Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynuchaaaaaaaaaaaaa

wózek BABY SMILE TWISTER!!!! kto go kupil????????????????????????

Polecane posty

Gość WERCIUSZEK
TAK ROZKŁADA SIĘ ALE NIE DO CAŁKIEM LECĄCEJ POZYCJI ;]

Gość karolka1909
MY MAMY BABY SMILE TWISTER I POWIEM,ZE JEST REWELACYJNY!!! TU SĄ CHYBA JAKIEŚ STARE MODELE OPISYWANE?????????? GONDOLA SUPER,WÓZEK LEKKI,SKRĘTNY,MATERIAŁ Z KTÓREGO JEST WYKONANY JEST PIERWSZA KLASA WOGÓLE NIE BLAKNIE A JEŻDZIŁAM CAŁE LATO!!!!!! SPACERÓWKA MA POZYCJE LEŻĄCĄ NA PŁASKO!!!!! NASZE DZIECKO WOLAŁO SPAĆ WE WÓZKU NIŻ W ŁÓŻECZKU,MA TEZ POKROWIEC OSOBNY NA SPACERÓWKĘ I CO TO ZA BZDURA,ZE DZIECKO ZLE SIEDZI W SPACERÓWCE?????????? NIC MI O TYM NIE WIADOMO A JEŻDZE SPACERÓWKĄ, JA POLECAM TEN MODEL WÓZKA,NIE JEST OKLEPANY JAK CONECO CZY ATLANTIC,POZDRAWIAM

Gość alicja 8636
witam..posiadam wlasnie ten wózeczek...ale niestety zakupilam go po 1000zl...trudno...ale jestem mega zadowolona...samochodu nie posiadam wiec to tez wazne...poniewaz wybierajac sie na dlugi spacer pakuje wszystko do wuzeczka ...prosze wiezyc jest bardzo pakowny...bardzo wygodny...kola trzymaja sie swietnie drogi..nawet zima..nie slizga sie...amortyzacja sprawia ze kola nie wpadają w nie równosci...mialam okazje wyprobowac spacerówke z kolami piankowymi spacer byl dlamnie mekom gdyz kazda nierównosc wuzek stawal deba...a wtym kola odbijaja...polecam naprawde...fakt ze wuzek jest ciezki ale go pani nie dzwiga..zchodzac ze schoduw swietnie kola odbijaja..nigdy go nie znosilam samodzielnie...popieram ze przekladana raczka byla by tu swietnym uzupelnieniem...ale trudno...ja osobiscie bylam zadowolona i jestem...podczas bujanie wuzek sie lekko kolysze a nie telebocze maluszkiem jak w innych zwlaszcza w tych na paskach...kola obracane rewelacja lekko sie prowadzi...idac z kolezanka na spacer ja spaceruje a ona sie meczy naprawde ...posiada wuzek z kolami piankowymi ...porazka..fakt dodam jeszcze ze kola zdaza sie ze sie przebija ale to nie problem ..zawsze naprawialam na wulkanizacji za 5zl...warto polecem z czystym sercem

Gość weruchna
witam, posiadam wózek BABY SMILE, myslalam ze bedzie cos lepszego z tego wozeczka. jest ciężki dosc, ma bardzo mała gondolę-córka ma 5 m-cy i juz wyglada w niej smiesznie ;) a na spacerówke jest jeszcze za mala. wozek jest sliczny prezentuje sie bardzo ale ma swoje wady

Gość mamajagi
kupiłam twistera w zeszłym roku w listopadzie (używanego po jednym dziecku) Gondola jest rewelacyjna. sprawdziła się w zimie i na wiosnę. Moja córa jest duża i szybko zaczeła siadać i wymyśleliśmy patent z pieluchy do gondolki , żeby mogła trochę popodróżować w tej pozycji(na siedząco) Dobrze się składa i mieści w sedanie. Gondole można złożyć do wielkości szerszej deski. Jest ciężki ale przez to stabilny. Ze znoszeniem go nie miałam problemu(3 pietro w kamienicy) ale z wnoszeniem było gorzej :))) Ma rewelacyjne ogumione koła. Przednie skrętne z możliwością ustawienia . Szybko się je demontuje i montuje. Sprawdza się w miejskim terenie na brukach.Spacerówkę zaczęliśmy dopiero używać ale na razie się sprawdza. Ten wózek już jest podniszczony i za dwa lata pewnie przy następnym dziecku kupimy nowy-najlepiej taki sam :)))))) mój jest oczojebnie pomarańczowy:) wszędzie widoczny więc bezpieczny

Gość a ja powiem tak__
Jesli chodzi o funkcjonalny, naprawde solidny wozek z duza gondola w rozsadnej cenie to polecam nestor quenne. Kolor zielony odradzam bo z wlasnego doswiadczenia wiem ze leca do niego wszelakie robaki.

Gość MADZIARA-2007
Mam obecnie ten wózek Rodziłam w lipcu,gondola w lecie super się spisała ale teraz mam problem bo mała ma 4 m-c jest duża i jest jej ciasno a spacerówka jest montowana tyłem do mamy i oparcie się nie rozkłada do pozycji leżącej Ja ten wózek kupiłam używany i może nie wiem jak się rozkłada oparcie.Jak ktoś wie to proszę o informację Z góry DZIĘKUJĘ.pozdrawiam

Gość Dorinka1984
Witam właśnie zakupiłam ten wózeczek używany, ale niestety bez instrukcji obsługi, czy któraś z mam może mi podpowiedzieć, jak zamontować przednie (te skrętne) koła, bo wysiadłam przy nich i mi spadają, nie mam pojęcia, co źle robię :/