Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebatka

dziwny zab

Polecane posty

Gość zebatka

dentysta "otworzyl" mi zeba, w ktorym byla dziura (prochnica) i zalozyl lekarstwo. to cos antybakteryjnego, odkazajacego, przeciwzapalnego (nie jest to "trutka" - ten zab nie kwalifikuje sie jeszcze do leczenia kanalowego, uff). mam z tym chodzic do piatku... w piatek bedzie plomba zakladana. moje pytanie: dlaczego boli mnie ten zab? czy to jest normalne??? martwie sie....

Gość Krytyczkaaa
a masz opatrunek w zębie? Ja też coś takiego miałam, i dentystka powiedziała, że w razie jakby bolało, to mam opatrunek zdjąć...

Gość zebatka
tak, mam takie biale cos. wlansie to lekarstwo - mam je nosic do piatku... nic mi stom nie wspomniala, zeby to wydlubywac, jak bedzie bolalo...

Gość Mil l la
Mi kobieta powiedziala ze jak bedzie bolalo to KANALOWEEE :D a zalozyla zeby sie zab zmineralizowal :) Moze masz podobnie? Nie czaje tylko czemu boli? Moze laskocze? Albo...boli inny zab:D Mnie "bolał" ten ktory ma teraz lekarstwo zalozone - - - > a bolal bo rosl mi zab madrosci i rosnąc uciskał na ten z próchnicą .

Gość Mil l la
I nie ruszaj lekarstwa ojacie...:D NIE WOLNO!!!! Ja z moim bede chodzic 3 miechy:D

Gość zebatka
tzn, ten bol nie jest taki typowy - nie boli mocno. tak "tli" mi w tym zebie.... co tez nie jest zaprzyjemne :/ dziura nie jest gleboka. stomatolog powiedziala, ze to nie na kanal - dopytywalam o to specjalnie, bo myslalam, ze bedzie kanal (tlilo mnie juz tak przed "otwarciem" zeba...). mam nadwrazliwosc silna zebow. moze to miec z tym jakis zwiazek??? zglupialam.....

Gość zebatka
moze ktos jeszcze cos napisac??? pliss

Gość ehh.. .
Jak lekarstwo to leczy poprostu,nie przejmuj sie ,zjedz apap ,dentystka wie co robi:) Spokojnie wszystko ,nie panikuj.

Gość zebatka
no nie wiem.... :(

poczekaj do rana, tez tak miałam i w nocy juz nie bolał, a jak bedzie rano bolał idz poprostu do dentysty

Gość zebatka
no i bolal (tlil - to nie jest typowy bol, tylko takie uczucie "swidrowania") w nocy........ jutro rano do dentysty (dzis ta stomatolog jest nie uchwytna)..... nie podoba mi sie to, martwie sie...

Gość zebatka
czy jest tu jakas bratnia dusza, ktora kiedys przezywala cos podobnego?... moze cos napisac?