Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwasia

odstawiłam Microgynon......ile mam czekać zeby starac się o dziecko?

Polecane posty

witka, brałam non stop Microgynon przez ponad 4 lata. W tym czasie zupełnie straciłam ochotę na seks. Sporo przytyłam- jakieś 10 kilogramów- mimo ze się ruszam . Odstawiłąm poniważ niedawno wyszłam za mąz i chciałabym z mężem począc dziecko. Ile mamy kochac się z zabezpieczeniem? poł roku? żeby nie wyszła jakaś ciąża mnoga lub z komplikacjami? dziekuję za ewentualne porady. pozdrawiam

Gość wiem jak
wystaczy 3 miesiace

chciałabym żeby organizm wrócił do normalnego funkcjonowania. aha, moze w koncu wróci ochota na seks. moje libido w ogole zanikło.

Gość wiem jak
ja biore micro juz ponad rok i mojaochota jest bardzo duza non stop praktycznie.. przedtem jak nie bralam tabletek to chec byla od czasu do czasu

Gość wiem jak
no mowi sie ze tak jak 3 normalne miesiaczki sie dostanie to bedzie oki

u mnie była ochota, potem coraz mniejsza i mniejsza. teraz w ogole mogłabym nie uprawiac seksu. najgorsze jest to że mój mąz mógłby to robiic codziennie po dwa razy........

Gość wiem jak
ehh a u mnie moj juz czasem nie moze ale Go Kocham i mnie zaspokaja tyle ze ja heh mam niekiedy napad pare razy diennie czasem lubie kroko a czasem dlugo.. Nie martw sie napewno wroci ochota:)

Gość wiem jak
ehh a u mnie moj juz czasem nie moze ale Go Kocham i mnie zaspokaja tyle ze ja heh mam niekiedy napad pare razy diennie czasem lubie kroko a czasem dlugo.. Nie martw sie napewno wroci ochota:)