Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

neus

Kiedy zaczął wam rosnąć brzuszek??

Polecane posty

Gość mysia pysai---
ja jestem w 14 tyg i mój mąz twierdzi , ze brzuszek zaczyna się zaokrąglać ciążowo. Ale w ubraniu ciężko jeszcze coś zobaczyć. Ale piersi od początku są dwa numry większe.

rowniez jestem w 14 tyg , ciazy blizniaczej brzuszek lekko widoczny i ubrania ciasne jesli chodzi o spodnie

Gość emnila
przelom 5/6 to juz w oczach zaczal rosnac :) wczesniej nic nie bylo widac, niektorzy twierdzili ze chyba troche utylam :-P

Gość mysia pysai---
21 widze ,ze u Ciebie jest 14 tydz i dwa dni , u mnie 14 tydz i 3 dni -fajnie

Do 6 miesiaca prawie nic nie bylo widac..co poniektore babki..te mile;) mowily ze to nienormalne..bo nadal bylam koscista..ale od 6 polecialam na leb i szyje i bylam wielkaaaaaaaaaaaa..z rozmiaru 34 -42!! Teraz po 6 miesiacach znowu 34.. Brzuch tez mialam ogromny;) Ale moja kolezanka prawie ze do konca ciazy wygladala jak w 5 miesiacu a po urodzeniu prawie jak supermodelka..padalam z zazdrosc;) geny i cialo

Illeli, ile ważyłaś zanim zaszłaś w ciąże? Też jestem mała kobietką. pozdrawiam

Gość Hej hej
Ja juz jestem mamusia miesiecznej Paulinki:) mnie zaczal rosnac brzuszek w 5 miesiacu i pomalu sie zaokraglal a wczesniej nie bylo nic znac.W ciazy przytylam 18kg i jeszcze mi zostalo do zrzucenia 4kg po porodzie:D nie jest tak zle .Trzymajcie sie

Mi zaczął być trochę widoczny pod koniec 6 miesiąca. W połowie 8 zrobił się duży i myślałam, że już większy nie będzie, ale w połowie 9 miesiąca zrozumiałam, że sie pomyliłam. teraz mam OGROMNY brzuch- kula ;)

To duża różnica czy mówimy o brzuszku w ubraniu czy bez. Jestem w 17 tygodniu i w ubraniu nie bardzo widać natomiast kiedy stanę nago przed lustrem to wydaje sie dośc spory. Od 12-13 tygodnia nie dopinam się we wszystkich spodniach.

jestem w 19 tc i właśnie zaczął mi się zaokrąglać.W lużnych ubraniach jeszcze nie widać ale w ciasnych hmm..coś już widać. A tak po za tym ktoś patrząc na mnie może pomyśleć ze nieżle przytyłam.