Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdffr

Moja kuzynka nie chce sie ze mna spotkac, bo ROBI KARIERE!!

Polecane posty

Gość ani z jedną ani z drugą
a skoro się tak dawno widziałyście, to skąd wiesz, co ona robi i dlaczego nie chce się z toba spotykać? Cała twoja rodzina to tacy sami plotkarze jak ty?:o

ani z jedna ani z druga skad wiesz ile ja zarabiam hehehe rozbawiłas mnie jstes jansowidzem wszytsko wiedzaca sie znalazła nikogo nie obgaduje, bo nie pisze po imionach i po nazwiskach , daje tylko przykład, anonimowy pzykład jacy sa teraz ludzie a Ty je tak bronisz bo sama jestes taka sama jak one myslsiz tylko o soie, swojej karierze i pracy,,,za pare lat jak bedziesz taka stara jak Dymna, nic ci nie zostanie z zycia.. nikogo nie osmieszam, bo nie podaje nazwisk zreszta to nawet nie jest moja kuznka , taka znajoma z dawnych lat , tak ja nazwałam nikt nie wie o kim pisze, chodzi o społeczna znieczulice..

skoro ta historia z dzieckiem was nie zbulwersowała to ja nierozumiem chyba jest jakies przywolenie na takie zachowania, a wg was ona jest bohaterka moze tak haha dobra obywatelka haha ona tez miedzy innymi zajmowała sie donosicielstwem , po prostu skarzyła na innych studentow co robili gdzie ich widziała i takie tam...ludzie wy wszyscy jestescie otumanieni przez wyscig szczurow..scigacie sie o marne 1000 zł pis byłby z takie obywatleki kotra opisałam dumny, ziobro tez, ze \"donosi\" na złych studentow jhehe

Gość abażur
sdffr , jak kuzynki nie znasz , nie jest ci bliska , nie jest z tobą zaprzyjaźniona , to czego ty od niej oczekujesz ? kazdy ma ileś tam znajomych osób , jak ma wymagającą i czasochłonną pracę , to wystarcza mu czasu na kontakty z wybranymi kilkoma najbliższymi osobami; co ma zrobić ? rzucić prace albo przenieśćsie do jakiejś byle jakiej , żeby obsłużyć wszystkie kuzynki i dostarczyć im materiału do plot , tóre zaraz pójdą dalej ?

Gość do autorki tego topiku
idź już lepiej spać:o🖐️

Gość abażur
dziewczyno , zajmij sie czymś pożytecznym; jak ta "firma" sama ci sie prowadzi i mozesz tu wysiadywać już prawie 2 godziny , to może idź do bibliotki , wypożycz ksiażkę albo idx do schroniska dla psów powyprowadzac je na spacer albo zrób pranie

Gość taka jednasd
"skoro ta historia z dzieckiem was nie zbulwersowała to ja nierozumiem chyba jest jakies przywolenie na takie zachowania, a wg was ona jest bohaterka moze tak haha dobra obywatelka haha ona tez miedzy innymi zajmowała sie donosicielstwem , po prostu skarzyła na innych studentow co robili gdzie ich widziała i takie tam...ludzie wy wszyscy jestescie otumanieni przez wyscig szczurow..scigacie sie o marne 1000 zł pis byłby z takie obywatleki kotra opisałam dumny, ziobro tez, ze "donosi" na złych studentow jhehe" mnie to zasmuciło co napisałas co sie dzieje na tym swiecie a jeszcze wszscy ciebie atakuja a przeciez nic złego nie zrobiłas

Gość nie obgadywanie rodziny
oraz opowiadanie historii obcych ludzi, po to, aby pokazać ich w złym świetle, wclae nie jest złe....;O Akurat ciekawe, czy autorka siedziała w głowie tej koleżanki i wiedziała o czym ona myśli i dlaczego tak a nie inaczej się zachowuje. No i to stopniowanie opowieści, kiedy nikt nie podziela jej poglądów- najpierw rodziła w czasie obrony. A jak to mało, to jeszcze dziecko było upośledzone. A jak i to mało, to jeszcze donosiła na kolegów:o Po co na uczelni ktokolowiek miałby na kogoś donosić? przeciez nie ma po co, bo żadnego prosfesora to nie interesuje, co robia studenci:o To są jakies kpiny po prostu! A potem jkeszcze sie okazuje, ze to nie kuzynka, ze w ogóle jej nie widziała, tylko raz w życiu:o Jak się nie dziwię, z ekuzynka nie chce się spotakć. Pewnie wie, że to byłoby tematem plotek przez kolejne 20 lat:o

Gość kaja kaja kaja
ja w dniu porodu jeszcze biegalam po uczelni i zalatwialam jakies durne podpisy zwiazane z urlopem macierzynskim - tempo dzialania administracji jest szokujace. no i pani doktor (gdzie tez musialam zajsc zeby potrwierdzila moj stan odmienny - jakby brzuch nie mowil sam za siebie) kazala mi czekac w dwugodzinnej kolejce, bo, jak sie wyrazila "ciaza to nie choroba".

Gość kaja kaja kaja
dodam ze robie kariere w nauce i jestem najlepsza matka jaky potrafie

tylko ze ona donosiła, naprawde na studentów,niestety taka jest prawda a mi nie chodiz o tozeby kogos obgadac, niewazne czy to jest ktos z rodziny czy nie, bo was tylko interesuje czy to moja rodzina czy nie czy to nie bezróżnicy wobec tego jak sie obie zachowały!!1

Gość abażur
a co ona takiego donosiła na kolegów ? naprawde mnie to zaciekawiło , bo jakoś trudno mi sobie wyobrazic - co można profesorowi powiedzieć o jakimś studencie , żeby jego to miało interesować ? u nas to profesorowie stuydentów nawet nie bardzo kojarzyli po nazwiskach

Gość mercapan
masz chujowa rodzine, a znam tez jedna z uczleni mojej co donosiła np. gdzie studenci sa podczas wykładow np. ze pija piwo w parku hehe idiotka

Gość bez nicka piszę
autorko, nie martw się - mój kuzyn też nie miał czasu się spotkać bo firmę rozwijał, teraz ma czasu w nadmiarze bo za przekręty podatkowe go aresztowali... (ale spotkać się i tak nie może bo widzenia ograniczone) :O