w kwietniu, więc dziecko dość długo będzie z gondolki korzystało. Na szczęście nie mam do pokonania klatek schodowych z mnóstwem stopni i wąskim przejściem :-)

Gość wiem jak
kurde ale straszni drogi i tak jest duzo fajnych wielofunkcyjnych i tanszych i sa swietne i ładniutkie

Zgadza się, najtańszy nie jest. Dobrze, ze mam jeszcze trochę czasu, żeby poszukać czegoś co mi się będzie podobało i i nie będzie bardzo drogie.

Gość justynuchaaaaaaaaaaaaaa
podnoosze bo moze teraz znjadzie sie jakas osoba co ten wozek kupila:P

Gość straubik
wózek waży z gondolą 16 kg, jest ciężki

Gość straubik
już go kupiłam ale go jeszcze nie użwyałam bo rodzę w kwietniu, wygląda ładnie, kupiłam zielony, nie wiem czy gondola nie jest za wąska, zobaczymy,

Gość prawnikkkkk
Wózek miękki, zwrotny, ale za szeroki np. do windy. Zaletą gondolki jest to, że jest długa i szeroka, ale materacyk mieszczący się w niej stanowczo za miękki, natomiast spacerówka- za duża. Moja córeczka ma 6 miesięcy i nie mieści się już do gondolki a spacerówka jest dla niej za wielka. Poza tym dużo zachodu z przekładaniem oparcia.

Gość juta25
ja mam ten wozek i jestem z niego mega zadowolona to co ze nie ma przekladanej raczki, podobno one niebezpieczne w wozkach

Gość a moze powiem tak...
jesli wózek ma wszystko to jest do niczego. Nie polecam wózków z tymi miękimi gondolami typu TAKO. To są najgorsze wozki jakie moga być zresztą chyba cena daje do myslenia skoro kosztuje 800 zł i ma wszystko to jest do dupy.Przekładana raczka nie jest tak bardzo potrzebna!!zobaczycie w praktyce!!

Moim zdaniem w tym wózku jest za wąski podnóżek, przecież dziecko nie będzie trzymało cały czas złączonych nóżek. W wielu nawet tych bardzo drogich wózkach jest ten sam problem, poza tym nie doczytałam czy ma pokrowiec na nóżki w wersji spacerowej, według mnie to jest ważniejsze niż przekładana rączka. Tak to wózek fajny:)

Gość julcia79
Kupilam baby smile twister, zielony. Synek urodzil sie w czerwcu i od tej daty korzystamy z wozka. Jest super!!!!!! jestesmy b zadowoleni. Niesamowicie zwrotny, nwygodny w prowadzeniu. Polecam!

Gość Magda z Krakowa
MamaMani a co druga dzidzia sie szykuje? gratulacje :D

magda narazie sie nic nie szykuje tylko widzialam ten wozek na \"zywo\" i nie moglam uwierzyc ze wozek moze byc tak lekki i skrętny. w porownaniu do innych to ten jest jak pióreczko, rewelacyjnie sie skląda i wogole jak na pierwszy rzut oka same zalety ale zastanawiam sie czy ktos go ma i jak sie sprawdza w praktyce.

aa ten twister do ktorego link podaje autorka w porownaniu z axelem jest baaardzo ciezki i baaardzo duży.

Gość zofija0
witam wiem, że trochę czasu upłynęło od ostatniego wpisu ale mam nadzieję, że MaMani to jeszcze przeczytasz. Też urzekł mnie wózek Baby Smile Axel. Zastanawia mnie czy może się na niego zdecydowałaś i czy jesteś z niego zadowolona. Ja co prawda termin porodu mam na kwiecień ale już szukam odpowiedniego wózka. Jedyny mankament tego wózeczka to spacerówka, która moim zdaniem nie nadaje się dla maluszka ale może się przydać na przyszłe lato. pozdrawiam

Gość Natasza i Adam
witam! ten wózek baby twister nowy na allegro mozna dostac za 800 zł,a nie za 1300

Gość WERCIUSZEK
WITAM, JESLI CHODZI O WOZEK TWISTER BABY SMILE, TO OWSZEM JEST ŁADNY ZGRABNY, ALE CO DO WAGI TO WCALE NIE JEST LEKKI. MIESZKAM NA PIERWSZYM PIETRZE I NIE ZEJDE SAMA Z WOZKIEM :(...ALE OGOLNIE JESTEM ZADOWOLONA, TYLKO SPACEROWKA TAKA JAKBY TROSZKE HMM CZEGOS JEJ BRAKUJE. BARDZO CHCIALAM WOZEK IMPLAST CZARNY W BIALE KWIATY OCZYWISCIE 4 KOŁA,ALE ZA DŁUGO MUSIALABYM ZA NIM CZEKAC,ALE WAM POLECAM JEST NAPRAWDE SUPER. JAKOSC REWELACJA. A JESZCZE TYLKO DODAM ZE WOZEK TWISTER BABY SMILE JEST DOSC SZTYWNY I AMORTYZACJA, NIE ZA CIEKAWA BO JEST TYLKO NA TYLNICH KOLACH. ALE OGOLNIE TO MOZE BYC :)

Gość żonaPrezydenta
Uwagi dla tych, którzy zamierzają ten wózek kupić i szukają opinii na jego temat. Gondola jest świetna, spacerówka - kompletna klapa. Wszystko jest super przez pół roku, a potem zaczynają się problemy. Półroczne dziecko jest już za duże na gondolę, natomiast o wiele za małe na spacerówkę (zgodnie z instrukcją jest ona przeznaczona dla dzieci powyżej roku), więc jak/czym wozić dziecko przez te kolejne 6 miesięcy? Spacerówka nie ma możliwości ustawienia tyłem do kierunku jazdy (przodem do mamy), nie można jej rozłożyć na płasko, a w mojej podnóżka nie da się w ogóle podnieść do góry, co dyskwalifikuje ją jako wózek dla dziecka jeszcze leżącego. Mam w tej chwili poważny problem i zastanawiam się nad zakupem innej spacerówki.

Gość werciuszek
WITAJ. JESLI CHODZI O WOZEK TWISTER BABY SMILE, TO POWIEM TAK... GONDOLA JEST ŁADNA, ALE MOJ 5 MIESIECZNY SYNEK LEDWO JUZ SIE W NIA MIESCI, JEST SZCZUPLUTKI, ALE DLUGI, TAK WIEC GONDOLA POJEZDZIMY TYLKO POL ROKU. JESLI CHODZI O SPACEROWKE, TO BEZNADZIEJA, JEST DUZA I DZIECKO KTORE SKONCZYLO ROK W NIEJ USIADZIE NE MOZNA JEJ ROZLOZYC-DZIECKO TYLKO SIEDZI.NASTEPNA SPRAWA WOZEK NIE JEST ZBYT LEKKI, BO WAZY 15 KG, DODAC DZIECKO, LEKKO NIE JEST. JA MIESZKAM NA 1 PIETRZE I SAMA Z WOZKIEM JESZCZE NIGDY NIE ZESZLAM. NO A JESLI CHODZI O BUJANIE, TO WOGOLE NIE BUJA

Gość Talara
Ja jestem bardzo zadowolona. Gondola przestronna, obita mięciutkim jakby polarkiem, super. Wozi się lekko. Spacerówka też przestronna, pasy zabezpieczające trochę masywne, ale dla małych wiercipiętów w sam raz. Ktoś napisał, że spacerówki nie można opuścić do leżenia - bzdury można! Nie wiem jak w przenoszeniu bo mnie to nie dotyczy, ale do samochodu fajnie się składa.