Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e555

poradnia endokrynol. w Katowicach ul. Medyków 14

Polecane posty

Gość e555

czy ktos z Was sie tam leczył? ktorego lekarza endokrynologa możecie polecic?

Gość na Medykow
??? ja się leczę na Powstancow ale nie jestem zadowolona-jak dlugo czekałaś na wizytę??

Gość endi
dzwoniłam tam ostatnio zapisy dopiero w połowie grudnia na styczen doweidziałam sie ze dr Czerwinska która tam przyjmuje przyjmuje równiez prywatnie na ul. Zwirki czy któras z was sie u niej leczy?

Gość xxx55
ja dopiero planuje sie tam wybrac, ale nie wiem do kogo, liczyłam ze ktos mi poleci kompetentnego lekarza z tej poradni

Gość endi
która z Was w tej poradni była? piszcie

Gość Young-Jin
ja sie leczylam na Powstancow i bardzo tego zaluje. Lekarka podala mi zle leki, zbagatelizowala moja karte choroby(bo bylam u niej pierwszy raz), zle mnie zbadala, ocenila po wygladzie(jestem chuda wiec stwierdzila ze to nadczynnosc, co bylo wielkim bledem).Mialam strasznie duzo problemow, przez 2 miesiace bralam konska dawke metizolu, nadodatek bylam zagranica i nie maialm mozliwosci zrobic badania krwi.porazka.Teraz mam super Pania Profesor w Katowicach, sprawila , ze moge normalnie funkcjonowac.

Gość Young-Jin
Dodam tylko , ze jesli ze majac chora tarczyce i nieustawione leki, nie da sie w naszym kraju publicznie leczyc, bo sa potrzebne czeste wizyty. A jak wiecie do endokrynologa czeka sie bardzo dlugo.

Gość do Young-Jin
A do kogo chodziłaś na Powstanców?? dobrze ostrzec innych... A jak się nazywa i gdzie w Katowicach przyjmuje ta pani prof którą chwalisz?

Gość Young-Jin
hmm nie pamietam jej nazwiska, bo to 2 lata temu bylo a ja nie jestem z Katowic. Jesli chcesz namiary do Pani Profesor to moge Ci na maila podac, ale uprzedzam,ze wizyta jest bardzo droga.

Gość do Young-Jin
czy to prof. Beata K-K? Słyszałam o niej dużo dobrego...

Gość Young-Jin
Tak dokladnie, wrocila mi rownowage w zyciu.Przez dwa lata szuklam pomocy, w calej Polsce i tylko ona mi pomogla. Wizyta droga, ale wrto , pozatym nie naciaga ludzi na zbedne koszty.Jak masz jakies konkretne pytania, chetnie pomoge.

Gość do Young-Jin
czy mogłabys mi podac namiary na panią prof i ile kosztuje wizyta? z gory dziekuje

Gość do Young-Jin
sliczne dzieki za info! faktycznie wizyta troche kosztuje :(